Lokalizácia
Formulár sa odosiela
arrow_leftpa3km napísal:
divo nabuduce vyskusaj fintu - gumene rukavice (take tie na upratovanie) - ja uz nepouzivam ani montpaky, odkedy som videl na youtube tento hack

ahoj, sice neskoro, odkaz na to video nahodou nemas? zhodit plast je psychiatria :)
Zobraziť komentár 30.06.2023 - 19:07:55
00
arrow_leftsoused napísal:
Dnes sa na to už vykašli. Vieš že keď má človek nerv, tak môžeš robiť čo chceš a nejde to. Ráno privstaň, zhoď plášť, namydli pätky, začni naproti ventilu, poriadne popritláčaj pätky do stredu ráfku a uvidíš že tam skočíia samé a budeš sa len čudovať prečo to včera nešlo. Keby nie ? tak sa hlavne nesnaž natlačiť celú päťku na raz ale po centimetri ju tam aj takúto našponovanú vpohode dostaneš.

Super rada, včera som zápasil s plášťom, pätky nechceli ani zaboha zaskočiť do ráfiku....dnes na prvý krát. Je to na graveli, plášte plášte tufo, jazdím s dušou. Dal som to celé dole, utrel plášť zvnútra aj ráfiky. Nafúkal som to na 5 aj dačo a zaskočili ako po masle. Mal som pripravenú aj mydlovú vodu ale nebolo treba.
Zobraziť komentár 25.09.2023 - 14:09:17
10
Som rád, že som natrafil na toto vlákno, že nie som jediný čo s tým má problém. Mám CTM Rascal 3.0 2023 - ráfiky WTB STi25, TCS, 29", 32H a plášte WTB Ranger 29x2,25" TCS, light / fast rolling (originál čo tam bolo pri kúpe bajku). Už som raz dostal defekt dvaja sme to nejak spravili, dnes som bol sám a mal som problém vymeniť dušu. Vytiahnuť dušu nebolo až také náročné ale potom nasadiť plášť bol riadny pôrod po asi desiatich minútach sa mi to podarilo a pritom som rozsekol novú dušu montpakou. Doma som si v kľude išiel dať ďalšiu dušu a to isté, natrápili som sa riadne kým som to vymenil, zlomil som aj montpakou. Bez duši som nasadil plášť rukou, keď som tam dal dušu tak ani za nič to tam nešlo nasadiť. Keď som to konečne spravil tak zas ďalší problém päťky plášťa nesadli do rafika, skúšal som to veľakrát vyfuknut a nafúknuť a stále to isté, osmička na kolese. Doteraz som nemal problém vymeniť dušu až na tomto bicykli. Nakoniec som tam dal plášte zo starého bajku, tie išli v pohode. Je v pohode kombinácia tohto plášťu a rafika? Má s tým aj niekto iný problém pri tomto bicykli alebo len ja?
Zobraziť komentár 14.07.2024 - 20:51:36
00
Ked mas dusu dnu,tak ju sfukni skoro uplne a nevytahuj ventyl na doraz aby ti tam vedel zapadnut plast.
Potrebujes aby patky plasta boli v strede rafu.
Ked mam taketo nepoddajne plaste,tak ich musim na opacnej strane ako ich obuvam,stlacat aby boly tie patky v strede rafu.
Co sa tyka "osmicky" tak vacsinou pomoze mydlo a vysoky tlak.Minule som dal skoro 5 barov aby sa to nastrelilo na raf 🙂
Zobraziť komentár 15.07.2024 - 07:24:04
00
keyboard_arrow_up