Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Caute.
Dosli mi moje prve cyklo bibshorts.
Velkost som dal podla konfiguratora - L
Otazka ci tato velkost je na mna ok?
Dik vopred za odpovede.
PS: niesu ruzove ale burgundy :)

Prílohy:

IMG_5861.jpeg
IMG_5861.jpeg 421.56 KiB thumb_up0thumb_down

IMG_5860.jpeg
IMG_5860.jpeg 488.81 KiB thumb_up0thumb_down

IMG_5859.jpeg
IMG_5859.jpeg 243.53 KiB thumb_up-1thumb_down

27.09.2024 - 14:21:38
00
Ja som M-kár ale Castelli beriem zäsadne o č. väčšie. Nezvyknú sa časom natiahnuť.
Nohavice by ti nohy mali jemne obopínať.
27.09.2024 - 15:10:15
00
Ja som L, castelli beriem XL, nohavice som dnes kvoli tahajucim trakom objednal XXL, no male ti nie su, ale ako sa citis je podstatne.
27.09.2024 - 16:13:19
01
Jj, casteli o cislo vacsie, pocul som. Ja cely zivot neznesiem moc obtiahnute. Ale tak ze po rokoch som dal zelenu tymto dupackam, nech vyskusam. Tym padom mne pride vsetko obtiahnute. L-ko mi doporucil ich vcelku sofistikovany velkostny vyklikavac. Ako ziaden extrem diskomfort necitim. Ale ani o minutu byt v tom dlhsie ako je potrebne pocit. Ja ze dakto skuseny vie od oka. Ked si takto sadnem a tie svy a nazehlovacky takto natiahne ci to je normalne alebo radsej vacsiu velkost. Za mna co najmenej obtiahnute ale zas chapem ze aby to fungovalo - plienka musi byt fit na tele.
27.09.2024 - 16:30:49
00
sadni si na bike. dolezite je kde mas vlozku - aby nebola moc v predu ale ani v zadu - podla toho spoznas spravnu velkost. ak je vlozka kde ma byt a nieco sa ti nezda = nesadol ti strih. velkostne je to tak rozne - ja som u nich tabulkove M-ko ale moc vysoky na danu velkost. vacsinou mam M-ko, co som mal L-ko nedopadlo casom dobre. no mam aj gate v ktorych vo velkost M mam vlozku kdesi pod vajcami nie pod zadkom. (rosso corsa potrebujem L)
zalezi aj od materialu ako sa vie prisposobit, ako moc sa casom roztiahne. vozim endurance 3. dost dlho mi trvalo kym som M-ko na mna roztiahol. tak dalsie sum kupil L-ko. po prvej jazde - parada, spravna velkost. no po par dalsich mierne povolili a zacali sa mi vyhrnat, krcia sa pri rozkroku a celkovo som citil ze mi nesedia. vlozka viac v zadu akoby som chcel. takze navtar k M-ku.
27.09.2024 - 17:09:30
00
keyboard_arrow_up