ked som si tam kupoval kupoval dusu, pytal som si s cyklistickym ventilom, cavo mi dal s auto ventilom,zadal som presny rozmer duse a cavo mi dal namiesto 26 27, iny priemer, uplny deges...robil so seba najvacsieho cava, uplny ***** O servise ani nehovorim,uplni *****ceny su celkom fajn,ale ta obsluha a pristup k zakaznikom je na bode mrazu
Nepozeraj VAT rate. DPH plati na Slovensku, lebo ma slovenske IC DPH (vid blocek). Pozeraj corporate income tax rate v Madarsku a porovnaj so Slovenskom.
Vcera som tu kupoval patku na Spesl. Chcel som dve, ale mali len jednu. Zaskocila ma odpoved na otazku, kedy ich naskladnia: Nikdy, uz nepredavame znacku Specialized Som si potom spomenul, ze maju noveho majitela.
Ja si ho tam už nepamätám, ale keď sme prvýkrát hľadali Kaktusbike, bola ešte v Pelotone uverejnená stará adresa, tak sme došli podľa papiervej mapy k činžiaku.
Ja som tam chodil. Ak si dobre spominam, tak to bola normalne spravena diera zboku do nosnej casti panelaku ako vchod a vyklad a vnutri este aj zruseny strop a spravene poschodie v predajni. Teda mozno je to len moj dojem a bolo to tak original, ale zdalo sa mi to vtedy zvlastne. Inak potom sa prestahovali vyssie k ceste na Dlhe Diely na Molecovu.
Presne tak Jezus to boli stare casy este s Marekom Jurcikom a Romanom Zemankom. Blazek bol ok ale ta jeho premudrela zena vasilisa premudra sme ju volali 😂
A co robi Marek74 aktualne?
Blazeka tu na fore volali poloboh. Len to bolo este na tom starom a nezmigrovalo sa to
A hore na Molecovej v miestach Kaktusu c.2 tusim nejaka bytovka stoji (videl som to len zdole, ked som cakal na svetlach pri Lidli).
Aj ja som prvy MTB kupoval priamo u Mareka, Kaktus bol v tom kopci na Molecovej po pravej strane. 2001 rok. A v pravo bola za panelakmi dole kopcom taka zelena luka s chodnickom,na konci par schodov, tam som mal aj prvy pad.
Nie, ja bez helmy ani krok, a spadol som este na luke, pekne do travicky, narazene zapastie. Este par rokov som chodil k nim do servisu a potom som zmenil bydlisko. Ale aj do toho aktualneho ci uz v Karlovke alebo v troch veziach som sa parkrat pozrel. Takych obchodov mam v pamati viacej.
Tak toto sú hlboké spomienky - panelák z boku bol jeden z prvých obchodov kam som chodil obzerať diely - hlavne prvé odpružené vidlice. Vtedy som ešte o bicykloch nič netušil.
Ale to môže byť tak 30 rokov späť?
Môj prvý krátky predstavec som kupoval už hore na Molecovej.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
šak Maďarsko je vlastne s 9% daňou z príjmu oproti našej 21% "daňový raj"
Kto pamata ?prvy? kaktus v cinziaku skriza cez ulicu ?
Moje prve naslapy som tam kupoval este v minulom tisicroci.
Blazeka tu na fore volali poloboh. Len to bolo este na tom starom a nezmigrovalo sa to
A hore na Molecovej v miestach Kaktusu c.2 tusim nejaka bytovka stoji (videl som to len zdole, ked som cakal na svetlach pri Lidli).
Ale to môže byť tak 30 rokov späť?
Môj prvý krátky predstavec som kupoval už hore na Molecovej.
Prednedavnom sa spominala v mediach nejaka obchodna spolocnost.
https://www.kaktusbike.sk/pre-investorov