Ano, Na všetko volajte sanitku aby vám poisťovňa preplatila 50eurovú poškodenú vec. Čo tam po tom, že tá sanitka môže akurát chýbať na dôležitejšom mieste .....
05.11.2024 - 15:59:15
213
jj napriklad ked nejaka fetka potrebuje prednostne osetrit na pohotovosti a predbehnut vsetkych tych co tam hodiny sedia ;)
05.11.2024 - 16:47:00
02
A co tam po tom ze ten vyjazd sanitky stoji stovky eur. Sak to je erarne.
05.11.2024 - 17:00:10
00
scarinko napísal:
jj napriklad ked nejaka fetka potrebuje prednostne osetrit na pohotovosti a predbehnut vsetkych tych co tam hodiny sedia ;)

Pritvrdím. Keď ti bude tvoja stará ležať niekde v kaluži krvi s prevrátenými očami tak si spomeň na tie fetky. Možno budú práve záchranári u uplakaného cyklistu s poškodeným kolesom.
Tvoje príklady a argumenty sú vždy sebecké a vykonštruované cocotiiny ale to ty evidentne nikdy nepochopíš.
05.11.2024 - 17:48:21
212
Moje priklady su zazite realie ktore som zazil napr pri cakani na pohotovosti so starou ktora potrebovala osetrit ale fetky a bezdaci ktori sa doviezli hukavym taxi sli hned dnu. Tak kludne pritvrd tvoje idealisticke vnimanie sveta z toho ze sa tebe nikdy nic zle nestalo je usmevne. Pekny vecer. 😉
05.11.2024 - 17:57:44
00
Tvoje vyhodnotenie je presne také ako som napísal vyššie.
05.11.2024 - 18:04:19
01
Dobre pan velkomozny. Skoda reci.
05.11.2024 - 18:30:34
00
scarinko napísal:

Alebo aj človek s infarktom, ktorému sa tá RZP v tom momente naozaj že kua hodí. Takže volať si sanitku len kvôli potenciálnym pár desiatkam € od poisťovne je také... ako by som to... nie úplne nesebecké.
05.11.2024 - 18:40:08
01
Tak ale to je vzdy. Tak isto mozes povedat ze volat sanitku k fetke pretoze si slahol vela/malo je kua sebecke ked tu sanitku potrebuje niekto prave v tom momente urgentne a moze umriet.

Cize rada miestnych borcov je ze ked ta niekto sunda a poskodi ti majetok za xy eur tak kaslat na to. Ved penazi sa vala vsade fura. Vlastne si za to mozes sam ze si vyliezol na tu cestu. Riskoval si buracku tak si za to mozes sam. Drz pysk a nechci nahradu nejakej skody.
Krasne. Co sa tu clovek nedozvie. 🙄
05.11.2024 - 18:51:13
00
Si normalny ? Ty aj citas po sebe ? Pre teba je normalne ze ked ti niekto znici majetok, tak ma volat sanitku, lebo ked ju nezavola on k znicenemu kolesu, tak si ju zavola nejaka fetka ... logika 👍🤦‍♂️
05.11.2024 - 19:01:02
00
Pocas dnesneho dna som videl zopar sanitiek a policajnych aut a len som krutil hlavou ako sa soferi boja trochu vojst do krizovatky ci ist za semafor, ked svieti cervena, no treba pustit sanitku. Zenska mala kopu miesta na Racianskom myte smer Mytna, uz len ona brzdila sanitku, no ten sofer ju musel normalne podla mna tlacit vyuzitim telapatie. Niektori chodci tiez skacu sanitke rovno pod kolesa...
Teraz vecer vsade kolony zrejme kvoli Lige majstrov a soferi sa trepu do krizovatiek za kazdu cenu. Napr. na Zahradnickej v krizovatke s Karadzicovou...potom ostavaju stat v strede krizovatky ci na priechodoch. Jednemu som skoro na predok vyskocil, lebo sa tak nalepil na toho pred sebou, ze zablokoval nielen priechod pre chodcov, ale aj prechod pomedzi auta...
05.11.2024 - 20:12:53
01
A pritom,je to také jednoduché.Staci len toho druhého presvedčiť aby zavolal na svoju poisťovňu a ohlásil nehodu.Ako na to?Stačí s ale zahrať na blbeho.Ked do mňa naposledy,nabúralo auto zo zadu,tak som pri vypisovani formuláru zahral blbeho,kto je A a kto B,a tak reku že zavolám ja na svoju poisťovňu,ale išiel som do auta telefón som dal na ticho,a vrátil sa s tým že ho neviem nájsť ,reku nech ma prezvoni,a tváril sa že ho hľadám,vrátim sa k nemu reku neviem ho nájsť,tak nech on zavolá na svoju poisťovňu.A tam už automaticky pristúpili k zaevidovaniu nehody.Treba sa len vynájsť.
05.11.2024 - 20:59:47
02
take infantilne ... a pritom staci uplne jednoduche riesenie: povedat mu nieco v zmysle:
"ak nahlasis udalost svojej povinnosti do 15 dni, od tejto chvile mozes kludne spat a cela zalezitost sa ta uz vobec netyka a nic ta nebude stat ... ale ak to nenahlasis, celu skodu zaplatis ty a ked nie, budem ta vlacit po sudoch a okrem mojej skody zaplatis mojho pravnika, svojho pravnika, sudne trovy atd ... tak si vyber: zaplatis ty alebo poistovna za teba ?"
05.11.2024 - 21:12:18
00
scarinko napísal:
Tak ale to je vzdy. Tak isto mozes povedat ze volat sanitku k fetke pretoze si slahol vela/malo je kua sebecke ked tu sanitku potrebuje niekto prave v tom momente urgentne a moze umriet.

Cize rada miestnych borcov je ze ked ta niekto sunda a poskodi ti majetok za xy eur tak kaslat na to. Ved penazi sa vala vsade fura. Vlastne si za to mozes sam ze si vyliezol na tu cestu. Riskoval si buracku tak si za to mozes sam. Drz pysk a nechci nahradu nejakej skody.
Krasne. Co sa tu clovek nedozvie. 🙄

Nie je to tak vždy. Ak sa pri tej nehode zraníš, tak je úplne OK tú RZP zavolať. Ak ti ale nič nie je, tak je myslím si dosť na nízkej úrovni volať sanitku len kvôli tomu, aby museli prísť aj policajti a tým pádom si mal jednoduchšiu situáciu pri vybavovaní sa s poisťovňou.
05.11.2024 - 21:21:54
00
Ja stále nechápem, prečo nevolať len policajtov? Načo, ak teda nie je nikto zranený, volať "sanitku"?
05.11.2024 - 21:27:43
02
keyboard_arrow_up