V akom zmysle? Minimálne v Európe majú svoje obdobie renesancie. Efekt Sagan ešte potrvá nejaký ten rok, čo vidieť za ostatné roky na tých komunitách prehajpovaných kaviarenských žiletkároch hlavne v BA. To nemajú ani v Brne alebo v Prahe.
Otvoríš si kaviareň s prekvapkávanou a hnusnou kyslou kávou a hneď sa ti tam zbehne smútočný pelotón.
Aj toto má byť asi skôr do inej témy. Ale toto tvrdenie beriem na takú váhu ako o tom, že čokoláda má byť iba hnedá. Aj keď teda bielu nemusím ako nemusím kyslú kávu, neznamená to, že všetky odrody kávy musia byť kyslé.
V tom zmysle že sadnem na bajk a pravidelne 7-9 ,,bicyklov" z 10 čo stretnem sú e-motorky.
Mne sa zdá že obdobie renesancie zažíva ľudská lenivosť a pohodlnosť
V tom zmysle že sadnem na bajk a pravidelne 7-9 ,,bicyklov" z 10 čo stretnem sú e-motorky.
no ale aj klasikari si včerašiu etapu protestom skrátili. ešte 20 rokov dozadu by to nebolo možné. Ale tak uznávam snežilo na Stelviu a ten zjazd by bol nebezpečný.
presne tak, jazdci sú dnes drahí a keď sa rozbijú v nezmyselných podmienkach (zasnežené cesty) tak nasledujú pády, liečenie zlomenín , prechladnutia atd Tím nemá výsledky ani body do rebríka. Čiže znehodnotená investícia, ktorá organizátora netrápi. Tímy majú len svojich krvopotne získaných sponzorov. Z TV prenosov nedostanú tiež nič…
Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Riziko ebabet- rozne individua bez stipky zodpovednosti sa dostavaju na cesty.
Svojim konanim sposobia uraz skutocnym cyklistom. Hura nacipovane, bez pedalovania...
Neni čas. Neni čas. Keby mal rozmýšľať nad gramatikou, nestihne napísať ani polovicu vety.
Asi to súvisí s tým, že na elektrospotrebiči je schopný za rovnaký čas najazdiť viac kilometrov a to sa počíta.
Včera mi teplomer v aute ukazoval 24°C a oproti mne si to valí borec na ebiku v softshellke. Tak som si spomenul na jeden vtip:
Ide Arab na ťave po púšti a okolo neho prefrčí cyklista. Večer sa ho arab v oáze pýta:
- Nie je ti teplo, keď sa bicykluješ?
- Nie, ja idem tak rýchlo, že má ochladí vzduch.
Ráno Arab vylezie na ťavu, začne ju hnať, ťava beží a po hodine zdochnutá odpadne. Arab do nej kopne a hovorí:
- Čo je, sviňa jedna... čo si zamrzla?!
Tak asi sa chlapík chránil proti omrzlinám, inak si to neviem vysvetliť.
Joli, henta 1. osoba mnozneho čísla nie je hodná zaradenia do jazykového okienka, tak ako napr. tu nehejtujeme digitálne hodinky s batériou či elektrické radenie;)
Nazvať nazi poukázanie na nesprávne použitie učiva 3.rocnika ZŠ (odhadujem) je dosť prehnané.
Slavinger Ja sa trebárs nečudujem kolobežkárom ktorí sú naobliekaní, lebo ja by som bol asi tiež. Ono ešte nie je leto, aj keď sa to môže tak javiť. Na elektrike je to asi podobné, ak navyše majú miesto pedálov len stupačky tak tá softshelka je proste nutnosť
V nedeľu, v Pieninách namiesto odzdravenia ma zhejtoval e-vozič, že som si ho dovolil obehnúť vo veľmi miernom stúpaní (rozumej naklonená rovina cca 1-2%) Citujem: "Ďalší vychrtlý nadopovaný bázmeg" ... asi to bol obyvateľ Bázmegcity (Košice), lebo u nás sa také slová bežne nepoužívajú
Ale potešil ma, že vychrtlý ... mám 175cm/90kg
2x skusenosť s elektrikarmi-mal som defekt v horach 8km od dediny(ešte som mal duše a vozil som Sprej REPAIR na duše -parkrat pomohol ale vtedy nie-nikoho so m nestretol 10km ale vtom zpoza zakruty 2 el.manželia-dal my dušu a mal aj el.kompresor-super pomohli--dalšia skusenosť tiež v horach uzky chodnik obiehal ma el.skoro ma ramenom zdr..l ani be--par km pozeram stoji bezradne defekt a nemal nič--zastavim nezastavim-nedalo mi-dal som mu knot a opravil --že čo je dlžny-a ja že stači nabuduce telerantne a pozdraviť--takže je to o ludoch su taky aj onaky
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
V akom zmysle? Minimálne v Európe majú svoje obdobie renesancie. Efekt Sagan ešte potrvá nejaký ten rok, čo vidieť za ostatné roky na tých komunitách prehajpovaných kaviarenských žiletkároch hlavne v BA. To nemajú ani v Brne alebo v Prahe.
Otvoríš si kaviareň s prekvapkávanou a hnusnou kyslou kávou a hneď sa ti tam zbehne smútočný pelotón.
Aj toto má byť asi skôr do inej témy. Ale toto tvrdenie beriem na takú váhu ako o tom, že čokoláda má byť iba hnedá. Aj keď teda bielu nemusím ako nemusím kyslú kávu, neznamená to, že všetky odrody kávy musia byť kyslé.
Tak to áno, v tomto smere je to renesancia.
presne tak, jazdci sú dnes drahí a keď sa rozbijú v nezmyselných podmienkach (zasnežené cesty) tak nasledujú pády, liečenie zlomenín , prechladnutia atd Tím nemá výsledky ani body do rebríka. Čiže znehodnotená investícia, ktorá organizátora netrápi. Tímy majú len svojich krvopotne získaných sponzorov. Z TV prenosov nedostanú tiež nič…
Riziko ebabet- rozne individua bez stipky zodpovednosti sa dostavaju na cesty.
Svojim konanim sposobia uraz skutocnym cyklistom. Hura nacipovane, bez pedalovania...
Asi to súvisí s tým, že na elektrospotrebiči je schopný za rovnaký čas najazdiť viac kilometrov a to sa počíta.
Ide Arab na ťave po púšti a okolo neho prefrčí cyklista. Večer sa ho arab v oáze pýta:
- Nie je ti teplo, keď sa bicykluješ?
- Nie, ja idem tak rýchlo, že má ochladí vzduch.
Ráno Arab vylezie na ťavu, začne ju hnať, ťava beží a po hodine zdochnutá odpadne. Arab do nej kopne a hovorí:
- Čo je, sviňa jedna... čo si zamrzla?!
Tak asi sa chlapík chránil proti omrzlinám, inak si to neviem vysvetliť.
Nazvať nazi poukázanie na nesprávne použitie učiva 3.rocnika ZŠ (odhadujem) je dosť prehnané.
Ale potešil ma, že vychrtlý