Takze by si mala mat na starosti stale tie iste deti relativne v malom pocte? Kolko ich mas?
Tie isté deti to rozhodne nie sú A je ich menšie množstvo
Teraz som len domov došla, prvá šichta 10 hodín a idem si rovno jeden malý pohárik vína naliať, nech si myslí, kto chce, čo chce
Co si predstavujes pod pojmom "tie iste deti"? Ze maju vsetky rovnake tvaricky?
Ja by som povedal, ze to mozes zistit az pri druhej a naslednych sichtach, ci vobec a akym tempom sa deti v skupine menia/striedaju.
Ty nič hlavne neskúmaj, lebo ťa bude hlava zo mňa bolieť
Ale pre zaujímavosť, od apríla som robila psychotesty úspešne už 2x kvôli práci
Najskôr som si 4,5 hodiny posedela vo Vojenskej nemocnici v RK, tú som ale nevzala a teraz kvôli tejto práci ma čakalo to isté ale v NO
Ja už testy a pokusy na mne robiť nechcem tento rok Ľubo
piny: alkohol v malych davkach neskodi v akomkolvek mnozstve
Alkohol je karcinogen skupiny 1 a to v akomkolvek mnozstve. aJoN, male poskodenie mozgu je nic v porovnani s rakovinu pazeraka, pecene, prsnika, hrubeho creva, ustnej dutiny, konecnika, hltana a hrtana a pravdepodobne aj pankreasu; takze strasil by som skor tymto.
Zajimave aka antialkoholicka debata sa tu strhla zrazu po jednom vtipku . Btw, telo si vyraba v malom mnozstve alkohol tiez, takze v akomkolvek mnozstve nie. Ani niektore lekarske kvapky by ste nemohli pozivat, vsakze Na svete je vela ludi, ktori si davali denne poharik a nikdy nemali ziaden karcinom, to ze je dnes situacia ina a velmi casto problemy sposobuje treba hladat predovsetkym inde a nie v pohariku vina. Vedecke studie, ktore pozoruju ludi, su sice fajn, ale zle predpoklady vedu k zlym vysledkom Za tie roky bolo vela studii, jedni hovorili tak, ini zas onak. Ale raz ma dojala doktorka, ktora povedala, sak 4 piva denne, to je tak akurat pre chlapa
Vsetko su to sice pekne ciselka, ale ako sa hovori, diabol sa ukryva v detailoch. Ak si zvolis vhodnu vzorku ludi, spravis si co len chces. Napr. ja ti viem dokazat na akejkolvek vzorke ludi, ze casom zomru , a to s 99% pravdepodobnostou!
Ako vsetko, je potrebne s mierou a rozumom . Akonahle mas v tele problem (zaludok/pankreas/pecen/crevo) a do toho budes liat alkohol, tak mas velky problem a stane sa ti karcinogenom. Taktiez pravidelne nalievanie sa hlavne tvrdym vyrazne negativne ovplyvnuje mozgove procesy. Na to netreba studie, skusenosti je dost. Ale tvrdit bohorovne, ze akekolvek male mnozstvo je karcinogen, obzlvlast ked sa alkohol sam vyraba v tele, je ... hlupe
moja posledna navsteva ortopeda: predpisal mi nejake "vyzivove doplnky" slusne som sa spytal, ci to ma nejake kontraindikacie. Zasmial sa a hovori, nebojte sa, mozte pivo aj dve, aj tri, alebo 4. No takto mu hovorim 3 je u mna tak max vo volnom case. Odpoved, tak kde vy koncite ja zacinam
Fúúú, no nečakal som, že v tomto fóre tu budeme obhajovať alkoholizmus. Dúfam, že sa niekedy dožijeme tej doby, keď prestane byť alkohol akceptovaný širokou spoločnosťou. Momentálne v tejto alko-krajine je ten čo nepije považovaný za chorého/divného, aj keď to je presne naopak Áno aj jedno pivko raz týždenne pácha viac škody ako osohu, to je milión krát vedecky overený fakt
kedze su vekove priemery ake su, napr. pediatri 65, tak to je podla mna vporiadku, ved oni si uz len uzivaju zasluzeny dochodok, do toho sem-tam nejaka praca, sluzba MrKoubak ja zase dufam, ze sa dozijem doby bez AI
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tie isté deti to rozhodne nie sú
Teraz som len domov došla, prvá šichta 10 hodín a idem si rovno jeden malý pohárik vína naliať, nech si myslí, kto chce, čo chce
Ja by som povedal, ze to mozes zistit az pri druhej a naslednych sichtach, ci vobec a akym tempom sa deti v skupine menia/striedaju.
Ale pre zaujímavosť, od apríla som robila psychotesty úspešne už 2x kvôli práci
Najskôr som si 4,5 hodiny posedela vo Vojenskej nemocnici v RK, tú som ale nevzala a teraz kvôli tejto práci ma čakalo to isté ale v NO
Ja už testy a pokusy na mne robiť nechcem tento rok Ľubo
Ale kontrolnú otázku po včerajšku🍷 môžeš položiť
Alkohol je karcinogen skupiny 1 a to v akomkolvek mnozstve.
aJoN, male poskodenie mozgu je nic v porovnani s rakovinu pazeraka, pecene, prsnika, hrubeho creva, ustnej dutiny, konecnika, hltana a hrtana a pravdepodobne aj pankreasu; takze strasil by som skor tymto.
Vsetko su to sice pekne ciselka, ale ako sa hovori, diabol sa ukryva v detailoch. Ak si zvolis vhodnu vzorku ludi, spravis si co len chces. Napr. ja ti viem dokazat na akejkolvek vzorke ludi, ze casom zomru , a to s 99% pravdepodobnostou!
Ako vsetko, je potrebne s mierou a rozumom . Akonahle mas v tele problem (zaludok/pankreas/pecen/crevo) a do toho budes liat alkohol, tak mas velky problem a stane sa ti karcinogenom. Taktiez pravidelne nalievanie sa hlavne tvrdym vyrazne negativne ovplyvnuje mozgove procesy. Na to netreba studie, skusenosti je dost. Ale tvrdit bohorovne, ze akekolvek male mnozstvo je karcinogen, obzlvlast ked sa alkohol sam vyraba v tele, je ... hlupe
MrKoubak ja zase dufam, ze sa dozijem doby bez AI