Záleží odkiaľ si ,lebo najlepšie si tieto veci dohodnúť osobne.
Mne niečo eloxovali v Dubnici.Dal som rôzne drobnosti na eloxáciu /na zeleno/ a farby vyšli rôzne podľa % obsahu hliníka - od svetlo zelenej až po kaki /vojenskú/ zelenú Tie odtiene sú furt nezmenené,nakoľko je to priamo v materiáli.
Pri eloxácii sa spevní aj povrch súčiastky.
V tej dobe,keď som to riešil ja boli v Blave minimálne 4 firmy,čo to robili.Teraz Ti nepoviem .
Ale našiel som si ich jednoducho tak,že som do googláča zadal eloxovanie a prehrýzal som sa tým,čo mi to vyhodilo...niečo určite najdeš.Ak tam bude aj firma v areáli BEZ vo Vajnoroch /Rybničná/ tak tam ani nechoď,lebo tam robia len biely a čierny elox a sú to chrapúni,pre ktorých pár drobností nie je zaujímavých ....ak ešte neskrachovali na margo svojho prístupu k zákaznikom
P.S.: Zadaj si "eloxovanie" aj do vyhľadávania na tomto fóre - už sa to riešilo
rybnicnu poznam je tam aj firma ktora robi úraskove farby..vola sa to tusim elchem vyrabaju tam trojkolky a práškujú...mozno je to ta ista firma,ak hej tak ta tam este je poznam jedneho co tam robi,dylino...
rybnicnu poznam je tam aj firma ktora robi úraskove farby..vola sa to tusim elchem vyrabaju tam trojkolky a práškujú...mozno je to ta ista firma,ak hej tak ta tam este je poznam jedneho co tam robi,dylino...
Nie,nie....to je iná firma.Tá firma,čo práškuje je mimo areál BEZ - pri hlavnom vchode a tota firma na elox je hlboko v areáli až v poslednej hale,poslednej lodi - kedysi tam mala BEZ-ka galvanizovňu.Viem to,bo som kedysi v BEZ-ke robil
Vie mi niekto napísať aspoň približnú cenu? Že či sa vôbec oplatí uvažovať nad eloxom.. Povedzme elox predstavca bude stáť 200,-Sk alebo 2000,-Sk?
Nemám ani šajnu o cenách. :-/
Záleží odkiaľ si ,lebo najlepšie si tieto veci dohodnúť osobne.
Mne niečo eloxovali v Dubnici.Dal som rôzne drobnosti na eloxáciu /na zeleno/ a farby vyšli rôzne podľa % obsahu hliníka - od svetlo zelenej až po kaki /vojenskú/ zelenú Tie odtiene sú furt nezmenené,nakoľko je to priamo v materiáli.
Kedysi to bol podnik ZVS Meopta Bratislava, š.p. (pracoval som tam) a eloxovalo sa tam v pohode.
Inak este doležité: Eloxovať môžete iba vyrobky z hlinika, resp. jeho zliatin (dural, superdural). Ak tam ponechate nejaku ocelovu skrutku, chemikalia to uplne rozožerie.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Záleží odkiaľ si
Mne niečo eloxovali v Dubnici.Dal som rôzne drobnosti na eloxáciu /na zeleno/ a farby vyšli rôzne podľa % obsahu hliníka - od svetlo zelenej až po kaki /vojenskú/ zelenú
Neviem,čo to stálo,lebo to vybavoval jeden známy,ktorý mi bol niečím zaviazaný,takže to tam zatiahol
V tej dobe,keď som to riešil ja boli v Blave minimálne 4 firmy,čo to robili.Teraz Ti nepoviem
Ale našiel som si ich jednoducho tak,že som do googláča zadal eloxovanie a prehrýzal som sa tým,čo mi to vyhodilo...niečo určite najdeš.Ak tam bude aj firma v areáli BEZ vo Vajnoroch /Rybničná/ tak tam ani nechoď,lebo tam robia len biely a čierny elox a sú to chrapúni,pre ktorých pár drobností nie je zaujímavých
P.S.: Zadaj si "eloxovanie" aj do vyhľadávania na tomto fóre - už sa to riešilo
Nie,nie....to je iná firma.Tá firma,čo práškuje je mimo areál BEZ - pri hlavnom vchode a tota firma na elox je hlboko v areáli až v poslednej hale,poslednej lodi - kedysi tam mala BEZ-ka galvanizovňu.Viem to,bo som kedysi v BEZ-ke robil
Nemám ani šajnu o cenách. :-/
Mne niečo eloxovali v Dubnici.Dal som rôzne drobnosti na eloxáciu /na zeleno/ a farby vyšli rôzne podľa % obsahu hliníka - od svetlo zelenej až po kaki /vojenskú/ zelenú
Ano, eloxacia trochu vylepšuje oteruvzdornosť.
Skus toto:
http://www.infobanka.sk/n-o-p-ps-sro/br ... /35758821/
Kedysi to bol podnik ZVS Meopta Bratislava, š.p. (pracoval som tam) a eloxovalo sa tam v pohode.
Inak este doležité: Eloxovať môžete iba vyrobky z hlinika, resp. jeho zliatin (dural, superdural). Ak tam ponechate nejaku ocelovu skrutku, chemikalia to uplne rozožerie.
To sa robilo ako "černota". Za dvacku galuskovy rafik a pod.
Podla mna, elox predstavca dneska nemože stat viac ako 2 stovky.