vidieť na pohodovej prímorskej dovolenke chlapika v tricku infovojna, ehm a fuj
prilezitostne mozno dodatocne zistím, ze je to ten isty bimbas, co jazdil po stredisku s cca 3-4 rocnou dcerou na pravom prednom sedadle, nepriputanou, klaciacou/stojacou
Tak o majstrovi neviem nič viac, no pani máma je RR-riadna raketa.
Z 2-3 pozorovani
Pozdrav dobrý deň - znie niečo ako chu.jmidach - kamarát zo šariša to voľne preložil ako yebem ti tvoju strechu
Ináč s tým kamarátom v Holandsku bola celkom sranda, keď ho prvýkrát oslovil holanďan chrchlavo po holandsky tak mu po slovensky odpovedal - normálne sa ukľudni, odkašli si, vypľuj to a povedz to ešte raz
Rano som riesil, preco mam podliatinu na lozku palca na lavej nohe. Vedel som, ze som si ho neudrel, ale privrel, len som si nevedel spomenut kam/cim. Popoludni som si spomenul, ked som si pri vysypani furika privrel palec na pravej nohe. Symetria je dolezita
Puntigamer nám nalievali v cieli nejakého cyklomaratónu v Rakúsku. Napriek tomu, že som bol vysušený, nemohol som to pivo vypiť. Horšie som ochutnal snáď len michalovské, niekedy ešte za boľševika.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vidím tam dvoch kohútov
prilezitostne mozno dodatocne zistím, ze je to ten isty bimbas, co jazdil po stredisku s cca 3-4 rocnou dcerou na pravom prednom sedadle, nepriputanou, klaciacou/stojacou
Tak o majstrovi neviem nič viac, no pani máma je RR-riadna raketa.
Z 2-3 pozorovani
Krásny jazyk. Len som ešte nezistil čo znamená ten ich pozdrav na rozlúčku, to "juuuu" tak sa zdravím dach
Ináč s tým kamarátom v Holandsku bola celkom sranda, keď ho prvýkrát oslovil holanďan chrchlavo po holandsky tak mu po slovensky odpovedal - normálne sa ukľudni, odkašli si, vypľuj to a povedz to ešte raz
Z 2-3 pozorovani
Elaboruj, prosim, ci riadna raketa znamena, ze je to, jak sa vravi, "sekera" alebo ide onieco ako Stiflerovu mamu
Už z diaľky vidíš, ze sa chces vyhnúť.
Doei, čiže "duuj"
Alebo čau po Slovensky
https://m.interglot.com/nl/en/doei