a potom sa vám môže stať taká vec ako mne včera
V jednej mobilnej hre nakupujem veci cez web v AED pretože to vychádza o 1/4 ceny lacnejšie ako to nakupovať priamo v eurách... naposledy som robil nákup v utorok. Včera na obed mi prišla SMSka že mi preventívne zablokovali kartu...
Im sa proste nezdali platby cez zahraničný web v cudzej mene... a keby tú kartu zablokujú hneď...aj by som chápal že to bola snaha o predídenie vykradnutiu účtu, ale KUA po dvoch dňoch?

keby mi chce niekto fakt zneužiť účet už by bol za tie dva dni dáááávno vybielený.
Hlavne že keď som potreboval urobiť platbu kartou cez platobnú bránu za 3000€ tak mi okamžite volali (platba neprechádzala lebo tá super banka mala pevný limit na jednu transakciu kartou 2000€ a nedal sa navýšiť) že či som to ja....ale teraz, nič, žiadny telefónát a len tak mi po dvoch dňoch blokli kartu...
Novú som si vybavil na počkanie na pobočke ale už to ma štve že kôli ich úplne zbytočnúmu rozhodnutiu som sa ja musel niekam trepať... očividne na slovensku nieje úplne normálne platiť na webe v cudzích menách, čo trošku aj chápem ale KUA ak sú to dva dni od poslednej transkacie kým sa rozhýbu...tých pár sekún pokým by mi zavolali by už veľa nezmenilo...