Lokalizácia
Formulár sa odosiela
ahojte, mal som ho a zhrniem moju skusenost:

- zohnal som k nemu geometriu (ak by niekto mal zaujem napiste mi a poslem, mam aj navod k pocitacu) ... pri vyske 182cm mi sedela velkost L/540 mm
- brzdy su za trest, vymenil som predny kotuc za jeden starsi (90% zodraty) a hned to bolo lepsie, dalo by sa s tym vyhrat
- kvalita spracovania za tie peniaze dobra
- bolo citit, ze kvalita karbonu je ina ako ine karbonove biky co mam (merida a orbea v inej cenovej) ... ale uplne dostatocna na dochadzanie do prace
- na pocitaci sa dala navolit pomoc aj do 40km/h - realne bolo citit ze pomaha aj nad 25km/h ale ako sa rychlost blizila k 30tke tak ta pomoc bola menej citelna - predpokladam koli relativne slabemu motoru

Vratil som ho, nie preto, ze by bol zly, keby som chcel pohodove dochadzanie okolo 25km/h tak je super (za tie peniaze), ale ja chodievam 30-35km/h a tam som na case / tepoch / energii neusetril nic - este aj baterka bola po 50km tak na 90% :)

Asi skor hladam motorku, nebudem riesit ebike teraz ... ale mozno sa niekomu tato skusenost zide ...
Zobraziť komentár 23.05.2024 - 13:36:07
00
To vážne od Teba zobrali používaný ebajk späť?
Zobraziť komentár 23.05.2024 - 13:50:27
01
ano, mal som moznost vratenia ;)
Zobraziť komentár 23.05.2024 - 16:53:29
00
V Alze to nie je problém do dvoch týždňov ,potom záruka ,prípadne vrátenie peňazí keď sa neodstráni závada - mám skúsenosť s niečím iným.
Zobraziť komentár 24.05.2024 - 15:12:16
00
Vlastne áno, ak je to cez e-shop (v Alze asi inak ani nie), tak áno, pred určitým časom sa pridalo do Obchodného zákonníka do 14 dní vrátenie aj používaného tovaru... Čo je síce sakramentsky nefér voči predajcom, ale je to tam...
Zobraziť komentár 24.05.2024 - 15:29:12
00
keyboard_arrow_up