Nie zeby solo bajking nemal svoje vyhody, no obcas nezaskodi s niekym zdielat trasu, pripadne sa podelit o znalosti roznych tras priamo v terene...
Ak by to malo uspech, mohla by sa z toho stat aj tradicia zrazov bajkforistov.
Moja predstava nie je nejake brutalne chrtenie, proste skor vyletne tempo
ale hlasia 2 stupne
a ide okolo lesnickej chaty , križuje žltú značku , a končí pred začiatkom golfového ihriska
dokopy je tam padnutých 5 určite a možno aj viac stromov ,
ale aspoň je to krajšie XC , pestrejšie , mne sa páči ked treba aj zosadnúť a
iné XC techniky ( dráhové statie, brod , zákruta 180° , korene , nosenie biku na pleci , strmý svah-nedá sa točiť kľukami ...
Aj o tych par co mame sa treba starat, ako uz vladol navrhol treba spravit mensiu brigadu (presekat zarastene useky, postavit lavky cez zablatene useky a popadane stromy)
2 zombi. ked sa budeme vracat tak mozme pobehat te chodnicky co si spominal vysie... mam aj gps takze sa nestratime :-d a budes to mat rovno na mape:-d.
kopro3 a vies ktory chodnik?
ale krasne bolo hore, hmla, vietor ze odfukovalo oprete biky (a nas), 3° (presne podla predpovede)
zombi... znie to divne od niekoho kto chodi v zime cez sneh na biku..
Ja som uz s nakupom jesennych veci zacal. Na Jahodnej pocas 1.kbm som si kupil "vietorku" Craft model 2007 za polovicnu sumu a dnes v Intersporte ciapku "zaludovku" na bike pod prilbu. Navleky na ruky a kolena som uz kupil a dnes som si objednal u Matta navleky na tretry. Dlhe nohavice a bundu s windstoperom uz mam, takze do novembra snad pobikuje. Este sa musim poobhliadnut po funkcom pradle na jesen, asi znova Craft. Letny ProCool je super, snad aj PRO ZERO Extrem bude taky isty.