dufam ze sa podelime o treningove rady a hlavne skusenosti ...myslim ze je uz najvyssi cas ukoncit zimnu pripravu a zacat pripravu na sezonu 2011.
ja osobne sa zberam do chorvatska 18 februara... ale inak zimna priprava nestala za vela ,kedze asi vsetci mame pracovne povinnosti a nejake tie rodinne povinnosti
Bavia ma tie vyhovorky ako sa co neda, ze kopec nie je. Na Seredi vyhral vrcharsku premiu typek co kopce vidi tak raz do roka a trenuje na nizine pri Dunaji. Mne sa lepsie ide intervaly paradoxne na rovine proti vetru. V kopci sa ti stale meni sklon.
Napriklad ta podcenovana hradza je na trening super. Vacsinou fuka severak alebo juzak a mas konstantny odpor ako na trenazeri. Bohuzial pouzitelna len na tie intervaly, lebo inak to je neskutocna nuda pozerat 3h na spinavu vodu
Naposledy som tlacil max na rovine ked sme brali KOM do Gabcikova po ceste 😁 ale to uz bolo davno. Uz nam ho niekto zobral tak mozno ked bude vhodna chvila tak sa otestuje hodinove FTP 😄
Viete pls poradit ako dosiehnut vysoko aerobnu aktivitu? Lebo bud mam Anaerobnu (fialovu) alebo hentu zelenu miernu. Netusim ake su kriteria na jednotlive
Ako nechcem mudrovať, ale za mňa je to, že máš veľa Z2 okolo Z1. Ak chceš pridať oranžové, tak treba Z2 v okolí Z3. Aspoň tak to ja chápem, ak sa mýlim, tak ma prosím niekto opravte.
To bol nejaky zly graf. Takto to mam nastavene na bike.
Musel som to malicko zmenit lebo dane maximum uz dlho nedosahujem. Musim za dokopat ist na tie testy.
JFEmtb stupanie vhodne pre zistovanie kondicky a asi aj ftp:
https://www.strava.com/segments/21859463, 400m, najrychlejsi cas 27:43 (dupaci to este nenasli), pod 30 to asi das, postupne stupanie , kusok aj asfalt. https://www.strava.com/segments/31127614, 274m, tento som vyrabal ja, Shrek tam ma najrychlejsi cas 19:48, asi este z cias, ked segment nebol. Zaciatok asfalt. Je tam aj kratke klesanie asi 5 vyskovych. Neviem ci tam neni kdesi nad domami padnuty strom, asi tam pojdem pozriet a poriesit ho, stupanie vhodne na trening sily Skoda, ze od Drienovca je to klesanie, potom rovinka a vela ludi, dalo by sa potiahnut az na Srnie.
scarinkotreba PM aj na mtb, tie rakuske roviny ta znicia
Zidiny je za sucha v pohode hlsdke,ked je mokro,su tam miesta,kde to nepojde asi,a blatko bude
Segment po stopach kona je hladky povrch, za mokra asi par blativych miest,trochu kamenov je v najprudsom stupani uz skoro na konci. Este rozmyslam,ze by slo to potiahnut az na Maly Javornik,to bude tak 2min asi naviac
Garmin som videl nedavno u kamosa,ze stracak signak estw viac ako Lezyne a to je yz co povedat,lebo Lezyne je pekny sunt
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Napriklad ta podcenovana hradza je na trening super. Vacsinou fuka severak alebo juzak a mas konstantny odpor ako na trenazeri. Bohuzial pouzitelna len na tie intervaly, lebo inak to je neskutocna nuda pozerat 3h na spinavu vodu
ja som na tom posledny mesiac uplne opacne
mas uplne blbo nastavene HR ... Z2 konci na 150 a Z5 zacina na 169 ...
Musel som to malicko zmenit lebo dane maximum uz dlho nedosahujem. Musim za dokopat ist na tie testy.
(Je mi jasné,že to je iba výpočet, no lepšie ako triafať naslepo)
https://www.strava.com/segments/21859463, 400m, najrychlejsi cas 27:43 (dupaci to este nenasli), pod 30 to asi das, postupne stupanie , kusok aj asfalt.
https://www.strava.com/segments/31127614, 274m, tento som vyrabal ja, Shrek tam ma najrychlejsi cas 19:48, asi este z cias, ked segment nebol. Zaciatok asfalt. Je tam aj kratke klesanie asi 5 vyskovych. Neviem ci tam neni kdesi nad domami padnuty strom, asi tam pojdem pozriet a poriesit ho, stupanie vhodne na trening sily
scarinkotreba PM aj na mtb, tie rakuske roviny ta znicia
Ten prvy je sakrakopec nie? To je hnusne stupanie prne sutrov 😁
Lubo ale moj garmin to vobec nevidi ako roviny. podla neho som vcera povodne nastupal 900 vyskovych
strava to upravila na 340
Segment po stopach kona je hladky povrch, za mokra asi par blativych miest,trochu kamenov je v najprudsom stupani uz skoro na konci. Este rozmyslam,ze by slo to potiahnut az na Maly Javornik,to bude tak 2min asi naviac
Garmin som videl nedavno u kamosa,ze stracak signak estw viac ako Lezyne a to je yz co povedat,lebo Lezyne je pekny sunt