Ahoj.
Prosím o nasledovné informácie k tomuto nosiču bicyklov na ťažné zariadenie: http://www.kupkolo.cz/produkty/Nosice_72/Nosic-PISA-na-tazne-zarizeni-pro-tri-kola_4214.html
a) skúsenosti existujúcich majiteľov, vlastnosti, spoľahlivosť, komfort obsluhy, výhody, nevýhody ...
b) rozmery nosiča, aby som vedel či ho budem môcť po použití a zložení z ťažného zariadenia (TZ) uložiť v kufri vozidla.
c) návrh ekvivalentného resp. lepšieho výrobku v tejto cenovej kategórii. Našiel som napríklad značkový thule 6930 za mierne vyššiu cenu ale bez rýchloupínania na TZ.
Ďakujem.
Mam peruzzo na 4 biky dva roky, predtym som par krat mal pozicany na 3 biky. V princípe je len dlhsi a som s nim spokojny. Po sklopeni sa dostanem do kufra v pohode. Toho roku sa mi podarilo strhnúť trocha zavit na jednej tyči, ale vymenil som maticu v dotahovacim koliesku a preventivne dal este vazelinu. Asi mu kombinacia tepla a tlaku nerobi dobre.
Ahojte, tAká elektro-inštalačná otázka
V Ivachnovej som si nechal nainštalovať ťažné a posadil na neho Thule Epos. Všetko funguje fajn, ale jedna vec ma trápi - keď ho zapojím do zásuvky stále svietia svetlá na Thule. Aj keď vypnem motor a zamknem auto. Aby som nedriloval batériu tak ťažné vyzerám zo zásuvky, ale nepríde mi to normálne. Je to len nejaký mód v rámci nastavenia auta alebo je to nejaká špecialita Eposu?
Práveže áno, ale keďže som už veľký a návody zo zásady nečítam, radšej sa opýtam, či to nie je náhodou "vlastnosť výrobku", ešte predtým ako si zoberiem pol dňa dovolenky a pôjdem to do Autocaru reklamovať.
Thule je v tom nevinne.....spracuje len to čo mu auto pošle do zásuvky. Asi všetky novšie autá majú zásuvku ovládanú modulom napojeným na elektroinštaláciu vozidla. Istota je modul od výrobcu vozidla, lacnejšia varianta je Made in Poland len musíš zvoliť ten správny a funkčný.
Tu sa ale bavíme o zásuvke ťažného zariadenia, to je tá ktorú ti domontujú pri montáži TZ, do tej v kufri si môžeš zapojiť tak nabíjačku na mobil alebo autochladničku.......
No napodiv som to pochopil aj ja ale snáď si nemyslíte že by niekto urobil takúto chybu? Takto sa to robilo pred dvadsiatimi rokmi, teraz majú autá na kabeláži vyvedený modul na pripojenie TZ a kabeláž už nie je len jednoduchý vodič ale aj zbernica signálov - dokáže napr. upozorniť na nefunkčnú žiarovku. Čerešničkou na torte je že montáž TZ je na mnohých vozidlách treba dokódovať-povoliť aj v riadiacej jednotke vozidla cez diagnostiku.
Ako prvý krok odporúčam konzultáciu v autorizovanom servise, v každom prípade reklamuj!
Osobne mám s Ivachnovou takú skúsenosť, že keď som s nimi konzultoval parametre ťažného s tým, čo od neho očakávam (zvislú nosnosť), tak pán na telefóne ani najprv nevedel o čom rozprávam a potom mi s počudovaním potvrdil, že mám pravdu, že tá nosnosť je naozaj nízka. Nakoniec mi s posmechom povedal, že to som si mal kúpiť iné auto, ak toto vyžadujem. Tak som sa obrátil na inú firmu, čo vykonáva montáž a s ničím nebol problém a bolo to urobené presne tak, ako som očakával.
Ja by som to ako prvý krok reklamoval v ivachnovej. Mohla sa stať chyba. Pri preberaní si si to nevšimol?
Žiaľ, vtedy som ešte nemal nosič. Kúpil som ho tesne pred odchodom na Gardu (lebo neboli) a nemal som s nosičmi ani s ťažným dovtedy žiadne skúsenosti. Po zakúpení nosiča som začal chodiť do bikeparkov a všimal som si že nikomu nesvieti, iba mne, takže som to identifikoval ako chybu.
Osobne mám s Ivachnovou takú skúsenosť, že keď som s nimi konzultoval parametre ťažného s tým, čo od neho očakávam (zvislú nosnosť), tak pán na telefóne ani najprv nevedel o čom rozprávam a potom mi s počudovaním potvrdil, že mám pravdu, že tá nosnosť je naozaj nízka. Nakoniec mi s posmechom povedal, že to som si mal kúpiť iné auto, ak toto vyžadujem. Tak som sa obrátil na inú firmu, čo vykonáva montáž a s ničím nebol problém a bolo to urobené presne tak, ako som očakával.
Nie si si istý že ta zvisla nosnosť nebola limitovaná tvojim autom???
Lebo jej limit je TP
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Thule easyfold
Peruzzo pure instinct
Bosal
Yakima?
Niečo.pomer cena výkon?
V Ivachnovej som si nechal nainštalovať ťažné a posadil na neho Thule Epos. Všetko funguje fajn, ale jedna vec ma trápi - keď ho zapojím do zásuvky stále svietia svetlá na Thule. Aj keď vypnem motor a zamknem auto. Aby som nedriloval batériu tak ťažné vyzerám zo zásuvky, ale nepríde mi to normálne. Je to len nejaký mód v rámci nastavenia auta alebo je to nejaká špecialita Eposu?
každopádne treba reklamovať
Ako prvý krok odporúčam konzultáciu v autorizovanom servise, v každom prípade reklamuj!
Žiaľ, vtedy som ešte nemal nosič. Kúpil som ho tesne pred odchodom na Gardu (lebo neboli) a nemal som s nosičmi ani s ťažným dovtedy žiadne skúsenosti. Po zakúpení nosiča som začal chodiť do bikeparkov a všimal som si že nikomu nesvieti, iba mne, takže som to identifikoval ako chybu.
https://downtown-mag.com/en/bike-rear-carrier-review/
Nie si si istý že ta zvisla nosnosť nebola limitovaná tvojim autom???
Lebo jej limit je TP