Lokalizácia
Formulár sa odosiela
arrow_leftJFE napísal:
lebo vzdy ked ides na bicykli do rakuska ukazujes pas...

Nie, ale OP áno. Ako počas covid šialenstva napr. pri prejazde cyklomostu v DNV smer Schlosshof. 3 autá rakúskej polície a 6 príslušníci tam postávali ako keby čakali nejakých diverzantov. Celé ako zlá komédia.
Zobraziť komentár 04.11.2024 - 12:45:50
01
Si zaspal v čase, nie?
Zobraziť komentár 04.11.2024 - 12:47:07
01
arrow_leftskynet napísal:
Si zaspal v čase, nie?

Pýtal sa, či som ukazoval doklad totožnosti. Uviedol som mu reálny príklad čo som zažil. Kde je napísané, že podobná situácia sa nebude opakovať pod inou zámienkou, keď je to tak jednoduché zneužiť a zaviesť.
Zobraziť komentár 04.11.2024 - 12:51:42
00
Čiže zaspal
Zobraziť komentár 04.11.2024 - 12:54:30
11
Opakuješ sa, vieš o tom? Niečo vecnejšie od teba asi zbytočne čakať.
Zobraziť komentár 04.11.2024 - 13:02:04
00
arrow_leftJOLI napísal:
Schengen je už dávno nefunkčný, keď si halabala krajiny zavádzajú “dočasné” kontroly. Viď Rakúsko alebo Nemecko.
Počas covidu ako by ani pred tým nikdy voľný pohyb osôb a tovarov v rámci vnútra EÚ neexistoval.

Az take akutne to s tymi kontrolami nie je - ak uz su, tak na styl AT / SK niekde na dialnici. A pod dialnicnym mostom prejdes len tak okolo tabule "Bundesrepublik Deutschland" - und fertig
Zobraziť komentár 04.11.2024 - 13:02:20
00
arrow_leftBikerChorche napísal:
Az take akutne to s tymi kontrolami nie je - ak uz su, tak na styl AT / SK niekde na dialnici. A pod dialnicnym mostom prejdes len tak okolo tabule "Bundesrepublik Deutschland" - und fertig

Kontroly a oveľa častejšie ako na D4 sú na hraničnom prechode Berg. Krásne tú buzeráciu vidieť každú sobotu, kedy kolóny áut v sobotu doobeda stoja od hranice až na nadjazde Viedenskej nad D2. A potom v pracovné dni každé poobedie.
Zobraziť komentár 04.11.2024 - 13:08:06
00
pred 2 tyzdnami som siel do Nemecka a kontroly boli nasledovne: SVK->AT spomalenie na 20km/h na colnoci, policajti len vizualne kontrolovali auta, rovnako AT->DE. Tu stali kamiony a dodavky v kolone asi 2km dlhej a dodavky museli otvorit nakladny priestor.
Zobraziť komentár 04.11.2024 - 13:12:18
00
JOLI asi to bude zbytocne, ale skusim este raz, vychadzas z mylnych predpokladov. Skus si o teme nieco pozriet alebo precitat.
Zobraziť komentár 04.11.2024 - 13:25:20
10
arrow_leftJOLI napísal:
Pýtal sa, či som ukazoval doklad totožnosti. Uviedol som mu reálny príklad čo som zažil. Kde je napísané, že podobná situácia sa nebude opakovať pod inou zámienkou, keď je to tak jednoduché zneužiť a zaviesť.

arrow_leftJFE napísal:
lebo vzdy ked ides na bicykli do rakuska ukazujes pas...

vždy vyjadruje čas al. rozličné okolnosti súhrnne; za každých okolností, v každom prípade

kolkokrat si za poslednych 12 mesiacov pri jazde na bicykli do rakuska musel na hranici zastavit a ukazat pas?
Zobraziť komentár 04.11.2024 - 13:31:06
03
arrow_leftJFE napísal:
kolkokrat si za poslednych 12 mesiacov pri jazde na bicykli do rakuska musel na hranici zastavit a ukazat pas?

Ja neviem prečo sem pletieš bicykel. To nie je predsa jediný dopravný prostriedok na prechádzanie cez hranice. Príklad som ti uviedol z reality, že keď sa politici pomätú, tak sa kontrolujú aj cyklisti. Všetko má so všetkým súvis a neobíde to nikoho.
Zobraziť komentár 04.11.2024 - 13:38:45
00
arrow_leftivast napísal:
JOLI asi to bude zbytocne, ale skusim este raz, vychadzas z mylnych predpokladov. Skus si o teme nieco pozriet alebo precitat.

OK, pozriem si to odporučanie na ten YT kanál.
Zobraziť komentár 04.11.2024 - 13:40:24
00
lebo v 1988 sa na bicykli chodilo do rakuska v pohode len pesich a plavcov strielali.

takze znovu kolkokrat si musel za poslednych 12 mesiacov na bicykli na hranici s rakuskom zastavit a ukazat pas?
Zobraziť komentár 04.11.2024 - 13:40:36
04
arrow_leftJOLI napísal:
Kontroly a oveľa častejšie ako na D4 sú na hraničnom prechode Berg. Krásne tú buzeráciu vidieť každú sobotu, kedy kolóny áut v sobotu doobeda stoja od hranice až na nadjazde Viedenskej nad D2. A potom v pracovné dni každé poobedie.

ze tam sedi znudeny colnik a pokyvkava rukou "weiter, weiter, weiter" - ano, zuzuje sa cesta do jedneho pruhu a musim tak styrikrat jemne pootocit volantom (v aute) aby som prisiel spat na cestu spat? a nikto nikoho kontroluje - pokial sa colnik nepotrebuje prejst a vytypuje si nejaky podozrivy mercedes, zvycajne s tmavymi sklami a RO znackami.
Mozes zit kde chces, mozes sa pohybovat ako chces
Zobraziť komentár 04.11.2024 - 13:44:00
22
Ja neviem či si bol už na svete v roku 1988, ale minimálne z dejepisu by si si mohol pamätať, že sme tu boli dva ideologicky znepriatelené tábory, kde jedna strana volala hranicu železnou oponou a druhá strana ochrana bariéra proti imperializmu. Porovnávať tú dobu s touto súčasnou chce naozaj veľmi divný pohľad na svet.
Zobraziť komentár 04.11.2024 - 13:44:38
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up