Lokalizácia
Formulár sa odosiela
arrow_leftStrenki napísal:
Také ženy Taraba a Šimkovičová doslova nenávidia, lebo sú milión poschodí kvalitnejší ako oni.

Škoda, že si tento argument nedal včera, dal by som jej čisto kvôli tomu krúžok :-)
Zobraziť komentár 09.06.2024 - 14:06:52
02
v tom mas iron.hide ale pravdu, kludne by som si v PS vedel predstavit Hamrana a aj par dalsich mien z Demokratov
Zobraziť komentár 09.06.2024 - 14:09:11
04
Inak, som zvedavý, či totálny prepad Hlasu nejako nepopchne Pellého k rezistencii voči Ficovi. Už je prezident, strana mu za chvíľu tak či tak zakape, už nemá čo stratiť a Fico ho bude stále len sťahovať hlbšia a hlbšie do bahna ... Kompromaty sú iste na oboch stranách a pozícia prezidenta je predsa len odolnejšia voči otrasom, než pozícia premiéra ... čisto teoretická úvaha, veľké očakávania v tomto smere nemám, len skrátka uvažujem nahlas...
Zobraziť komentár 09.06.2024 - 14:14:37
01
myslis na spuosob ako bol Kovac a meciar? U Podrztasky o tom silne pochybujem...
Zobraziť komentár 09.06.2024 - 14:29:28
02
arrow_leftiron.hide napísal:
Ok ok, tak prepacte ak som niekoho urazil, aj pani Ostrihonovu.
Podstatna je jedna vec - plochozemci z SNS maju nulu

SNS tam nebude. To je dobre. Len ju nahradia ludia z Republiky. Neviem kto, ale tych sa obavam viac ako SNS. Nie vsetci su tam taki blbi ako Mazurek.
Z "uspechu" Hlasu sa tesim.
Simecka predviedol genialny strategicky tah s Odorom a oslovenim stredu. Uvidime, ci to bol len marketing, alebo sa PS posunie aj v skutocnosti.
Zobraziť komentár 09.06.2024 - 14:47:33
02
Popri teme politika…
Teraz co je posledny clanok/reportaz z regionu Gron… to mtbiker robi s tymi plochozemcami z ministerstva sportu?
Zobraziť komentár 09.06.2024 - 14:48:04
00
preview.redd.it
preview.redd.it
vsimol som si na viacerych miestach
Zobraziť komentár 09.06.2024 - 14:59:44
012
Exit poll na Slovensku nič neznamená a výsledok bude iný. Dezoláti anketárom ako vieme klamú alebo sa hanbia priznať koho volili. Každopádne ani toto nie je žiadna výhra. Fašisti, klérofašisti a vagabundi 9:6.
Pozitívne ale je, že semafór sa do Bruselu nedostane a zúrivý strelený Fico zajtra vytrie s Hlasom podlahu. Teším sa, ako nám Šukaj s priblblým úsmevom vysvetlí, že Hlas nikdy nechcel kreslo predsedu parlamentu.
Zobraziť komentár 09.06.2024 - 15:19:10
01
mimochodom to by bolo este o level vyssia divocina ako tu mame teraz keby parlamentne volby dopadli tak ako su tieto predbezne vysledky.
Zobraziť komentár 09.06.2024 - 15:25:57
00
arrow_leftJaroh napísal:
Inak, som zvedavý, či totálny prepad Hlasu nejako nepopchne Pellého k rezistencii voči Ficovi. Už je prezident, strana mu za chvíľu tak či tak zakape, už nemá čo stratiť a Fico ho bude stále len sťahovať hlbšia a hlbšie do bahna ... Kompromaty sú iste na oboch stranách a pozícia prezidenta je predsa len odolnejšia voči otrasom, než pozícia premiéra ... čisto teoretická úvaha, veľké očakávania v tomto smere nemám, len skrátka uvažujem nahlas...

Fico má Pelleho tak na paličke, že ten si nedovolí vystrčiť čokoľvek..Kompromaty možno sú na oboch stranách , ale Pelle nemá gule.

Naposledy upravil johnnySVK dňa 09.06.2024 - 15:57:01, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 09.06.2024 - 15:54:20
01
Ale bolo by menej srandy bez kapitána semaforoviča....no uznajte :rofl:

Edit: reakcia na JFE
Zobraziť komentár 09.06.2024 - 15:55:00
01
arrow_leftjohnnySVK napísal:
Fico má Pelleho tak na paličke, že ten si nedovolí vystrčiť čokoľvek..Kompromaty možno sú na oboch stranách , ale Pelle nemá gule.

Nie že by som chcel Pellého preceňovať, božehráň, ale ak bude Fico aj pokračovať v takom štýle, v akom sa ozval po atentáte, tak by som nevylučoval aj scenáre, ktoré sú zatiaľ málo pravdepodobné. Tobôž, keď sa situácia sa zmenila, Pellé sa dostal (na rozdiel od Fica) do neotrasiteľnej pozície a prípadným konfliktom by mal o kus menej čo stratiť, než Fico.
Ale ako píšem, je to iba nedeľné rozmýšľanie pri pive nahlas. Súhlasím, že je oveľa pravdepodobnejšie, že Pellé svoj tieň druhýkrát už neprekročí.
Zobraziť komentár 09.06.2024 - 16:24:49
00
Čo ukazuje cca 10% prepadnutých hlasov prozápadného spektra? Že voliči príliš taktizujú a nedržia sa vlastných zásad a očakávaní. Vznikajú potom situácie, veľa krát spomenuté aj v diskusiách, že niektorí volili vyslovene so zaťatými zubami stranu s najvyššími preferenciami, hoci s nimi vo veľkom nesúhlasia. Vzniká tu potom nereálny obraz voličskej základne, ktorá nie je vlastne ničím podložená, veď nakoniec asi 40% voličov víťaznej strany uviedla, že v prípade projektu I. Korčoka by ho volili. Vzniká tu teda znova problém spasitelskej strany, ktorá reálne neuspokojí akože vlastných sympatizantov, ktorí nimi v skutočnosti nie sú. Ak by bol volič zásadový mohol by fungovať blok prozápadných strán vo veľkosti 7-15%, ktorý by reálnejšie vedel riešiť požiadavky voličov a mohol by byť víťazom nad terajšou koalíciou.
Zobraziť komentár 09.06.2024 - 17:18:35
01
V podstate súhlas, len by som nerobil z toho významné závery, hlavne keď hypotetický "projekt I. Korčoka" je z hľadiska reálnych základov podpory na tom zhruba rovnako (a to píšem ako človek, ktorého predstavy o lídrovi bez výhrad spĺňa). V rámci systému "ponuka/dopyt" by som nevynechal trochu zásadovosti aj na strane ponuky, už pekných pár rokov mi neostáva iné len nechápavo krútiť hlavou nad výsledkami a klásť si otázku, prečo sa koncept SDK z ťažko vysvetliteľných dôvodov dlhodobo ignoruje a dookola končíme s počítaním prepadnutých hlasov a rozdielov, pri ktorých by hlasy neboli bývali prepadli ... Jediná slabá útecha je, že v okrsku kde som včera trávil slnečný deň prepadlo len 6,82 % prozápadných hlasov - na druhej strane to ale s prehľadom prebila Republika s 12,86 %, hlavne s prednostnými hlasmi Uhrík - Mazurek - Rostás cca. v jednej hladine ...
Zobraziť komentár 09.06.2024 - 18:01:35
01
arrow_leftgebula napísal:
... prečo sa koncept SDK z ťažko vysvetliteľných dôvodov dlhodobo ignoruje a ...

Samozrejme, o tomto sa rozhoduje v centrálach strán a ich donorov, takže do toho nevidíme. Ale občas sa do debaty na túto tému s politikmi a straníkmi dostanem a veru za tým nehľadajme nič racionálne. Príčinou toho nezjednocovania je (bez poradia) ego, peniaze a neschopnosť/neodbornosť/nesprávny odhad situácie (strán aj ich marketingových agentúr). To je napríklad prípad nespojenia tej Dzurindovej strany a Demokratov pred voľbami - skrátka sa trpazlíci nedohodli, koľko mandátov, kto bude šéfom, akosi podelia pozície .... a tak sa radšej nespojili a skúsili to každý sám. Podobne to bolo pri Kiskovej strane a PS/Spolu ... atď atď. Žiadne zásadné veci, skrátka kohúti neboli ochotní urobiť potrebné kompromisy. Chyba nie je vo voličoch, ale v tých kohútoch ... Pred štvrťstoročím sa to Dzurindovi podarilo, ale vtedy ešte spoločnosť nebola až tak rozdelená a najmä neboli sociálne siete ...
Zobraziť komentár 09.06.2024 - 18:25:37
05

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up