Kategórie
Bike-tech- LED Remote je na facku, po ceste fajn, ale v teréne sa málokedy podarí prepnúť podporu len o jeden stupeň, skoci to o dva poväčšine. Rovnako ovládanie displeja Kiox 300 detto. Tlačidla sú proste veľmi jemne, bolo by super, keby kládli väčší odpor. Celkovo ten ovládač je v teréne nepraktický.
- Kiox 300: zatiaľ nemožnosť navigácie ako v starom Kioxe (ma doriešiť update). Aktuálne žiadne možnosti pripojenia ďalšieho príslušenstva, napríklad hrudného pasu (neviem či stary Kiox toto vedel). Další problém celého systému je, že ukazuje viac najazdených km ako iné trackovacie nástroje. Pri cca 50km tripe ukazuje o 2km prejdené viac (obvod kolesa mám správny - riešia to aj další chalani v UK napr.)
- motor: tam som ok, zoznamujeme sa ešte.
- batéria 750Wh: pre mna tiež v pohode, Dnes trasa 50km, prevýšenie 950m, zostatok 43%. Casto využívané eMTB vzhľadom nato, že sme šli so Saganom sorcererom, ktorý je proste dabel ?
- aplikácia Flow: v podstate nemám nejaké negatíva. Na iOS musí byt povolená poloha na “Vždy” inak neukáže nastupane metre. Export gpx z nej ale neobsahuje údaje o čase, takze je nepoužiteľný. Možnosť úpravy nastavenia režimu Eco a Turbo.
Ak ma niekto otázky rad zodpoviem.
posledný komentár: 31. 8. 2025 o 22:17
Výpredaj savings Bosch PowerTube BBP3760 Horizontal batéria, 625 Wh
467 €
savings
MOC 699,90 €
-25% Syncros viečko predstavca s držiakom cyklopočítača na DC riadidlá
44,99 €
-25%
MOC 59,99 €
-30% Specialized Speedzone drôtový snímač cyklopočítača, s držiakom
13,89 €
-30%
MOC 19,90 €
Mám hrudny pás sigma a dosť často sa stáva ze sa počas jazdy odpoji.
Bluetooth je buď zapnuté alebo vypnuté.
Ešte som zabudol že keď mám na ruke apple watch tak tam sa to nestáva, tep ukazuje stále počas jazdy.
https://vtm.zive.cz/clanky/bosch-vylepsuje-elektrokola-o-automaticke-razeni-ai-odstrani-stres-z-vybite-baterie/sc-870-a-228928/default.aspx
https://www.bosch-ebike.com/cz/produkty/ebike-flow-app/updates/version-1-22
Este som nenahral update do biku, tak uvidim, ci tam bude alebo nie.
Update: Tak Eco+ nemam ani ja, to bude asi neskor.
Skusal si vybrat a vlozit bateriu? Mne sa tento problem objavuje periodicky asi kazdych 30 hodin jazdy. Prisiel som na to, ze to je s najvacsou pravdepodobnostou znecistenymi kontaktmi na biku tam kde sa "nacvakne" bateria a na baterii. Ked sa neprasilo, skoro celu jesen a zimu som mal pokoj. Vzdy, ked to vycistim izopropylom a vatovymi tycinkami (byvaju uplne cierne...), tak to prestane. Podla mna sa tam prasi cez kryt baterie na rame a tu odtokovu dieru, na kryte pod motorom. Ono sa ani nedivim, ked valim 50km/h po luke, ze sa tam mikroprach dostane.