Ja som sa s tým stretol, resp. sme sa na tom ani vopred nedohodli ale ja ako predávajúci som si pripravil zmluvy v dvoch vyhotoveniach pekne aj s fotkami atď. nakoľko som si bol 100% istý stavom bajku a chcel som predísť prípadnej reklamácií niečoho čo si spôsobí kupujúci a za pol roka by mi to prišiel obúchať o hlavu že to nie on že to ja som dačo zatajil.
Pri následnom predaji na mňa vytiahol prvý zmluvu kupujúci takže ma tým vôbec nijako nezaskočil. Prečítali sme si obe verzie, vybrali tú moju a hotovo. Nakoniec sa priznal že mal obavy, preto tá jeho zmluva, lebo mu prišlo že zaň chcem nejako málo 🤷 Problém bol skôr v tom, že viacero ľudí chcelo vtedy za podobné bajky úplný nezmysel a prehnane moc.
Bike som predával za nejakých 700€ ani už presne neviem. Dopadlo to ale nakoniec ešte lepšie, kupujúci mi za pár mesiacov napísal ďakovnú sms aký je z bajku nadšený a že mu ho aj v partií chalani vychválili. Najlepší pocit, keď sú spokojné obe strany. Ale dnes nikdy nevieš na koho natrafíš.
Toľko moja rozprávka na dobrú noc