nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 22. 10. 2017 o 11:16
posledný komentár: 4. 2. 2013 o 10:58
https://sport.aktuality.sk/ostatne-sporty/clanok/tour-de-france-2024-francuzsky-cyklista-dostal-kurioznu-pokutu-2024070613122732504
Kktom navzdory by to mal teraz spraviť v každej etape a určite by sa pridali ďalší cyklisti 👍
No asi ho moc bolela rit na pozicanom bicykli. A Turží z Enerží parada. Ked od nich odisiel Sagan, tak odrazu aj etapu na TdF vedia vyhrat.
Teším sa na na budúci týždeň. Etapy 11, 14 a 15 budú riadne záhuly...
Akurát som potom nepochopil tú stratégiu, keď tí traja došli do prvej skupiny a zvesili nohy. Akoby dostali triple ***** od svojich športových riaditeľov, že čo tam robia.
Veľa ľudí písalo, že je to nebezpečné, ale keď si pozriem jarné klasiky na kockách, nepríde mi to veľký rozdiel….
mna dostala “šutolina"
prvýkrát som si nebol istý, ci som dobre pocul, ale po case to zopakoval
Histórii je jedno , či vyhral atraktivnym útočením alebo taktickou jazdou....
Keby mal Vingo takú prevahu ako teraz Pogi, tak by si možno tiež dovolil útočiť, ale keďže ju nemal, musel ísť takticky a využiť aj silu tímu.... možno sa ti to nepáči, ale vyhral...a ty sa môžeš hnevať, kričať, hádzať sa o zem, ale to je tak všetko čo môžeš ??
Súhlasiť sa dá aj s tým, že nech sa neschováva za výhovorky, že pre zranenie nemohol mať lepšie natrénované. Ak sa na to necítil tak tam nemá čo hľadať na tdf. Ak áno, nech čuší a točí pedálmi toĺko na čo má.
To že pôsobí ako Tadejova pijavica krásne bolo vidieť v dnešnej etape. Keď druhý Remco v celkovej klasifikácii mal nástup a Vigo sa pozeral za seba čo na to Tadej. Pritom Remca si mal strážiť hlavne on, keďže na neho stráca tiež ako tretí v celkovej klasifikácii.
Ak si pozrieš(alebo už si videl) 2.sériu dokumentu o tdf na netflixe,tak tam tá trápna ,,Griša" nadáva Pogačarovi do hajzlov,ako vo 4.cenovej,len toľko k tomu moralizovaniu...Ešte raz to napíšem pre menej chápavých-on mi je ukradnutý,mne vadí jeho šýl pretekania,kapišto???
V ktorom diely to bolo? Ja som to pozeral tesne pred začiatkom TdF, ale nevybavujem si to.