Nájdete v ňom skoro 30 000 produktov s atraktívnymi cenami od vyše 400 značiek, z ktorých vyše 5000 je bežne skladom a môže byť u vás doma do 24 hodín. Každý deň dopĺňame nové produkty a nové značky a budeme zlepšovať nielen našu ponuku, ale aj funkcie e-shopu, aby ste našli to čo hľadáte a našli to za najvýhodnejšiu cenu.
Ak máte hocijaké otázky ohľadom tovaru alebo e-shopu, okrem fóra nás môžete kontaktovať cez [email protected], cez chat v sekcii Shop alebo cez +421 2 330 567 30.
Táto téma slúži na všeobecnú diskusiu o shope, otázky a návrhy. Skúsenosti s MTBIKER shopom nájdete na: https://www.mtbiker.sk/forum/cyklisticke-obchody/mtbiker-shop-t35491.html
Tak narast cien pride po konsolidačnom baliku tak či tak , a viac menej VIP je free poštovne nad 49€ 😏 Ale podla mňa zdrava konkurencia je len dobra najmä u prepravcov.
Ad konsolidacia a zahranicie - radsej sa tu nezacnem vyjadrovat, co si o tom myslim, lebo by som bol velmi off topic a velmi expresivny. Nas sa velmi dotkne transakcna dan a budeme voci zahranicnym eshopom v znacnej nevyhode. Ale DPH sa dotkne vsetkych nakupov, aj zo zahranicia. DPH sa totiz plati podla krajiny dorucenia, takze od 1.1. ratajte s plosnym zvysenim cien o v priemere 2.5% pri dodani na Slovensko.
Jednoduchšie - ak si Ferko Mrkvička objedná v Maďarsku tovar za 100 Eur, maďarský dodávateľ zaťaží tovar daňou platnou v SR - do 31. 12. 2024 vo výške 20% (t. j. plus 20 Eur), od 1. 1. 2025 vo výške 23% (t. j. plus 23 Eur) a nie maďarskou DPH vo výške 27% (t. j. plus 27 Eur).
Za tu cenu 135 Eur by som ho bral
Je na to tlačítko na nahlasenie chyby/preklepu, nabudúce môžes pouzit.
Toto som uz zadal.
Tak balík dorazil v piatok nakoniec , presmeroval som si ho do Alza boxu , nakoľko neprišiel v sľúbenom termíne podľa DPD.
Akurát ma zarazil ten "zdemolovaný balík" poprilepovaný rôznymi lepiacimi páskami. Aspoň, že nebol poškodený tovar.
pardon, je to link, nie tlacitko, s tymto textom (aspon v mobilnej verzii):
Našiel si v texte chybu?
a nasleduju potom
Podobné články
(a vela fotiek)