Toto sa deje niekedy aj mne na 830tke, ze je moja tmava sipka pozadu na mape, aj ked nepouzivam turn by turn. Neprisiel som zatial na to, co to sposobuje.
Skusil som teraz Garmin POIs a tiez iny zdroj, co mam v Locuse. Oba ukazuju dost bludy - rovnake bludy. Napr ked dam vyhladat poi Kemping pre Karavany, tak mi tam nahadze aj kopu nezmyslov, ako horske chaty, utulne a ine..(napriklad je taky kemp na Hiadelskom sedle)
Beru udaje z OSM, ale zle. Ked som na Hiadelske sedlo pozrel v OSM editore, je tam POI s nazovm "miesto pre kempovanie v divocine"
Rovnako nemaju vobec Pramen, ale len pitnu vodu, co majoritu premenov u nas eliminuje a proste ich nevidis vo vyhladavaci POIs
Velmi by som sa na to teda nespoliehal. (Ine ako Kempy a Vodu som nepozeral.)
Otazka - po poslednej aktualizacii (1040) mi na zaciatku a konci vyjazdu vyskakuje vybita baterka na AXS - aj radenie aj salter. Baterka je pravdaze v pohode nabita. Niekto nieco podobne ? Riesenie ?
update 21.18? mne včera na 840 prebehla aktualizácia, a zatiaľ axs ukazuje správne.
Skúsim by som možno nanovo odstrániť a pridať axs, ci sa to tym nenapraví späť.
Co to ma Connect Planner za naprd mapy? Ved tam nevidiet ziadne POI, ani ked dam OSM vrstvu. Chcem si dat Bod trasy na studnicku, ktoru v OSM vidim, v Garmine nie je a tak mozem len hadat, kde ten bod dat.
Detto ostatne POI.. nikde nic, ani ked to prepnem na Google ci Here.
/koniec rantu
Stoja za hovno. Už roky dúfam, že niekto vytvorí podobný plug-in pre Connect ako je pre Stravu, kde by šli podklady prepnúť na freemap alebo niečo iné použiteľné, ale zatiaľ nič :/. To je asi jediné čo mi v Connect plánovači vadí. Ak by bolo toto, tak sa asi vykašlem na všetky ostatné spôsoby plánovania trás, ktoré používam.
Garmin Connect mapy su tragicke. Pisal som ohladom Connectu s tym vyvojarom Strava Map Switcher - je to Cech, ze to nejde, lebo Garmin blokuje komplet externy pristup na ich web, cize to nie je mozne, ako na Strave.
Dá sa pozrieť cez zariadenie/appku koľko mám voľnej pamate alebo musím ho pripojiť k PC ? Našiel som si nejaký návod na garmin stránke, ale ja tam nič nemám, prelustroval som to všetko a nič. To je celkom bieda keď takýto základný údaj mi neukáže.
Uz som ho videl na nejakych "spionaznych" weboch a povzdychol som si, ze preco amoled na ukor baterky, ale priznam sa, ze ma celkom zaujal. Aj par novych funkcii, ktore prinasa. Da sa uz kupit aj v Europe?
Riesil niekto vymenu edge 530 z dovodu vadneho barometra s garminom na SK aj ked nebol kupovany na SK a uz nie je fakticky ani v zaruke?
Na support stranke som sa doklikal na exchange program koli tejto chybe ale vymenny program.nemaju podporovany na Slovensku ani v cechach cez kuriera. V Rakusku to uz ide vyklikat, mam aj stitok uz do UPS.
Len teda keby to slo riesit cez nas garmin asi by to bolo lahsie.
bikepacking je tak popularny teraz, az sa divim ze nespravia nieco primarne na to urcene. s vydrzou, okliestene funkcie, prehladnejsie menu, mozno viac odolne. mne tych 20h je urcite malo. navyse je to papierova hodnota noveho zariadenia od 100% po uplne zdochnutie a to asi nikto nerobi.
aspon 26h aby sa stym dala odjazdit 24h s prehladom bez stresu ze to skape, alebo pohodova vikendovka ked bezi 2x 12h, alebo teda dve celodenky bez nabijania tak ako to mam teraz s 530.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Beru udaje z OSM, ale zle. Ked som na Hiadelske sedlo pozrel v OSM editore, je tam POI s nazovm "miesto pre kempovanie v divocine"
Rovnako nemaju vobec Pramen, ale len pitnu vodu, co majoritu premenov u nas eliminuje a proste ich nevidis vo vyhladavaci POIs
Velmi by som sa na to teda nespoliehal. (Ine ako Kempy a Vodu som nepozeral.)
Skúsim by som možno nanovo odstrániť a pridať axs, ci sa to tym nenapraví späť.
Detto ostatne POI.. nikde nic, ani ked to prepnem na Google ci Here.
/koniec rantu
Osm
Osm v Connect
https://www.garmin.com/en-US/p/1196129/#overview
https://www.garmin.com/en-US/p/1196129/#overview
Aj s review od GPLama https://www.youtube.com/watch?v=kY_-ZVqU0oo
pri Epix, FR265, 965, Venu je v Specs uvedený Amoled, toto vyzerá byť niečo iné.
Na support stranke som sa doklikal na exchange program koli tejto chybe ale vymenny program.nemaju podporovany na Slovensku ani v cechach cez kuriera. V Rakusku to uz ide vyklikat, mam aj stitok uz do UPS.
Len teda keby to slo riesit cez nas garmin asi by to bolo lahsie.
aspon 26h aby sa stym dala odjazdit 24h s prehladom bez stresu ze to skape, alebo pohodova vikendovka ked bezi 2x 12h, alebo teda dve celodenky bez nabijania tak ako to mam teraz s 530.