Nie zeby solo bajking nemal svoje vyhody, no obcas nezaskodi s niekym zdielat trasu, pripadne sa podelit o znalosti roznych tras priamo v terene...
Ak by to malo uspech, mohla by sa z toho stat aj tradicia zrazov bajkforistov.
Moja predstava nie je nejake brutalne chrtenie, proste skor vyletne tempo
posledný komentár: 13. 9. 2025 o 7:29
pouzijem pridavne spalovanie (k tomu na obed nejaku sosovicovu alebo fazulovu
hehe, tak sme sa teda spoznali. celkom mile. ked som Ta uvidel druhy krat na cesticke, tak som vobec netusil, ako si sa tam nabral a ci je to ten isty jazdec a bicykel ako pred chvilou.
tusim sme sa videli na maratone v spiskom podhradi.
az dnes sme presli jeho_michlakov
len treba vedieť kde hladať ,
urobim temu a vzájomne sa podelime o trasy , ale až v OKTÓBRI - neni čas teraz akosi
jazdim okolo kosic druhu sezonu, veru je rudohorie malebnejsie ako male karpaty!
a nerad sam, spolocne je to bezpecnejsie.
davhan, ti ide!
a hoci uz poznam x moznosti, ako sa dostat na Jahodnu, Lajosku, Kojsovku, Vysoky vrch etc., stale sa najdu nejake chodnicky, ktore vedie prekvapit...aj z tohto dovodu zacinam vazne uvazovat nad GPSkom, s ktorym je objavovanie komfortnejsie a systematickejsie a da sa s vysledkom jednoduchsie podelit s ostatnymi bikermi
<my to chcem spojit s KH v sobotu, takze z kojsovky by sme sli na vlak niekam do prakoviec, alebo tam niekde
fuuha chlapi. tak vy ste odvazni. zoberte si radsej teple spodky, lebo v noci je hore uz statocne chladno, dokonca na sobotu nedelu su hlasene na horach mozne snehove prehanky. sitce nepredpokladam ze na kojsovke no s teplotou okolo 5°C musite ratat.