Pozri si čas môjho príspevku... Minúta po polnoci. Takže výsledky na cyclingnews som videl ešte včera. A dnes sú už aj na webe SZC.
no dnes som si shchvalne obzrel to porypanie ohladne pitiav pelotne okolo svk nik si do ust nestriekal... takze sa si meni doba tot:-)) takze podobne narazky berem ako dobry for:D tkaze pani co podla joka "cmulate" meslo dalej hihi, bidon si mozete prilozit aj na usta:-) som zvedaby ako by sa dalo strieta keby som si zubami nevytiahol zatku che
peknuo..ten pan v popredi je my silne znamy fotil aj dnes na nevolnom.. zase sla vpredu ta kolumbijska blcha co vcera vyhrala..po starte hend odskocila 6 clenna skupina
to Giro : viem, co je Fackov, a viem, co je Fackovske sedlo. bol som tam uz z oboch stran niekolkokrat, ale casto sa v mojej reci Fackovske sedlo = Fackov. Uznavam si chybu
to JoKo : viem uz presne, ktora to je a diky za vysvetlenie.
No, bol som sa tam dnes pozriet, idem pridat foto, su zo zaciatku stupania na Fackovske sedlo.
peknee fotky...aju ja som chcel ist na to stupanie pozriet, ale som si myslel ze start je o 2 a nie o 1. takze som to nestihol, predsa lne tie skolske povinnosti ale v nedelu idem do zilini pozriet na etapu, newiem este ci do ciela alebo na nejake zaujimave stupanie..
a predsa mam bidon (aj sa mi hodi k biku) ! bol to sice len tak tak...popisem :
presla asi stovka jazdcov, v intervale mozno 10min. u dlho nikto nechodil, zdalo sa mi sice zvlastne, ze na konci pelotonu ziadne auta (kopa mechanicakov a sanitiek, fizlov, isla pred nimi), ale sadol som do sedla a isiel som smerom odmov. asi po 3km skupinka 3-4 jazdcov a za nimi obrovska kolona tak som zastavil, zacal tlieskat a povzbuzovat a ten posledny mi hodil bidon tak som podakoval a frcal domov.
inak, odporucam navstivit toto podujatie, je to super impulz do dalsieho slapania, doda to chut. a pred nimi ide aj komentator, ktory informuje, co sa deje na trati...fajn akcia.
a jazdim tadial cely rok a stretavam 1-2 ziletkarov, dnes som stretol najmenej 20-tich.
cesta bola uzavreta, ale nejako tam fizli zastreckovali a asi 3 auta, liazka a bus sa dostali do tych koncin v case, ked mal ist peloton..tak ich nakoordinoval regulovcik na kraj vozovky, do takej odbocky
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
no dnes som si shchvalne obzrel to porypanie ohladne pitiav pelotne okolo svk nik si do ust nestriekal... takze sa si meni doba tot:-)) takze podobne narazky berem ako dobry for:D tkaze pani co podla joka "cmulate" meslo dalej hihi, bidon si mozete prilozit aj na usta:-) som zvedaby ako by sa dalo strieta keby som si zubami nevytiahol zatku che
peknuo..ten pan v popredi je my silne znamy fotil aj dnes na nevolnom.. zase sla vpredu ta kolumbijska blcha co vcera vyhrala..po starte hend odskocila 6 clenna skupina
to JoKo : viem uz presne, ktora to je a diky za vysvetlenie.
No, bol som sa tam dnes pozriet, idem pridat foto, su zo zaciatku stupania na Fackovske sedlo.
presla asi stovka jazdcov, v intervale mozno 10min. u dlho nikto nechodil, zdalo sa mi sice zvlastne, ze na konci pelotonu ziadne auta (kopa mechanicakov a sanitiek, fizlov, isla pred nimi), ale sadol som do sedla a isiel som smerom odmov. asi po 3km skupinka 3-4 jazdcov a za nimi obrovska kolona
inak, odporucam navstivit toto podujatie, je to super impulz do dalsieho slapania, doda to chut. a pred nimi ide aj komentator, ktory informuje, co sa deje na trati...fajn akcia.
a jazdim tadial cely rok a stretavam 1-2 ziletkarov, dnes som stretol najmenej 20-tich.