Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Oiz?
Zobraziť komentár 15.06.2024 - 18:53:38
00
Z LT CF9 som stiahol viac ako 0.75kg.
- bezdusaky, tazke plaste ostali + inserty
- karbonove kluky + powermeter
- titanove skrutky
- vymen brzd za XT 4 piest
- karbonove riaditka od PRO trail/enduro
- sedlo
- poskracoval som lanka a hadicky na spravnu dlzku

- ked pojdem este na nejake simple jazdenie, tak budem davat pevnu karbon sedlovku s lahkym sedlom - to je dalsich viac ako 0.5kg dole

Vaha nebola priorita, stale to je 12 +/-, ale celkovy konfort. Je to fakt raketa, az sa musim krotit, ze by som niekde neoral.
Musim sa naucit inak jazdit, toto to uz vyzaduje.

Sedel som aj na 2022 verzii, ale toto je uplne ina dimenzia.

arrow_leftkajto napísal:
Keď dáš na trail bike XC plaste,tak sa váha znižuje ľahko a lacno,to jasne.Na môj vkus to robíš presne opačne,ako som sa rokmi naučil na fóre od skúsenejších ladicov. Teda dať prachy do ľahších rafkov,aby som mohol voziť odolnejšie plášte. To ale tie €/na ušetrený gram vyzerajú trošku inak.
Zobraziť komentár 25.06.2024 - 17:35:58
00
Tak dal som ma vase rady a aj na rady kamarata servisaka a vymenil som kolesa za carbonove a dal som s nimi 950g dole oproti pôvodným , stalo to tisicku ale nelutujem, dalej na rady tuna dobrych ludi som vymenil prevodnik za garbaruk (60g dole) a kazetu za xt (60g dole), dalej carbonovy integrovany predstavec s riaditkami sting (180g dole), pedale xtr (60g dole), karbonove sedlo (120g dole), spolu 1450g dole a som na vahe cca 11,15kg :) asi lepsie investovane peniaze ako kupit novy lux trail aj ked su teraz v zlave ale bol by som na tom istom co pred touto prerabkou...
Zobraziť komentár 25.06.2024 - 19:23:54
06
mudro si urobil, kolesami sa ti zmenili aj jazdne vlastnosti.
Zobraziť komentár 28.06.2024 - 12:12:52
00
keyboard_arrow_up