Lokalizácia
Formulár sa odosiela
netusil som, evidujem ho len ako skveleho hudobnika... tu je viac, smutne :worried:
https://blog.sme.sk/zvolsiinfo/media/dezinfluenceri
Zobraziť komentár 23.10.2024 - 12:07:26
03
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Zobraziť komentár 23.10.2024 - 14:52:46
00
Ráno som to počúval. Konkrétne vysvetlenie vrátane čísiel preložené do ľudskej reči. 👏🏻
Zobraziť komentár 23.10.2024 - 15:02:22
00
arrow_leftPali65 napísal:
Divné na tom je to, že protestujú proti vojenskej operácii, ktorá zastavila sériu vojen, v ktorých Srbsko v zápase o hegemóniu napadlo najprv Slovinsko, potom Chorvátsko, Bosnu a Hercegovinu (vrátane masakru v Srebrenici) a hrozilo genocídnym útokom na Kosovo. V tom čase už pozabíjali vyše 84.000 ľudí a až letecké útoky zrazili Miloševiča na kolená a za cenu 2000 obetí (niektoré zdroje uvádzajú len 600) ukončili nekonečné balkánske vojny. Môžeme si byť istí, že proti zásahu protestujú predovšetkým prorusky a prosrbsky naladení ľudia, ale nejako mi nedáva zmysel, že by v tomto prípade nechceli mier?
srbsko nenapadlo slovinsko,mas v tom riadny chaos,dostuduj historiu. vsade davas nazoc srbsko,v tom case bola iba jedna jedina armada,a to juhoslovanska ludova
Zobraziť komentár 23.10.2024 - 16:29:30
00
canopus ak niekto napíše – "v tom case bola iba jedna jedina armada,a to juhoslovanska ludova", tak to je práve dôkaz, že v tom má chaos, lebo tu vôbec nešlo o Juhosláviu ako takú, ale o udržanie srbskej hegemónie v nej. Slovinsko sa chcelo osamostatniť, tak tam rovno vpadli tanky a v krátkom konflikte zabili 19 Slovincov, potom sa stiahli. Chorvátsko sa rozhodlo odskočiť tiež a tá tvoja juhoslovanská (reálne srbská) armáda tam bojovala omnoho dlhšie, zomrelo 8685 chorvátskych vojakov a 6322 civilných obyvateľov, pamätná bola najmä bitka o Vukovar. Srbi sa pokúšali o udržanie dominancie podobne, ako Rusi v ZSSR a de facto o udržanie koloniálnej dŕžavy, čo je aj primárna motivácia Kremľa v prípade Ukrajiny.

Potom rozpútali vojnu v Bosne a Hercegovine (zomrelo 30 tisíc bosnianskych vojakov a 31 tisíc bosnianskych civilov, vrátane masakru v Srebrenici) a nakoniec sa pokúsili z Kosova vyhnať etnických Albáncov (zomrelo ich pri tom 8676). Na tom nič nemení fakt, že nejaký čas ešte existovala Juhoslávia ako zväzok Srbska a Čiernej Hory, všetko sa rozhodovalo v Belehrade. Občas sa stretávam s pokusmi vyviniť Srbov v celej kauze, ale trochu mi to pripomína reči o tom, že "v roku 1968 nás neokupovali Rusi, lebo Brežnev bol vraj Ukrajinec" (čo je mimochodom tiež klamstvo).
Zobraziť komentár 23.10.2024 - 16:49:52
416
Hojsik pobavil
Viktor Orbán na pokrivení demokracie v Maďarsku pracoval dlhodobo, strategicky a opieral sa o schopných spojencov. Robert Fico má Huliaka, Danka, Šutaja Eštoka, Šimkovičovú, Blahu... Systém bŕzd a protiváh sa nedá vychýliť, ak k dispozícii máte len brzdy.

https://www.aktuality.sk/clanok/EhD1M4j/rudolf-huliak-sa-stal-hovorcom-koalicie-nazor-martina-hojsika/
Zobraziť komentár 23.10.2024 - 17:18:57
04
arrow_leftStrenki napísal:
Zlovensko Október 2024 aj vizuálne

No maju politiku cestovania na vsetky svetove strany
Zobraziť komentár 23.10.2024 - 18:13:41
00
pbs.twimg.com pbs.twimg.com
ze budu zatvarat pohotovost v partizanskom, je riadna ironia voci tvrdej volickej zakladni zderu-sd...sach mat dezole :lol:
pbs.twimg.com
:lol:
Zobraziť komentár 23.10.2024 - 19:53:27
012
Na tejto aferke som si celkom zgustol, kedze je z mojho oboru.
Ministerka Sminkovicova si objednal kamerovy system od samostatne hospodariaceho rolnika Romana Solcianskeho.
https://www.culture.gov.sk/objednavky-faktury/ObjednavkyZverejnenie.aspx?DN=34&YR=2024. 371/2024 ak by to niekto hladal.
Faktury bohuzial ministerstvo zverejnuje azpo mesiaci a pol, takze o tom ake skvosty si ministerstvo objednalo a aka tucna bola vata na tomto nakupe sa dozvieme az niekedy na vianoce.
Asi to Machala myslel akoze nam da vianocny darcek pod stromcek.

Na celej veci je zabavne najme to, ze dany pan okrem toho, ze este vcera rolnicil a dnes uz predava kamery nie je drzitelom technickej licencie, cize nemoze zo zakona projektovat, montovat, opravovat kamerove systemy.
Silne by ma zaujimalo kto potom robil projekt kameroveho systemu a kto ho namontuje, pretoze v normalnych firmach sa na kamerovy system kupuje od firmy, ktora ho navrhne a zaroven aj namontuje.
Silno ma vselico svrbi ist prvy krat v zivote podat trestne oznamenie, aj ked v tomto pripade Sminka urcite zahladi pripadne stopy antidatovanymi dokumentami. Pan totizto kamery predat mohol a projekt narychlo doda za nejaky tucny baksis opravnena firma so spravnym datumom...aj ich za odmenu namontuje samozrejme;o).

Edit: Takze ani na vianoce sa nic nedozvieme, kedze ministerstvo faktury nezverejnuje, ale len ich velmi hruby opis a nebudeme tak vediet, co sa na fakture nachadzalo.
Zobraziť komentár 23.10.2024 - 23:20:40
410
scontent.fksc1-1.fna.fbcdn.net
Zobraziť komentár 23.10.2024 - 23:28:26
08
arrow_leftPali65 napísal:
canopus lebo Brežnev bol vraj Ukrajinec" (čo je mimochodom tiež klamstvo).

Tato poznamka je zial len pre tych co vedia madarsky. V tomto seriali https://mediaklikk.hu/musor/arejtelyesxxszazad/ madarsky historik popisuje zakulise vyvoja klucovych okamzikov XX. storocia. Casto sa odvolava na osobne rozhovory s aktermi a posobi celkom doveryhodne. V poslednych niekolkych castiach sa dost venoval aj Breznevovi a jeho kariere od menej vyznamneho politruka na fronte az po generalneho tajomnika. Nechce sa mi lovit tie detaily, jeho narodnost ma prilis nezaujimala ale matne si pamatam, ze hlavne zacal stupat ked mu pridelili povojnovu obnovu Ukrajiny hlavne vraj mal zasluhy na velkej hydroelektrarni a oceliarniach v Zaporozi, ktore boli klucove pre vyrobu tankov ... Este detail, ktory neviem preco bol zvyrazneny, ze vedel ukrajinsky ale snazil sa to zakryvat.
Zobraziť komentár 24.10.2024 - 08:57:33
01
Lucia Ď. Nicholsonová
16h ·
Vážený poslanec Muňko, milý Slávik,
ste vy ale pekný vtáčik. Drobný 80-ročný operenec, vyskytujúci sa v nečistých zákutiach slovenskej politiky. Pôvodne hniezdil na studených chodbách Štátnej bezpečnosti, neskôr sa mu v rozmnožovaní (biznisu) darilo v prostredí SMERu. Naposledy bol zachytený ako migruje do SNS, aby zachránil krk oveľa väčšiemu vtákovi Dankovi. Zachraňujete mu klub, aby ste ho mohli hodiť supovi Robovi. Má rád mrciny koaličných partnerov, ktorí príliš vystrkovali hrvol. Danka zožerie aj s tým jeho vypelíchaným perím – Šimkovičovou, Tarabom a s vikingom z Wishu J
Pekný záver kariéry, Dušan. Porovnateľný so začiatkom. V ŠtB ste sledovali kolegov z komunistickej cestovky a spievali o nich súdruhom. Museli ste krásne spievať, keď vás volali Slávik.
Obchodovali ste s tropickými papagájmi. Aj bola u vás policajná razia, aj ste boli blízko trestu, aj vás Generálna prokuratúra zbavila obvinenia. Veľa ste sa od tých farebných vtákov naučili. Papagájovať. To majú v Smere radi. Majú radi podržtašky. Majú radi donášačov. Majú radi poslušných Slávikov.
Prines loptičku, Dušan. Vysťahuj ma z Bonaparte. Ubytuj ma v byte na Pražskej. Predaj mi ten byt. Zachráň poslanecký klub. Dušan, chytaj, kostička. Kto je dobrý chlapec, kto poslúcha pánka. Dostaneš aj prasačie uško k večeri. Ňuňumuňko.
Kto by to na vtáčika vašich rozmerov povedal, že sedí na takom mega majetku. TU štátny Tipos. TU kasína. TU Satur. TU Sociálna poisťovňa. Keď bol ministrom Mihál a ja štátnou tajomníčkou, celé Ministerstvo práce a všetky jeho pridružené organizácie povinne cestovali vašim Saturom. Jedna z tých ťažko vypovedateľných zmlúv. Ukázalo sa, že aj vy ste boli zabetónovaný v Sociálnej poisťovni. Jozef Mihál vás vyhodil, Richter vám vyplatil boľačkové. 106 tisíc.
Páči sa mi tá dynamika vzťahov v Smere. Vy sa lojálne staráte o šéfa a šéf vždy zariadi, aby bolo postarané o vás. Taký malý Slávik s veľkými úlohami.
Teraz zachraňujete koalíciu. Určite raz za všetky dobré skutky skončíte v Nebi. Predpokladám, že letenku vám kúpi Satur.
Zobraziť komentár 24.10.2024 - 09:57:02
029
arrow_leftMageZ napísal:
Urcite tam nehra rolu, ze fetka Oskar je tradicny konspirator.

Este sa vratim k hymne, neviem toho Oskara predychat, kedze som bulvarne neinformovany. Vyborne vystihnuty blog:
https://blog.sme.sk/dorotanvotova/kultura/oskarova-hymna

PS: btw. ako sa vlastne fetak stane antivaxerom? "Nebudem si pichat tie jedy do tela?" :x
Zobraziť komentár 24.10.2024 - 12:57:36
08
Aj ja som z toho velice smutný, síce viem o komplikovnej povahe Oskara, minulosti ale kurvatoto nech mi nerobí. :) Ten blog je fajn.
Zobraziť komentár 24.10.2024 - 13:24:26
05
Presne to zapadá do toho, čo som písal včera, ako prozápadní ľudia zo SŠ otočili. Projekt Hrana sme počúvali koncom 90., začiatkom 00 rokov a bolo to niečo neskutočné, čo si doteraz v sebe nosím. A takto to pochovať s kolaboráciou s touto lúzou.
Zobraziť komentár 24.10.2024 - 13:28:18
04

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up