Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Na lesmíre padnute stromčeky takže bacha 😏
Zobraziť komentár 27.05.2024 - 20:50:40
01
Srsen Mne chýba ten prístrešok/závetrie nad vstupom, taký aklimatizačný priestor.
Zobraziť komentár 27.05.2024 - 21:06:55
04
Presne, to bolo super, aj keď bola chata zavretá
Zobraziť komentár 27.05.2024 - 21:09:05
01
ALE, mohlo to byť aj horšie! Viď Čergovská chata.

P. S. V tom prīstrešku sa dalo aj schúliť. 😉
Zobraziť komentár 27.05.2024 - 23:37:38
00
arrow_leftaJoN napísal:
Srsen Mne chýba ten prístrešok/závetrie nad vstupom, taký aklimatizačný priestor.

Hej, v takej nadmorskej vyske to clovek tak lahko neudycha, ked hned vojde do chaty bez aklimatizacneho priestoru :-).
Zobraziť komentár 28.05.2024 - 06:00:29
00
Taká facka z tepla nieje nič príjemné ak ideš vo fujavici. Je ohromný pocitový rozdiel keď v mraze prejdeš len do závetria. Rovnako keď vychádzaš z vykúreného priestoru a skočíš rovno do fujavice......
Cez leto sa dá sedieť aj von.
Ale vtedy zase poteší tieň.
Zobraziť komentár 28.05.2024 - 06:41:46
10
Mne hlavne chýba, že je zavretá skoro vždy keď sa tam bežný smrteľník po robote vie dostať cez týždeň. Keď už nic tak aspon automat na plechovky by tam mohol byť ajkkeď to bude len také žeby sa nepovedalo. Mala by byť otvorená dlhšie večer. No chápem, že je to aj o nákladoch.
Zobraziť komentár 02.06.2024 - 11:09:50
01
Toto je nejaký nový spôsob naháňania zákazníkov do servisu? 😭. Lebo zdá sa, že funguje. Alebo len sa tu šetrí na reťazi na pílu veď oni to nakoniec prerežú?
Zobraziť komentár 02.06.2024 - 11:14:02
00
Vies aspon napisat, na ktorom traili to je? :-)
Zobraziť komentár 02.06.2024 - 11:29:46
00
Sorry, neviem ako sa volá
Je to od Sedla pod Kamenným hrbom ten posledný zjazd pred drotmi. Taký krátky. Dá sa to obísť po ceste.
Zobraziť komentár 02.06.2024 - 12:42:39
00
Ahoj @majovajo, skus si prosím ta prečítať svoj prvý príspevok a zamysli sa nad tým, komu si ho adresoval. Skus prosim ta jeho/ich osloviť priamo a vecne, tak aby bolo jasné co, kde ako a kedy.. lebo ONI to aj tak odpracu keď nebudú šetriť ma reťazi na pílu? Takéto diskusné príspevky nikomu nepomôžu.
Zobraziť komentár 02.06.2024 - 13:35:37
30
Prepac chrinikk ak citis vycitku smerom k trailbuilderom ale to prerezanie som myslel skor pouzivatelmi a ako je zrejme zo zarezov zjavne to funguje. Mna skor zaraza kto tam podklada tie palicky aby sa to javilo akoze "priechodne". Na to aby si vedel, ze sa to neda prejst potrebujes par km v nohach a tak blizko pri KE by som takuto pascu nebudoval. Ale ok, podme sa bavit o mojom prispevku. Fakt neviem naco je dobre podkladat tam tie palicky.
Zobraziť komentár 04.06.2024 - 00:42:43
00
majovajo,ten strom tam už je riadne dlho, ja to tam jazdim aj kopec ďalších ľudí a funguje to. Ak nejazdíš často traily tak odporúčam si vždy novú prekážku pre teba najprv obzrieť a premyslieť prejazd a tak skúšať, v danom úseku je rýchlosť tvoj kamarát, no a práca s bajkom samozrejme tiež.
Zobraziť komentár 04.06.2024 - 08:19:00
00
Nechce mi načítať tú fotku, ale podľa opisu sa jedná zrejme o Johanku, konkrétne prvú časť a predposledný drop, ktorý sa nedá obísť. Je tam pár zárezov od prevodníka, aj môjho. 😁 Na prvýkrát, keď to nepoznáš, by som sa do neznáma v oblasti ktorá je posiata singletrackmi určite nepúšťal, zvlášť keď nie si pripravený jazdiť na oči. 😝
Zobraziť komentár 04.06.2024 - 08:59:17
04
KE.CY oslavujú 10 rokov!

Poďte to s nami osláviť a ukázať celému svetu kde sú vaše korene, kde ste začali a naučili sa jazdiť na trailoch, kde je ten váš MTB domov! Alebo len dobrý vkus :P

Pri tejto príležitosti sme pre vás pripravili výročnú sériu prémiových KE. CY dresov s odkazom na okrúhle 10. výročie nášho fungovania.

⚠️Výročné modely sú kompletne navrhnuté v dielni KE. CY na základe dlhoročných skúseností s navrhovaním dresov a jazdením v každom ročnom období a za každých podmienok.
⚠️Dresy sú retro designu s vintage farebnou škálou, ale z moderných materiálov ☝️.

⚠️NOVÁ a odolnejšia LYCRA a nadmieru priedušný MESH robia z dresu unikát presne pre potreby dnešného trailového jazdenia. Dres je s dlhým rukávom pre maximálnu ochranu, ale odvetraný tak, aby vedel vyschnúť v priebehu minút.

⚠️Vyrobené sú na Slovensku, lokálne v spolupráci s osvedčeným partnerom A4ka

⚠️Neveríme na dievčenské a chlapčenské farby a preto sú všetky dresy dostupné v pánskom, dámskom a detskom strihu.

Objednávku pošli na
Adresu: [email protected]
Predmet: Dresy
Text: Tvoje meno/model/ strih/veľkosť

⭕️Po prijatí objednávky dostaneš email s ďalšími inštrukciami.
Min. výška daru za ktorý dostaneš dres: 49,-€

*Detské dresy do veľkosti 152-158: 39,-€

Jednotlivé dresy a tabuľku veľkostí nájdete na: https://www.ke-cy.sk/sk/novinky/detail/dresy-2024/49
Zobraziť komentár 04.06.2024 - 09:08:40
16

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Prilby a okuliare / Prilby)
keyboard_arrow_up