Kto ma aky max square
Mna to celkom chytilo. Vyplnanie stvorcekov ma dostalo do miest kde by som za normalnych okolnosti ani nepachol. Niektore boli zle ale vela bolo peknych a aj nejake nove cesticky som ponachadzal.
posledný komentár: 11. 7. 2017 o 15:23
Ale to co je z juhu na sever taka tenka sikma to je taky kombinovany prechod. Siel som to 2x na cestaku. Z juhu asfalt okolo vinnych pivniciek, potom asi 500m taka lesna ale v pohode a smerom do Brucku jemna sotolina dole kopcom.
Neviem preco sa user_id nepaci moj obrazok
Btw. Najviac % mám z Lichtenštajnska 😄
Skor su problem "zapadne" stvorce toho priestory. Vsetko ostatne sa da pokryt cestami popri hranici arealu (lesne/polne cesty) alebo po oficialnej cykloceste spajajucej Winden a Bruck = tu len pozor, ze je tam zakaz jazdy cez pracovne dni a tusim aj v noci (takto znacene: https://www.google.com/maps/@48.0122272,16.7727392,3a,20y,246.58h,83.47t/data=!3m6!1e1!3m4!1s-MgnFIRrGfL7tuDf6jRYtg!2e0!7i16384!8i8192?coh=205409&entry=ttu). Ak sa nic nezmenilo, tak odbocky z tejto trasy boli minimalne pre cyklistov zakazane, ale bol som tam roky dozadu...
PS: tento rok som navstivil juznu hranicu arealu niekolko krat pocas pracovnej doby, a mozem potvrdit, ze sa tam intenzivne trenuje/striela, dokonca som mal moznost narazit na obrnene vozidla priamo na juznej hranici arealu
Pravdepodobne vikend = vtedy som tam nenarazil na nikoho ani ja, ani turistov
Mimochodom potom pre tych, co by skusali stvorce ziskat objazdom popri hranici, tak cesta lemujuca severo-zapadnu hranicu ma povrch z macacich hlav, a vjazdy do arealu tam boli vsetky so zakazom a zatvorenou zavorou
Ale aspoň Slovensko a blízke okolie zhruba takto. 🙂
Tak ja mám zatiaľ čestné 2. miesto s 19,78%
Parkrat som vsak siel aj tak mimo asfalt, co bol dost risk, pretoze tie plaste maju snad 15 rokov
inak vdaka tomu ze takmer stale nahanam stvorce, mam uz teraz 6000 km
a este by som chcel velmi podakovat Scarinkovi. Pozical mi svoj bajk, a defacto mi tak zachranil dovolenku, inak by som ju musel zrusit a odlozit na neurcito.
scarinko - si top kamos a som ti velmi zaviazany
Momentálne som na tom takto:
Max square: 17x17
Max cluster: 377
All cluster: 544
Total tiles: 3221
Štvorček budem zase zväčšovať až v zime, ale trasy už mám naplánované na 20x20