Riešim nákup nových kolies na cesťák a preto by som Vás chcel poprosiť o Vaše skúsenosti a prípadne nejaké tipy. Momentálne vážne uvažujem o Fulcrum Racing 5 Evo len neviem ako by to bolo s dostupnosťou náhradných dielov. Cenová hladina asi do tých 300 Eur, nie som žiadny veľký pretekár.
Ahojte, má niekto dlhodobé skúsenosti s kolesami ERE? pozerám že doživotná záruka, crash replacement a celkom dobrá cena. Robia si vlastné náboje na papieri to vyzerá všetko dobré. Niekto kto to jazdí? dík za info
Nazdar chcem sa opýtať skúsenejších - objednal som novú sadu sram force axs na cesťák a ako je to s orechom - mám tam shimano orech HG 11s a potrebujem XDR orech… kolesa mam syncros capital 1.0 - bude tam pasovať hocijaký XDR orech alebo treba pozerať podľa značky kolies.
Ahojte, rozmýšlam, vyberám si kolesá...rozmýšľame nad https://www.winspace.cc/product/hyper-d45-disc-brake-wheelset/?v=13dd621f2711, resp. nejakým podobným ekvivalentom od Hunt, alebo Scribe. tieto posledné menované, ale budú o niečo drahšie...máte este nejaké typy v tejto cenovej kategorii...(okolo 1200 eur). Dik za prípadné rady
Elitewheels, Yoeleo, 9velo, Lightbicycle, Farsports, atď. Môžeš sa pohrabať
Winspace na karbón š*****ch jazdím už 2 roky, aké jamy a defekty už zažili to ani nie je normálne a stále nepotrebujú ani vycentrovať.
Ak by si bral, nezabudni použiť 10% zľavový kód, je ich v obehu dosť.
Nie osobnú.ale kolega z práce ich jazdí už 2 roky úplne v pohode.Má verziu 58mm vysokým(30mm vonkajšia,23mm vnútorná šírka)+keramické ložiská,neplatil ani colné poplatky,lebo majú nejaký sklad v EU a prišlo to z Belgicka alebo Francúzska,už si nespomínam,ale je s tým veľmi skokojný.Akurát som mu musel trochu pritiahnuť výplet na zadnom,pretože má 105kg a trochu sa to pod ním krútilo.Tak dúfam,že ti to niečo pomohlo.
Ak ti to umožňuje rám,choď do 30mm ,ktoré majú vnútornú 23mm a tie ráfy vyzerajú naozaj robustne,že aj niečo vydržia.Vo verzii 58mm vysokej to na tom jeho bicykli vyzerá super.
caute, zasa nastala akcia na aliexpresse, a tentokrat som sa rozhodol ju vyuzit, a prikupit kolesa (edge), ale stale sa neviem rozhodnut pre vysku rafiku (40,45,50).
vazim 64kg, jazdim v okoli BB, vzdy sa pripletie nejaky kopec, a roviny tu moc niesu. preto nejako som vynechal z rozhodovania 50mm, a rozmyslam ci zobrat 40 alebo 45, neviem sa ale rozhodnut ci je nejaky benefit tych 45, alebo nejaky "drawback" tych 40. dik za nazor/odporucanie.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Da sa vybrat z roznych kombinacii rozmerov a hubov, ale dt350ka by mala postacovat. 40/30/24 (vyska rafika/sirka ext/sirka vnutorna) 1365g set. A s dopravou sa hybem okolo tych 800e.
cize v tvojom pripade asi toto - https://www.syncros.com/us/en/product/syncros-dt-swiss-sram-xdr-capital-rotorkit?article=2959260001222
Winspace na karbón š*****ch jazdím už 2 roky, aké jamy a defekty už zažili to ani nie je normálne a stále nepotrebujú ani vycentrovať.
Ak by si bral, nezabudni použiť 10% zľavový kód, je ich v obehu dosť.
https://www.syncros.com/us/en/product/syncros-road-sram-xdr-capital-1-0-rotorkit
https://www.syncros.com/us/en/product/syncros-road-sram-xdr-capital-1-0-rotorkit
Dik za info
zaujalo ma:
https://vi.aliexpress.com/item/1005007069138274.html?srcSns=sns_Copy&spreadType=socialShare&bizType=ProductDetail&social_params=60719320681&aff_fcid=62340765799f4009a6b00cc94228e971-1723635438568-03610-_Ex8E3NN&tt=MG&aff_fsk=_Ex8E3NN&aff_platform=default&sk=_Ex8E3NN&aff_trace_key=62340765799f4009a6b00cc94228e971-1723635438568-03610-_Ex8E3NN&shareId=60719320681&businessType=ProductDetail&platform=AE&terminal_id=e6d830b90a7848ccb1dbf7b0cb6fff06&afSmartRedirect=y
vazim 64kg, jazdim v okoli BB, vzdy sa pripletie nejaky kopec, a roviny tu moc niesu. preto nejako som vynechal z rozhodovania 50mm, a rozmyslam ci zobrat 40 alebo 45, neviem sa ale rozhodnut ci je nejaky benefit tych 45, alebo nejaky "drawback" tych 40. dik za nazor/odporucanie.