Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chlapici mi tam premrzli a chceli ist spat.
A v ramci verejneho konsenzu je prijatelne spomenut ze niekde nieco je ?
Určite áno. Ale konkrétne detaily radšej cez súkromné správy, alebo nech si človek pozrie freemap/stravu heatmap atď
JFE možno si včera stratil 4min pre premávku (celkovo neodporúčam naháňať segmenty v exponovaných časoch). No ale dnes to nebol med lízať. Nočný dážď bol viac ako výdatný a v lese blatisko. Za sucha sa tam bude dať uhrať dalšie minúty. Ale užil som si to
vcera som nesiel pomaly ale urcite nie hranu. ja tam mam este 4 minuty urcite ked to niekedy pojdem doobedu pocas pracovneho dna...
som zvedavy kto prvy sa urve pod 55 a kto pod 50. ze to bude pod 50 som si celkom isty akurat nie je vela ludi ktorych bavi ist mimo pretekov tak dlho "svizne" / jazdit takto dlhe segmenty.
Bol som prvy krat v zivote na Konskych Hlavach a pozriet zaroven traily na.Pezinskej Babe. No nič moc pre zaciatocnikov-tažke aj uphill a pre pokročilých nuda. Najlepsi bol asi secret trail ale ten konci inde. Tak som sa dal z konskych hlav smer Pernek hreben cez Klokočinu. Skoda ze sa tam tazi bolo by to krajsie.
Ten segment SV Guda Cyclop Cerovka je super. Pacia sa mi hecovacky. Idem vyskusat teraz, uvidime.
V Harmonii nieco mozno je. Ale je to to iste ako Zaruby: The second rule of Fight Club is: you DO NOT talk about Fight Club! Podpultove info cez sukromu spravu. By sme tu mohli zaviest nejaky vseobecny konsenzus, ze verejne netreba drazdit hada bosou nohou ...
keď sa to budeš chystať ísť najbližšie daj vedieť rád by som to išiel len neviem s konca SV. trafiť asi na tie trejli po MS , stačilo by ma previesť len kúsok 🤣
Dnes sme so synom po robote sprejazdnili na našom obľúbenom Vydrickom, na ktorom ako škôlkar začínal, dve jamy na mamuty a jeden nadjazd cez buk. Uz zostava len ten mega "chráneny vývrat".
No, ten veľký "chránený vývrat" asi nie, ľudia ho už začali obchádzať vrchom. Ale na dolnom konci Vydrickeho pribudli taketo dva bučky, tie by sa dali poriešiť.
na tieto kusky to chce elektriku..s rucnou je to tak na dve hodiny minimalne.. super ze ste riesili tie vyvraty, aj na tie by to chcelo poriadny ryl a motyku..
Ale no , popratali toho vela, nielen tam, ale kadetade aj inde. Zas predsa nejde o zivot, ked sa neda pohodlne prejst bajkom po traily, ktory ani neni oficialny, ani cyklo, ani pesi chodnik.
Chcem sa spytat, ako to vyzera s hrebenovkou z Pezinskej baby na Biely kriz, je tam vela blata, drevorubaci a pod. ?
Vopred dakujem za relevantnu, odpoved
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Určite áno. Ale konkrétne detaily radšej cez súkromné správy, alebo nech si človek pozrie freemap/stravu heatmap atď
JFE možno si včera stratil 4min pre premávku (celkovo neodporúčam naháňať segmenty v exponovaných časoch). No ale dnes to nebol med lízať. Nočný dážď bol viac ako výdatný a v lese blatisko. Za sucha sa tam bude dať uhrať dalšie minúty. Ale užil som si to
som zvedavy kto prvy sa urve pod 55 a kto pod 50. ze to bude pod 50 som si celkom isty akurat nie je vela ludi ktorych bavi ist mimo pretekov tak dlho "svizne" / jazdit takto dlhe segmenty.
V Harmonii nieco mozno je. Ale je to to iste ako Zaruby: The second rule of Fight Club is: you DO NOT talk about Fight Club! Podpultove info cez sukromu spravu. By sme tu mohli zaviest nejaky vseobecny konsenzus, ze verejne netreba drazdit hada bosou nohou ...
keď sa to budeš chystať ísť najbližšie daj vedieť rád by som to išiel len neviem s konca SV. trafiť asi na tie trejli po MS , stačilo by ma previesť len kúsok 🤣
Vopred dakujem za relevantnu, odpoved
už to dachto popílil, podľa rezu to tipujem na PKSA40LiB2
ahoj Laco, je to v pohode, cisty ale nebudes 😉 isiel som vcera doobeda