Najviac na svojej novej práci milujem tú rozmanitosť. Každý deň ma šokuje niečo iné.
Vždy, keď sadám po šichte do auta ďakujem, že mám doma to, čo mám ❤️ Prvý deň ma doslova prefackala realita.
Potom prišla facka od života v podobe zdravotných problémov s chrbticou a dnes, keď som bola druhýkrát konečne na prechádzke (bez liekov a ortézy), som si uvedomila, že aj tá tráva vonia krajšie a aj ten Pravnáč je akýsi krajší ⛰️🍁🍂😍
Čo tým chcem povedať je, že všetko sa pre niečo deje a v tej chvíli to človek tak nevníma, ale s odstupom času vidí, že je to preto, aby nás to niekam posunulo. Aby sme sa zastavili. Teda minimálne ja. Naše telo nám samo vystaví STOPku.
A aby som nebola taká trápne patetická, tak dodám, že ďalším šokom, ale pozitívnym bolo precitnutie voličky Smeru, keď mi vo dverách Jednoty namosúrená zvestovala, že od nového roka budeme kŕkať od hladu a že si to mala zaplatiť súčasná vláda a nie si zvýšiť platy, odmeny a prachy za atentát. DOBRÉ RÁNO želám všetkým voličom súčasnej koalície!
Marli Citam prispevok este raz a zda sa, ze mas recht. Vyhodnotil som ho prilis zbrklo. Asi je to alergia na presytenost medialneho a diskusneho priestoru tym slovom. Podobne ako slovom "hejt" .
Uz som na biku videl vselico, ale UFO bolo dnes poprve. Rad jasnych svetiel (cca. 10) pohybujucich sa po nocnej oblohe, potom zmizli. Som zvedavy, ci to videl este niekto. Ale nepil som
Vieš čo, ja som to videl raz cestou z práce, tiež som pozeral vyvalený, a ukázalo sa, že robili nejaký outdoor koncert, to boli laserové lúče.
ked som bol maly. chodievali sme na chatu daleko od civilizacie v lese. curat sa chodilo k buku tak 20m od chaty. no a v noci som musel, tak som siel. sam. bolo jasno, zima, sneh a svietil mesiac. tak bez lampasa. a na oblohe "lietalo" jedno "ufo" vedla druheho. neonove elipsy. ta hroza vo mne koniec sveta ked som to povedal v chate dospelym, tak ze kraviny rozpravam. az o niekolko rokov mi doslo ze to bola diskoteka v Rudne
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
[hnidopich^2]
hu,hu,hu,
aspon niecim mi tento byvaly nasledovnik kapitána vylepšil deň
Vždy, keď sadám po šichte do auta ďakujem, že mám doma to, čo mám ❤️ Prvý deň ma doslova prefackala realita.
Potom prišla facka od života v podobe zdravotných problémov s chrbticou a dnes, keď som bola druhýkrát konečne na prechádzke (bez liekov a ortézy), som si uvedomila, že aj tá tráva vonia krajšie a aj ten Pravnáč je akýsi krajší ⛰️🍁🍂😍
Čo tým chcem povedať je, že všetko sa pre niečo deje a v tej chvíli to človek tak nevníma, ale s odstupom času vidí, že je to preto, aby nás to niekam posunulo. Aby sme sa zastavili. Teda minimálne ja. Naše telo nám samo vystaví STOPku.
A aby som nebola taká trápne patetická, tak dodám, že ďalším šokom, ale pozitívnym bolo precitnutie voličky Smeru, keď mi vo dverách Jednoty namosúrená zvestovala, že od nového roka budeme kŕkať od hladu a že si to mala zaplatiť súčasná vláda a nie si zvýšiť platy, odmeny a prachy za atentát. DOBRÉ RÁNO želám všetkým voličom súčasnej koalície!
https://jazykovaporadna.sme.sk/q/2258/
vyznačujúci sa al. prejavujúci sa pátosom, silným citovým zanietením, priveľkým oduševnením, vzletnosťou
Vdaka za racionalnu reakciu.
ja som si na prve precitanie tiez nevsimol to 'trapne' a aj jazykovú poradnu cital asi 2-3x, ze o čom točia;)
asi nevnimam to presytenie 'patetickostou'
Tak toto sa mi naozaj velmi paci
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
https://www.imeteo.sk/spravy/video-ponad-slovensko-v-noci-preleteli-satelity-starlink?fbclid=IwY2xjawGLbk9leHRuA2FlbQIxMQABHd8wWioSTXdFIkL1W1J82TZ9o_cEtITVAHfQdQfdTSNsRcNnAkTeefQQvA_aem_P1W8LeP78-cnCX6_wJDvyw
https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=3881453595400809&id=3291452037734304
ked som bol maly. chodievali sme na chatu daleko od civilizacie v lese. curat sa chodilo k buku tak 20m od chaty. no a v noci som musel, tak som siel. sam. bolo jasno, zima, sneh a svietil mesiac. tak bez lampasa. a na oblohe "lietalo" jedno "ufo" vedla druheho. neonove elipsy. ta hroza vo mne
zrovna dnes som na to kukal ako puk a tiez mam rovnako zlu fotku