Partička ďakujem, bolo super. Rád som vás po roku stretol a pojazdil si s vami v krásnom prostredí České Kanady. Zase raz super aj napriek strašnému suchu a kvôli tomu slabšiemu gripu. RZ4 zabiják, strašne dlhá bola a RZ10, ktorú by som si normálne užíval ma na konci už zabíjala a dúfal som, že skoro skončí.
Marcel a tebe skoré uzdravenie oderkov, nech si užiješ Gemer. Aj keď mi jasné, že najviac ťa trápil potrhaný nový dres
Tie RZ9 a RZ10 boli upl,ne zbytocne, si mi tam zas nadeloval - som ta stahoval po tom vybuchu na RZ4 a potom hento:)
Kazdopadne, poucenie je, ze aj papierovo lepsi bike bez spravneho posedu a hlavne s blbymi tlakmi nefunguje
marcels uz som requestoval, nech ma prijmu do MPCC
ono, aj ten fotograf uz co to nafotil, tak vie z ktoreho uhla moze fotit:)
inak - toto pisal kamos (naschval nepisem kolega, aby nevyzeralo, ze to bol Pavel - nebol:) v dotazniku - nemozem nesuhlasit - aj sme sa zhodli, ze najkrajsia bola RZ8:
Vrátil bych Gravel Blinduro zpět do “civilizace” - Slavonice, Dačice, Český Rudolec, Zvůle. Letos nebyla možnost zastavit na pivo, nebo kávu.
Někam se ztratila atmosféra pohody, kdy cestou potkávám jiné startovní skupiny, lákající nás na “jedno” do hospody.
O něco málo bych zkrátil RZ a zároveň ubral na technických.
Obecně mi letošní RZ přišli až dost vyhrocené, některé pasáže až nebezpečné.
Těžko, na základě povětrnostních podmínek, ovlivníme povrch…ale chyběla mi flow. Klidně i RZ na asfaltovém povrchu. I ta bývala…
Aby som citoval kapitana nasej vlny na fcbk po zverejneni vysledkov ankety o najoblubenejsej RZ - Tomáš named the group Nejedu Gravel Blinduro / L´Etape.
Ja idem cesku L'etape, tam mam resty pre zmenu ja😀 na tu Fr by som musel prestat jest minuly rok, aby som malbidealnu hmotnost...kazdopadne som zvedavy co tu vymyslia, 26.11 bude odhalenie tras
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Den 1 mame start o 10:35 a Den 2 o 10:20
Marcel a tebe skoré uzdravenie oderkov, nech si užiješ Gemer. Aj keď mi jasné, že najviac ťa trápil potrhaný nový dres
Kazdopadne, poucenie je, ze aj papierovo lepsi bike bez spravneho posedu a hlavne s blbymi tlakmi nefunguje
marcels uz som requestoval, nech ma prijmu do MPCC
inak - toto pisal kamos (naschval nepisem kolega, aby nevyzeralo, ze to bol Pavel - nebol:) v dotazniku - nemozem nesuhlasit - aj sme sa zhodli, ze najkrajsia bola RZ8:
Vrátil bych Gravel Blinduro zpět do “civilizace” - Slavonice, Dačice, Český Rudolec, Zvůle. Letos nebyla možnost zastavit na pivo, nebo kávu.
Někam se ztratila atmosféra pohody, kdy cestou potkávám jiné startovní skupiny, lákající nás na “jedno” do hospody.
O něco málo bych zkrátil RZ a zároveň ubral na technických.
Obecně mi letošní RZ přišli až dost vyhrocené, některé pasáže až nebezpečné.
Těžko, na základě povětrnostních podmínek, ovlivníme povrch…ale chyběla mi flow. Klidně i RZ na asfaltovém povrchu. I ta bývala…
Hehe tak kukam, že tam už si 😂💪🏻👍🏻