nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 22. 10. 2017 o 11:16
posledný komentár: 4. 2. 2013 o 10:58
Možno ti niečo napovie meno Leopold König. Myslím, že niečo o Tour a taktike by mohol vedeiť.
Podľa komentátor išiel Jonas rekodných cca 7,1W/kg, t.j. veľmi dobre. Stačilo to na prekonanie rekordu toho stúpania o niekoľko minút, ktoré údajne držal Thibaut Pinot. Mali to tak naplánované, že ak bude držať taký výkon tak by to mohlo vyjsť a Tadeja utrhnúť. Nečakali však, že Tadej pôjde po včerajšku cca 7,3 W/kg.
Tak furt lepsie CT a ES ako RTVS. Dnes neviem, ci vacsi FAIL dal Vingegard alebo RTVS. Vingo sa dnes snazil Pogacara uhnat a akurat tak uhnil. No a nasa slavna verejnopravna televizia miesto toho ukazovala, ako bezia koniky.
Na tdf
https://www.instagram.com/reel/C9aQlhyuY43/?utm_source=ig_web_copy_link
Jedine, že by mu Vingegard nadelil v časovke cez 3 min. ak už náskok do vtedy Tadej nezvýši.
Presne to isté sa môže stať aj Jonasovi. Ako som však už napísala minulý týždeň, Tour končí v Nice, takže ako spieva jeden klasik s dredmi "It Ain’t Over ’til It’s Over"
ano, viem kto to je, aj Czech Tour spomínali na esp, ze organizuje
len ze ja ich po hlase nespoznávam a ked nepočúvam od zaciatku, tak neviem kto je to
nijak nespochybnujem ich kvalitu, len obcas trošku uletia (ako s tym Jonášom a Tadeášom)
btw, na esp dnes celkom rozoberali vyzivu, sacharidy, ranajky, kalórie
Pekny clanok, vdaka za odkaz.