Len po odlesnení už treba aj premýšľať, že vykope sa pekná lajna a potom do roka to treba už kosiť. Ako mne Ostredok začína zlyhávať na zarastení, ale tak ten trail ešte aj tak nie je hotový a to malínčie a bordel nepokosím, ale rovno vykopem aj s koreňmi. Ideálne je stopu ťahať v lesnom poraste a najlepšie listnatom, tam nie je taký záujem o ťažby, len zas bude treba vyfúkavať lístie. Jednoducho bude to chcieť viac ako 3 a pol dobrodinca čo sa o to postarajú
Vie niekto poradit nejaky servis v ziline? Dnes mi pisala rodina odtial ze nikto nechce zobrat ich bajky na servis lebo niesu kupovane u nich. Az sa mi to nechce verit..
Pýtal som sa aj na dôvod, povedal to tak, že canyony sa predávajú za lepšie ceny, lebo je to internetový shop, takže im nevedia kamenné predajne konkurovať a oni tým, že ich nechcú servisovať, tak sa snažia docieliť to, aby to luďia nekupovali, ale aby kupovali bicykle v kamenných obchodoch. No a že to robia aj iné predajne. A pravdepodobne majú dosť roboty, tak si môžu dovoliť odmietnuť servis takýchto bicyklov.
Tak hlavne, trh to vyriesil. Jednoducho to opravi niekto iny. Su tu tiez aj garazovi majstri. Pracuju doma, zrejme nie uplne so vsetkymi papierovckami .. zmurk zmurk, ale opravia vsetko.
A boli ste pojazdiť tie Martinky včera? Ja idem dnes som po chorobe, tak uvidím ako to pôjde. Idem cez Strečno na Polom tak či niekoho stretnem.
Šiel som Strečno-Polom 10 dní dozadu, ale kôli tej ťažbe nad sedlom Rakytie som si to moc neužil Cesta rozrytá ako keby tam šli sadiť zemiaky...Ale možno to už vyčistili a cestu upravili
Zas tú cestu na Polom zo Strečna netreba brať ako niečo významné. Je to len transfer k trailom a občas to býva rozryté. Prebieha tam obrovská ťažba, ktorá samozrejme len začína. Najnovšie sa mládenci presunuli do oblasti Taipan opäť po roku. Keď som tam bol pred 2 dňami, tak ťažili pod Taipanom smerom nadol, ale idú pár stromov aj nad Taipanom vybrať, tak zas to bude rozryté. Je to v podstate v úvodnej časti ešte pred vstupom do tej húštiny čo sa minulý rok prerezávala.
my sme dobre pojazdili, large východ fajne odguidoval, Anakondu som dal prvý krát bez nohy na zem, až trochu nuda, teda nesťažujem sa, len že je v perfektnom stave, vďaka za údržbu copyrighti.imgur.com i.imgur.com
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Šiel som Strečno-Polom 10 dní dozadu, ale kôli tej ťažbe nad sedlom Rakytie som si to moc neužil