Z tych 8 Ah aku to asi vydrzi nabijat mobil celkom dlho.
Prosim aka je realita? kolko krat sa da mobil nabit? Niesom elektrikar tak tomu nerozumiem ze aku powerbanku z tej beznej 4 Ah realne dostanem... alebo k comu ju prirovnat
Vdaka
Hej ze je drahsi ma sralo ale cakal som nan fakt dlho a som rad ze ho spravili. Mne by bol na štvorhran momentálne asi zbytočny (aj ked nehovorim ze mu odolám za tych 35e )
divotvorca:
ps baterka 4Ah * 18V = 72Wh cca
mobil s 3000Ahbaterkou je 3.7V * 3 = 11.1Wh cca
nabijacie straty konvertora a baterie asi 10% ? mozno viac, neviem, takze teoreticky necelych 6x, ale je otazne, ci je to naozaj 4Ah a ci dokaze nabijat az do akeho poklesu napatia, atd. Ale tak 5x by to dat mohlo hadam. Asi vyskusam
ten hex (som si nevsimol inak ten rozdiel ) by sa tusim mal dat prerobit na 4hran (20V sa prerabali) s nakovkou z ali a potom by mal byt silnejsi (alebo to prerabali z 1/4 na 1/2" ? )
divotvorca:
nabijacie straty konvertora a baterie asi 10% ? mozno viac, neviem, takze teoreticky necelych 6x, ale je otazne, ci je to naozaj 4Ah a ci dokaze nabijat az do akeho poklesu napatia, atd. Ale tak 5x by to dat mohlo hadam. Asi vyskusam
Nebol by som az taky optimista. Zjednodusim to a ratal by som vyuzitelnu kapacitu na nabijanie po zohladneni konverznych a inych strat na urovni cca 65-70 % z kapacity zdroja. Neprikrasleny odhad by som dal, ze vyuzitelnych bude menej ako 50 Wh, teda realne 4 nabitia 3000 mAh baterie (samozrejme len ak mobil nebude pouzivany pocas nabijania). Ale vsak otestuj a daj vediet.
lto, u mna samozrejme nehrozi - v zivote by som tolko casu s retazou nestracal. Nehovoriac o tom, ze ani rychlospojky nepouzivam, takze retaz ide dole az ked dozije. Utriem handrou, nakvapkam raz za 300 km Squirt a vybavene. A nepouzivam ani sperky, hodinky, protezy, nezbieram mince, takze nie som cielovka.
Prvy test nabijania, nie je to ziaden vedecky test na merakoch , ale len taky .. "zapnem a uvidim". Baterka nabita, ale appka ukazovala 92%, netusim preco (inak s tou app, to je cela veda hadam, aby to vobec fungovalo). Mobil ma cez 2 roky, mozno 2.5roka stary, 3300mAh baterka, nabijal som z 10% na 96%, nepouzivany, ale zapnuty (bez pouzitia
Druhy test nabijania, z 8% na 96%, podla appky ostalo v baterke 59%, vychadzalo by to na 5x
Treti test nabijania, z 8% na 95%, appka hlasia zrazu 22% iba, status svetielko nacerveno. Hmmm, to neni dobre, zabudol som pozriet na zaciatku stav.
Tri+ asi 10 az 15% dobijania pri dost pouzivani , niekde mi zmizla info, baterka vykazovala asi 9%, ale zatial dalsie dobija veselo dalej. Koreluje to asi aj s tym, ako funguju baterky pri pile, tj. silny pokles napatia, ale s dodavkou prudu.
Stvrty test, z asi 17% na 82%, a koniec (appka ukazuje 0%, v podstate pri nabiti 76% ukazovala 6% , predtym 9% a zrazu sup, koniec).
Bateria 4Ah, verzia A1 (uvadzanych 80Wh, co je blud, kedze to neni 20 ale 18V).
neviem načo to chceš používať, ale tieto termochladničky sú k prdu keď chladničku tak jedine kompresorovú, o trochu drahšie ale aspoň funkčné, toto sú vyhodené peniaze
su k prdu ale na 1dnovy vylet udrzat trosku chladnejsiu vodu to staci. Jasne ze kompresorovka s cenou 300€ a vyssie zachladi ryby ale to je i velka krava ktora zabera miesto. mne stacila obycajna s trochou ladu tak ked bude to iste aj s termovecou cakam ze to bude este cosi lepsie a mne to stacit bude..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Z Lidl akumulatora powerbanka so svetlom:
https://www.lidl.sk/p/parkside-aku-usb-adapter-s-led-svietidlom-paa-20-li-b3-bez-akumulatora/p100370473
Alebo aj verzia s bezkablovym nabijanim, ale ta je drahsia:
https://www.lidl.sk/p/parkside-aku-nabijaci-adapter-pwca-20-li-a1-bez-akumulatora/p100363956
Z tych 8 Ah aku to asi vydrzi nabijat mobil celkom dlho.
Prosim aka je realita? kolko krat sa da mobil nabit? Niesom elektrikar tak tomu nerozumiem ze aku powerbanku z tej beznej 4 Ah realne dostanem... alebo k comu ju prirovnat
Vdaka
Hej ze je drahsi ma sralo
https://vi.aliexpress.com/item/1005006366307816.html
mna teraz laka: https://www.lidl.sk/p/parkside-mobilny-aku-chladiaci-box-pkb-20-li-a1-24-l-bez-akumulatora/p100377200
len ta cena neni najnizsia...
Nebol by som az taky optimista. Zjednodusim to a ratal by som vyuzitelnu kapacitu na nabijanie po zohladneni konverznych a inych strat na urovni cca 65-70 % z kapacity zdroja. Neprikrasleny odhad by som dal, ze vyuzitelnych bude menej ako 50 Wh, teda realne 4 nabitia 3000 mAh baterie (samozrejme len ak mobil nebude pouzivany pocas nabijania). Ale vsak otestuj a daj vediet.
Ja som zobral obe … a ešte aj najsilnejšiu baterku a nabijačku . Tiež obe ?.
https://www.lidl.sk/p/silvercrest-ultrazvukovy-cistiaci-pristroj-sur-48-d5/p100368743
Druhy test nabijania, z 8% na 96%, podla appky ostalo v baterke 59%, vychadzalo by to na 5x
Treti test nabijania, z 8% na 95%, appka hlasia zrazu 22% iba, status svetielko nacerveno. Hmmm, to neni dobre, zabudol som pozriet na zaciatku stav.
Tri+ asi 10 az 15% dobijania pri dost pouzivani , niekde mi zmizla info, baterka vykazovala asi 9%, ale zatial dalsie dobija veselo dalej. Koreluje to asi aj s tym, ako funguju baterky pri pile, tj. silny pokles napatia, ale s dodavkou prudu.
Stvrty test, z asi 17% na 82%, a koniec (appka ukazuje 0%, v podstate pri nabiti 76% ukazovala 6% , predtym 9% a zrazu sup, koniec).
Bateria 4Ah, verzia A1 (uvadzanych 80Wh, co je blud, kedze to neni 20 ale 18V).
mna teraz laka: https://www.lidl.sk/p/parkside-mobilny-aku-chladiaci-box-pkb-20-li-a1-24-l-bez-akumulatora/p100377200
len ta cena neni najnizsia...
neviem načo to chceš používať, ale tieto termochladničky sú k prdu