Kategórie
Bike-techmoj sa uz sklada, zatial iba torzo...
Výpredaj -13% Wilier 0 SL Disc 105 Di2 bicykel, čierna/červená
4 499 €
-13%
MOC 5 899 €
Výpredaj -14% Giant TCR Advanced SL 0 Disc bicykel, raw carbon
8 299 €
-14%
MOC 11 399 €
Novinka -5% Giant Defy Advanced 1 bicykel, frost silver/cordovan
3 549 €
-5%
MOC 3 749 €
-6% BMC Teammachine SLR01 TWO bicykel, carbon/white, redakčný bicykel
10 999 €
-6%
MOC 12 999 €
Novinka -15% BMC Teammachine R 01 ONE bicykel, carbon/neon red
9 999 €
-15%
MOC 12 999 €
Novinka -16% Superior RR 9.4 bicykel, gloss red/white, poškodená pravá kľuka
2 059 €
-16%
MOC 2 449 €
Sedlo mi len pri testovani odhadom “pri pupku” nastavili, uz islo vyssie a este pojde.. fotil som ho pred predajnou, kde som ho kupoval. preto chybaju aj pedale? celkovy posed a kokpit postupne poladim.
Popravde ta vidla mi udrela do oci uz z produktovych foto, snad nieco vydrzi pri preskakovani retarderov. Na graveli mam 2x tak hrubu a siroku, no pri tejto je pri krku zjavne viac materialu. Ta na graveli je “dutejsia” aj ked masivnejsia.
Rajdy su a budu vysoko, preto som bral endurance, kedze zdravie mi nedovoli byt prilis zohnuty. Inak by padol vyber na Agree, tam aj vidla nie je take sparatko.
Krasny, videl som nazivo. Stretli sme sa na tom parkovisku pred MPdesign
je cierny - viem - vidim
posed ako pre babku - viem - jazdim obcas a nehodlam ma rit vystrcenu do neba a hlavu nad predstavcom... (inak pozeral som cyklisticke halove majstrovstva cohosi, a vobec som nemal pocit ze by boli nejako extremne v predklone... skorej sa mi zdalo ze tie TT rajdy maju pomeren vysoko instalovane opierky na lakte...)
galusky - viem - jedna seda a druha skin wall... len vaham ktoru vymenit (sedu alebo zltu... alebo obe za cierne) nech to spolu ladi.
vaha, resp hmotnost - este som nevazil ale subjektivne je to pomerne lahky bajk....
Okrem toho je to nákova, s iným sedlom by si dal v pohode 200g dole.
Inak pekný deduško, hlavne tá karbónová vrchná vrstva lahodí oku, na tú dobu to musela byť šmakocina
uid... mozno polepy z kolies pojdu dole - je ich tam dost, ale strukturu karbonu nikdy zakryvat nebudem, patrila k dobe, tak nech je tam...!
po servise a výmene bižutérie 10.01kg .velkost 53....
O 1,5 kg ľahšie ako terajšie hliníkače,
to 9sp radenie ide hladko ako mechanická dura?
presne ako keby som fotil ja
ale bicykel pekny (okrem predstavca)