Ked obcas vidim kuriera ako po krabiciach na korbe sliape aby sa dostal k nejakemu co ma zahadzany tak mi je z toho zle. Kurieri co vozia mne mi daju balik a frcia donprec. Nikto na nic necaka. Dokonca UPSkara mam v telefone ako najlenivejsi kurier 😄. Toho som este nevidel von z auta. Vzdy caka v aute na ceste a max otvori okienko, vyhodi mi balik s kyslim ksichtom a hned odfrci. DPD je mlady pohodovy chalan, s tym je celkom pohoda.
Neviem, ci ste niekedy videli, ako to funguje v Packete v depe, teda aspon v tom trencianskom. Nemaju automaticku linku, ale baliky sa triedia rucne a hadzu sa do takych velkych klietok podla depa. V sezone je v depe brigadnikov ako mravcov a s tymi balikmi sa nikto nemazna - v podstate na to nie je cas. Nehovoriac o tom ze kurieri ich do boxov vozia vo velkych krabiciach a tie su naukladane na sebe, takze ak je vas balik niekde na spodu tak si to odnesie. Ta cena za dopravu je niecim vykupena.
Ja kym som predaval sonicke kefky Philips tak na pocet balikov bol najvacsi problem s Packetou. Proste stracali baliky a bola s nimi len ostara s reklamaciami. Naproti tomu SPS/UPS za cely cas nestratili, neposkodili ani jeden a to som posielal cez nich ovela viac ako cez Packetu.
Kurieri co vozia mne mi daju balik a frcia donprec. Nikto na nic necaka.
To je ale aj tvoj problém. Krabice aspoň pohľadom kontrolujem na neporušenosť. Ak je podozrivá, tak to s kurierom riešime: fotodokumentácia, zápis o reklamácii...
Takže áno, on má snahu frčať a ani ho nezdržujem, keď je zjavne všetko OK. Ak nie, tak stačia dve slová: Počkajte chvíľku...
O reklamaciach sa tu predsa nebavime.
Raz som mal poskodene veci v krabici a kurierovi som zavolal a prekne sa vratil. Ale bol to dpd a chalana som poznal.
Bavime sa o reklamácii služby, ktorú ti poskytla kuriérska spoločnosť. Za tvoje (niečie) peniaze majú prepraviť tovar. Bez poškodenia. Zásielka môže byť aj poistená... čiže ak akceptuješ, že ti to hodia ako psovi a vzdávaš sa svojich práv, či prípadného plnenia poistky... je to tvoj problém / neschopnosť.
Nema zmysel sa s tebou bavit. Tu sluzbu si neobjednal ty takze nemozes podat reklamaciu. Mozes len spisat skodovy zapis a komunikovat s dodavatelom aby on podal reklamaciu. M
Uz som skusal staznosti ze kurier nevystupi ani z auta a nie ze este by mal prist k brane a dorucit zasielku. Odpoved bola ze oni to nemusia dorucovat za prve dvere.
A ako spisuješ ten zápis, keď ti to kuriér hodí ako psovi? Keď nevieš uplatniť svoje právo? Len cez kamarátov?
Chlepče, máš v tom hokej, cvičia s tebou ako s deckom a nečudujem sa im. Majú toho veľa, tak si to uľahčia, tam, kde im to dovolia.
Uz som skusal staznosti ze kurier nevystupi ani z auta a nie ze este by mal prist k brane a dorucit zasielku. Odpoved bola ze oni to nemusia dorucovat za prve dvere.
a preco behas po ulici ??? platis si snad dodanie na parkovicko alebo dodanie na adresu ? este sa mi nestalo aby kurier neprisiel s balikom az po zvoncek, t.j. pred dvere vchodu do bytovky, a mna este nikdy nenapadlo ani len vyjst na chodnik pred bytovku, nie to este ho hladat po parkovisku
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Švajčiarska pošta skúša doručovať balíky dronmi.
Slovenská pošta skúša doručovať balíky.
Ja som tam mala keramické kvetináče z Česka
pojdete za z-boxom do mesta, ako za ktoroukolvek inou elementarnostou, ktora na predmesti nie je
Ja kym som predaval sonicke kefky Philips tak na pocet balikov bol najvacsi problem s Packetou. Proste stracali baliky a bola s nimi len ostara s reklamaciami. Naproti tomu SPS/UPS za cely cas nestratili, neposkodili ani jeden a to som posielal cez nich ovela viac ako cez Packetu.
To je ale aj tvoj problém. Krabice aspoň pohľadom kontrolujem na neporušenosť. Ak je podozrivá, tak to s kurierom riešime: fotodokumentácia, zápis o reklamácii...
Takže áno, on má snahu frčať a ani ho nezdržujem, keď je zjavne všetko OK. Ak nie, tak stačia dve slová: Počkajte chvíľku...
Dospelí ľudia vybavujú reklamácie trochu inak.
Raz som mal poskodene veci v krabici a kurierovi som zavolal a prekne sa vratil. Ale bol to dpd a chalana som poznal.
Chlepče, máš v tom hokej, cvičia s tebou ako s deckom a nečudujem sa im. Majú toho veľa, tak si to uľahčia, tam, kde im to dovolia.
a preco behas po ulici ??? platis si snad dodanie na parkovicko alebo dodanie na adresu ? este sa mi nestalo aby kurier neprisiel s balikom az po zvoncek, t.j. pred dvere vchodu do bytovky, a mna este nikdy nenapadlo ani len vyjst na chodnik pred bytovku, nie to este ho hladat po parkovisku