will napísal:
Od teba som to cakal ze sa ozves. Nie nefacka ma hanba.
Dve otazky priamo na teba:
Kde sirim hnoj ?
Kde sirim ze vsetci ochranari su ekotaliban ? Hovorim o extremistoch ako je Lukac.

Poprosim o konkretne odpovede.


To je kazdemu jasne ze ta hanba nefackuje. Kde siris hnoj? Konkretne v tomto prispevku presne tam kde aj kpt Danko, v kazdej druhej vete. Ten ma tiez plnu hubu mieru a potom si hned sere do huby a vyhlasuje vojnu.
Ty blaboces o tolerancii a v dalsej vete nalepkujes eko talibanom. Toto robis dlhodobo a imho programovo.
16.05.2024 - 13:07:32
03
To co pises nie su argumenty. Iba urazas ako obvykle. Tvoj nazor je spravny a nic ine neplati. Ze sa opovazujes ma prirovnavat k Dankovi.

Kaslem na to. Presne toto zmrdi potrebuju. Taketo elitarske jelita, ktore len nastvu ludi, co maju iny nazor. To, co hovorim, je ze ludia, ktori su ochotni za svoje individualne presvedcenie obetovat demokraciu su extremisti a pre nich o tu demokraciu mozeme prist. A je jedno aky uslachtily ten ciel je.
16.05.2024 - 14:03:31
01
will
Zmeny, ktore chce ktokolvek docielit, musi spolocnost akceptovat a pokial nie, tak v nej iba vytvaraju vacsi odpor a vnutorny konflikt.

pravo na slobodne vierovyznanie
pravo tvrdit, ze Slnko neobieha okolo Zeme
pravo zien studovat
pravo zien volit
pravo afroamericanov a dalsich ras studovat, volit a uz len bez obmedzeni pouzivat MHD

pravo na neporusenu prirodu v Tichej a Koprovej (vdaka ekoteroristi)

samozrejme vsetko bolo dosiahnute konsenzom a niektori sa z toho vnutorneho konfliktu nevedia spamatat doteraz
16.05.2024 - 14:54:06
22
Možno by stačilo voliť iné slová keď hovoríš o zmieri. Vyznelo by to úplne inak v konečnom dôsledku.
16.05.2024 - 14:54:52
04
Ved si neodporuj presne ako kpt a nebudem ta k nemu prirovnavat. A s tou starou pesnickou o "nazoroch" na mna nechod. Mna zaujima expertiza, vedomosti, fakty a nie "nazory", ktorych je plny FB. To, ze si tu vyminuskovany je tiez prejav nazoru -mnohych ludi. Aku sebareflexiu si z toho beries? Stale si budes slepo stat za "nazorom", a stale budes to povestne lietadlo medzi samymi blaznami?

PS: lukac, hojsik alebo inakost obetuva demokraciu? Pretoze chcu, aby bezzasahovy les znamenal, ze sa v nom nebude zasahovat motorovou pilou? Alebo preto, ze chcu, aby sme si boli v ludskych pravach rovni a nie nadludia a podludia? Mas to popletene, zas a znova...
16.05.2024 - 15:04:53
17
Hľadať cestu tam, kde neexistuje, to nebude ľahké. Človek, ktorý verí na plochú zem si nebude nikdy rozumieť s jadrovým fyzikom a naopak. Takže to nie je o nejakom najivnom vyzývaní k zmieru, ale o veľkých rozdieloch v spoločnosti, hlavne intelektuálnych a sociálnych.
A dnešná vláda vyzdvihuje a povzbudzuje práve ten tábor vypatlancov, ktorí veria kadečomu. Proti tomu sa ťažko bojuje, keď pre niekoho je názor viac než kniha, vzdelanie a elementárna schopnosť nielen prijímať, ale hlavne analyzovať informácie.

Tie rozdiely sú myslím si dnes na prvý pohľad ťažšie prekonateľné, než 93 rok a rozdelenie ČSFR, ktoré bolo oproti tomuto len politickou formalitou.

Atentátnik bol názorovo úplne stratený človek, člen sk brancov, zakladateľ politickej strany, z jeho vyjadrení ani nevieš či sympatizoval viac s Kotlebom, alebo s Matovičom. Napriek tomu nemusel byť intelektuálne hlúpy človek, ale urobil niečo pre svoj názor, pretože jeho názor mu povedal, že toto je správne a dobré pre celú spoločnosť. Tak a tu môžeme vidieť ako nebezpečné môže byť vyzdvihovať to právo na vlastný "názor", ktorý tu táto vláda tak rada obhajuje. Kam nás to dostalo. Takže názor majme, ale ak nie je podložený niečim relevantným mal by ostať iba v našej hlave.
16.05.2024 - 15:24:39
012
dodo58 napísal:
Tak a tu môžeme vidieť ako nebezpečné môže byť vyzdvihovať to právo na vlastný "názor", ktorý tu táto vláda tak rada obhajuje.

Opakom toho je cenzura, a to asi nechces...
Za komunistov a kriziakov, stacilo mat svoj aj vedecky nazor, a bol si upaleny na hranici ci sedel v base.
16.05.2024 - 15:36:38
00
Ale nechcem ani anarchiu a uz vobec nechcem nieco hnat do uplne opacneho kuta a vyberat si medzi hlupym nazorom a uplnou cenzurou.
16.05.2024 - 15:52:45
03
peter120 nemozes mat “svoj nazor” na vedecke fakty… to je proste nezmysel…
16.05.2024 - 15:56:26
022
<Irony> Ale vedci su hoaxeri, zaplateni amerikou aby ti hovorili ze napr. zem je gulata. </Irony>
V dobe kedy su ludia schopni uverit ze pocas COVIDu v tom boli zaplateni takmer vsetci lekari/nemocnice/organizacie sveta a bolo to jedno velke organizovane klamstvo, su bohuzial aj vedecke kapacity povazovane za nedoveryhodnych. Posledne tyzdne sme o tom doma a so znamymi debatovali a netusim ake je na to riesenie, ked ludia uz o chvilu spochybnia aj gravitaciu.
Trosku mam obavy, ze z tohto pocas existencie socialnych sieti a podpory politikov, nie je cesty.
16.05.2024 - 16:19:05
01
Ľudstvo bohužiaľ ohrozuje kmeň homo sapiens – rezistentný k faktom...
16.05.2024 - 16:42:41
00
Hlavne by som asi nevynechal technický detail, že to "vyzdvihovanie vlastného názoru" je skôr ekvivalentom pre "žiadna z prsta vycucaná xujovina nie je vo verejnej diskusii dosť veľká", takže miešať do toho postihy za vedecký pohľad na vec je ťažký úlet. Neblahým efektom potom je, že aj ľudia ktorých človek dlho považoval za príčetných napr. zdieľajú správu o tom, že v Handlovej strieľal "pomstychtivý mladík z Ukrajiny", o hodinu neskôr že to bol "dedo z Levíc, čo je mladého Šimečku kamarát", o dve hodky to skorigujú na "liberálny dedo z Levíc, čo je starého Šimečku kamarát" a vôbec ich nenapadne, že lavínovo šíria zdroje ktoré doslova pletú z exkrementu bič a hodnota tých informácií má hodnotu ešte nižšiu ako použitý materiál ...

Radšej ani nejdem komentovať tie žblebty o totálne synchronizovanom celosvetovom sprisahaní, ktoré aj po 4 rokoch stále pekne drží pokope. Ľuďom čo tomu veria by som v rámci dovzdelania odporučil vyskúšať si schôdzu v štvorbytovke s riešením úveru na opravu strechy, rozpočítaním spotreby energie v spoločných priestoroch alebo dohodou o farbe omietky po zateplení, aby získali reálnejší pohľad na pravdepodobnosť totálne hladkej dohody medzi státisícami ľudí po celej planéte.
16.05.2024 - 16:46:02
510
Priatelia nezufajte. Opet dobre spravy:

Nasa slovutna europoslankyna Monika Benova pise:
"Milí priatelia, mnohí mi posielate správy a pýtate sa na premiéra, ďakujem zo srdca za všetky vaše povzbudivé slová, želania a modlitby. Lekári a zdravotnícky personál robia všetko, aby Robertovi pomohli," uviedla Beňová s tým,
že Fico je bojovník a verí, že všetko zvládne.

Dalej pise:
Nebudeme rozhodne nikam zo Slovenska odchádzať /iba do Bruselu/.
A tiež vieme, že zajtra príde nový deň a budeme tu pre vás," upokojuje ľudí europoslankyňa.
/Tuto vetu treba tesat do kamena/

Ale blahosklonna Monika vie byt aj prisna:
Neodpustím im ja za seba, nikomu, čo sa dnes stalo.
Robo, v myšlienkach sme s Tebou,

Slza mi vyhrkla, viac takychto europoslankyn nam v Bruseli treba a idem vypustit nejaku bielu holubicu.

Nazdar.

https://www.cas.sk/clanok/2927785/drsna-reakcia-benovej-po-utoku-na-fica-neodpustim-im-nech-si-teraz-spytuju-svedomie/


Naposledy upravil simecek dňa 16.05.2024 - 17:13:55, celkovo upravené 1 krát.

16.05.2024 - 17:06:43
00
uplne jedno kto čo hovorí mate natom rovnaký podiel len zase sa ukazuje prstom kto viac (taký Soltescz si s Blahom môže tak ruky podávať) . . Síce všetci odsudzuju utok ale ten smiech a radosŤ tej druhej strany je značne viditelna preto aj tie komenty radšej všade vypnute. . Osobne si myslim ,že sa to bude naďalej len stupnovať jednoducho potrebujeme sa mať znova velmi zle aby si človek uvedomil hodnoty. A ešte na margo toho vášho kto seje vietor žne búrku tak to presne platí aj na Váš postoj k vojne, len sa nadalej prilieva do ohna až ten oheň príde k Vám. Mate nejaký sen o stave spoločnosti a budúcnosti . aj ja ho mam ale mame tam len veľký tunel so žiadnym svetlom na konci. Jedna strana sa smeje a raduje a ta druha bude ešte agresívnejšia. Nejaký normalny bezkonfliktný stred za chvíľku ani nebude. Ak to Fico prežije a bude naďalej v politike má moj hlas.
16.05.2024 - 17:13:42
00
Nádhera, takže v rámci "drsnej reakcie" potvrdila, že bohužiaľ nielen s ušami to má od mítingu v Nitre rozhasené, kognitívne funkcie takisto žiadna sláva (ak teda v rámci svojej top výchovy nedospela do štádia, že pomýlenému seniorskému atentátnikovi oniká) ...
16.05.2024 - 17:18:36
03

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up