Včera som si to všimol, a už na poslednej jazde som spozoroval,že vpredu niečo "hrkoce" Ale trpol som či som nepoškodili naboj,chvalabohu len diery v kotuci sa mierne zmenili na drážky.
Už sa nikdy nebudem spoliehat na pôvodné lepidlo na skrutkach
Aké staré sú tie kolesá? Možno by som skúsil reklamáciu
no bicykel je celkovo starý 4 roky, a menil som tam vzadu rafik lebo pôvodný bol už zničený a náboj je stále pôvodný, takže reklamácia si myslím že nemá zmysel
Na 5-skrutkach to je uplne v pohone. Svetovy pohar v xco jazdia na 4-skrutkach.
Ale skus to reklamovat do DT Swiss, mozno sa ti postasti novy naboj.
tak budem na pohode ?, a nemá to pre mňa zmysel lebo chcel by som meniť náboj na industry nine a nechcem byt neviem koľko bez bicykla zase ? ale nápad dobrý môžem skusit pozrieť ako majú na to záruky atd, ďakujem
Ak chces menit naboj, tak ti poradim ze industry nine nekupuj. Zbytocne drahy a v pripade potreby dlha cakacka na nahradne diely a su este k tomu aj drahe, ostan kludne pri DT. Napriklad 240 s centerlock uchytom za polovicnu cenu i9. Ak chces pouzivat 6 dierove kotuce tak pouzijes adaper.
Ak chces menit naboj, tak ti poradim ze industry nine nekupuj. Zbytocne drahy a v pripade potreby dlha cakacka na nahradne diely a su este k tomu aj drahe, ostan kludne pri DT. Napriklad 240 s centerlock uchytom za polovicnu cenu i9. Ak chces pouzivat 6 dierove kotuce tak pouzijes adaper.
viem že sú drahé ale ostatné náboje nemajú takú parádnu zvuk, ale stále to viem kombinovať že kúpim od nich aspoň orech, ale som čom pozeral čo používajú trek náboje tak tie sú aj za dobrú cenu len na kazety 10/11 a ja mám 12takze preto som chcel ísť do toho.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Aj som si myslel, že bude treba nový naboj.
Zatiaľ to mám uchytené na 5tich šrobikoch, tak uvidím či mi to vydrží aspoň do zimy.
Vďaka
Už sa nikdy nebudem spoliehat na pôvodné lepidlo na skrutkach
Zatiaľ to mám uchytené na 5tich šrobikoch, tak uvidím či mi to vydrží aspoň do zimy.
Vďaka
no bicykel je celkovo starý 4 roky, a menil som tam vzadu rafik lebo pôvodný bol už zničený a náboj je stále pôvodný, takže reklamácia si myslím že nemá zmysel
tak budem na pohode ?, a nemá to pre mňa zmysel lebo chcel by som meniť náboj na industry nine a nechcem byt neviem koľko bez bicykla zase ? ale nápad dobrý môžem skusit pozrieť ako majú na to záruky atd, ďakujem
viem že sú drahé ale ostatné náboje nemajú takú parádnu zvuk, ale stále to viem kombinovať že kúpim od nich aspoň orech, ale som čom pozeral čo používajú trek náboje tak tie sú aj za dobrú cenu len na kazety 10/11 a ja mám 12takze preto som chcel ísť do toho.
a čo si týka značky Hope s ňou máte skúsenosť ?