Ja by som to este nevzdaval. Mozno si to chalan nechal doma ulezat v hlave a uzna, ze bol debil a zaplati to. Ak je to zapaleny biker a rovny clovek, tak je tam sanca, ale ked je biker, ale zaroved debil, tak smola.. kazdopadne daj vediet ako to dopadlo...
Tak aj uvazujem - par desiatok eur mi pri vsetkej ucte k peniazom v tejto udalosti nijako nepomoze, len si ch**ko vyzehli svedomie - ocividne nudzou netrpel vzhladom na jeho vybavu a aj na to, ze my sme si bufety na svahu teda nedovolili... Vzhladom na bratsku srbsku mentalitu kde ked niekoho oj**es si za hrdinu a cele to spriahnute macovsko-detinske spravanie davam tomu sancu ako keby som si za tych 50 eur kupil 5 stieracich zrebov na poste.
Keby ti zobral pivo, tak by som si naňho možno aj vsadil...no teraz váham
Ale nestrácaj nádej, niekedy vedia ľudia prekvapiť. Mne sa minule stalo, že som niečo kupoval na inzerát za 80eur a pánko, že mu stačí keď mu peniaze pošlem až keď mi balík od neho príde domov. A tak sa aj stalo.
Isiel ako kkt proste. Aj ked to teda zatocil.do krikov, jeho to odhodilo do mageza. Urcite to bude aj casom na youtube lebo mal gopro a si to nahraval. Ale jemu sa ako ma sfinu nic nestalo. Mozno mal nieco oskrete alebo dres roztrhnuty. Skoda ze boli 4 a my len 2...tak to ani peniaze sa z nich vytrieskat nedali.
Pred opretím o strom treba NAJPRV povoliť výplet až potom narovnávať! Následne začať centrovať a doťahovať výplet. Výsledok vie byť niekedy pozitívne prekvapivý.
Tak mozes skusit na MageZ ex1501, som zvedavy. Skakane po nom uz bolo ale asi boli lahki
Uz asi 2 vyjazdy z nicoho nic nechcelo vyhadzovat na velku pilu. Ked tak len s tazkostami a velmi napnutym lankom kedy uz suchala klietka o retaz. Najskor som myslel ze vytahana retaz lebo uz ma 132,7 alebo 8 alebo ze prevodnik. Dnes som mal volno tak cistim vsetko mozne. Idem dat dole kluky a dajak divne sa do kriva to i ta matica. Zatiahnute to bolo len rukou, ziadne na fest. Vsimol som si asi 1mm medzeru medzi lavou klukou a stredom co asi sposobovalo ze kluky jazdili zlava doprava.
Takto vyzera moja DUB oska na Truvativ Stylo karbonovych klukach. Neviem kolko maju nabehane, ale urcite cez 10k. Vola v stredovom je uz znacna. Skoda, po GXP su toto uz druhe kluky, ktore pojdu o kosa, kvoli rovnakemu problemu. Zodrata os. Existuju kluky na DUB s vymenitelnou oskou? Asi nie...
tak doslo u mna na nutenu rozborku a zachvilku som tam kde ty kluky mam necele dva roky. ked som ich daval vo feb. 2023 na rockrider, bola tam len jemna drazka. teraz uz je citit ubudajuci material. este mam taku konspiraciu ze pri tom vybruse to nebude dobre tesnit a bude sa pri zmoknuti dostavat voda dnu do stredoveho a bude casto odchadzat.
S novymi klukami mi minuly rok vydržal DUB necelých 5000 km. Teraz sa to začína ozývať po cca 1000. Myslel som, že či to nie je tým jarným/neskoro zimným jazdením. Ale ak je to tými klukami tak dost fail.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale nestrácaj nádej, niekedy vedia ľudia prekvapiť. Mne sa minule stalo, že som niečo kupoval na inzerát za 80eur a pánko, že mu stačí keď mu peniaze pošlem až keď mi balík od neho príde domov. A tak sa aj stalo.
Tak mozes skusit na MageZ ex1501, som zvedavy. Skakane po nom uz bolo ale asi boli lahki
tak doslo u mna na nutenu rozborku a zachvilku som tam kde ty