Chlapi, čítajte s porozumením, nikde na opozíciu nenadávam.
Nikdy sme v rodine nemali komunistu, môjmu dedovi znárodnili prevádzku, moji 80roční rodičia chodia voliť napriek tomu, že ledva chodia /otec o jednej nohe/ a nikdy NEVOLILI smerohlas, pretože zažili roky 50te, 68., a 13ty dôchodok rozdávajú svojim vnúčatám.
Som smutný z toho, že opozícia .... hľadá raketu v šatni. /Shooty/
66peter a mozno je to aj dobre,ze nevladne,Je to jej obraz,neschopna
Práveže teraz pekne vynikne neschopnosť smerákov a spol. Za ten rok sú totálne na smiech. Sú takí neschopní, že sa nad tým človek musí len smiať... Bohužiaľ si to ale odnesieme všetci...
Práveže teraz pekne vynikne neschopnosť smerákov a spol. Za ten rok sú totálne na smiech. Sú takí neschopní, že sa nad tým človek musí len smiať... Bohužiaľ si to ale odnesieme všetci...
Len ci tu neschopnost vnima aj ich volicska zakladna. Aby im nestacilo, ze odvolali Simecku, stopli dotacie pre LGBTI mimovladne organizacie, obvinuju Curilovcov atd a volici su spokojni. Ale pevne verim, ze sa aj medzi nimi najdu ludia, ktori si uvedomia co je to za hajzlikov.
Nezabudni na ďalšiu vec,ktorá nakŕmi ich voličov-Kiskovi stopli plat prezidenta,ktorý mal dostávať doživotne,to si ich tupovoliči určite budú pochvaľovať.
Ale je tu problém,už na začiatku budúceho roka to začne-kopírujem:
Konsolidácia sa nepáči veľkej časti voličov koalície, a to sa ešte ani nezačala, píše Miro Kern. „Prieskum ukázal výsledky dva mesiace pred tým, než zvýšená DPH vôbec začne platiť a konsolidáciu budú vidieť na bločkoch pri väčšine svojich nákupov, zatiaľ čo ich premiér každý mesiac dostane 11-tisíc v hrubom, kancelárii ich prezidenta pribudne takmer päť miliónov a ich vláda bude zo zvýšených daní platiť projekty ako napr. národná ‚olympijská‘ hala v Šamoríne.“
Len ci tu neschopnost vnima aj ich volicska zakladna.
Iste je medzi voličmi Fica veľa podnikateľov a najmä živnostníkov. Podľa mňa nejakú časť táto ekonimická konsolidácia prinajmenšom nahlodá. Veci ako vyššia DPH sa ešte ako tak dajú akceptovať, ale transakčná daň zrejme aspoň časti z nich bude významnejšie vadiť. Tu by som sa trochu pridal k hlasom, ktoré nariekajú nad opozíciou, že transkačná daň by mohla byť vhodnou "chlebovou" témou pre opozičníkov a zatiaľ nie je...
Neviem, o pojme Ficova drahota síce viem, ale ide to nejako mimo mňa, zase až tak to nesledujem. Spadá to tam? A je to vôbec niečo, čo dolieha k ušiam ficoidov?
ale ked to nesledujes, a nemas o to zaujem, preco sa ti nepaci ze opozicia to neberie ako temu? Lebo ja mam pocit, ze prave transakcna dat je dost preberana a komentovana tak PS, tak SAS a tak aj demokratmi. Jediny kto je ticho je v tomto Matovic.
Ci to dolieha k usiam Ficovolica to uz je ine, to neviem, tak min tych co maju Firmy a zivnosti ako si pisal, tiych by to malo zaujat. Otazka je ake je to percento.
To je OK. Nie "nepáči sa mi", naopak - ja som ten, kto sleduje výsledky a nie reči a výsledky opozície za posledný rok považujem za celkom slušné. Len skrátka pojem Ficova chudoba síce poznám, ale ide nejako mimo moje bubliny. Ale je pravda, že nie som zavesený na všetých médiách a sociálnych sieťach... Možno niekde v Novom čase a na JOJke je toho plno (a to by bolo skvelé!), neviem, nesledujem to
Čo sa týka percent, tak stačilo by, keby koaličné strany plus Republiku volilo o 5-7% menej voličov ako naposledy a to predbežne nepovažujem za tak nereálne (i keď teda rast Republiky je veľmi varujúci).
áno,bude stačiť,ak to Smeru zoberie 5% a sú nahratý,PS ďalšie volby vyhrá,a hádam dajú dokopy väčšinu v parlamente (ústavnú asi nie,ale aspoň niečo iste dajú)
Ty si strasny optimista.Za tri roky sa toho este udeje habakuk a uvidis co zacnu davat smero-hlasaci pred volbami ake j3by.Bolo by dobre,keby sa to dovtedy vyriesilo na ukrajine,lebo tato tema ich strasne prizivuje a robia mierotvorvov strasnych zo seba.
áno,bude stačiť,ak to Smeru zoberie 5% a sú nahratý,PS ďalšie volby vyhrá,a hádam dajú dokopy väčšinu v parlamente (ústavnú asi nie,ale aspoň niečo iste dajú)
Väčšinu? A s kým? S KDH?
Ak budú vyžierať eventuálnych koaličných partnerov ako Demokratov, ktorý sa možno ani do parlamentu nedostanú, tak im ostane iba SaS a KDH. To druhé sa môže vylúčiť pokiaľ si v PS neupracú tú frakciu čo pretláča témy, ktoré KDHkov dráždia. A ísť do koalície s Hlasom? Tak to môžu už teraz rovno nahradiť SNS a ísť po rekonštrukcii vlády so SmeroHlasom. Lebo Hlas je rovnaký odpad ako Smer.
uvidíme,doteraz Smeráci vládli len v dobrých časoch-teraz to skúšajú v kríze,a patlajú to ako Matovič.
za tie 3 roky sa naplno ukáže ich neschopnosť,a drahota otvorí oči aj časti sklaných tupovoličov-samozrejme nie je vôbec isté,že im to ešte 3 roky vydrží-neriadené streli Danko,Huliak a spol. sa postarajú ešte o nejeden prúser ...
edit:
ideálne by bolo,keby SAS a Demokrati šli do ďalších volieb spolu,mohli by vytiahnuť 8 až 10% ,inak hrozí,že hlasy Demokratov zasa prepadnú.
dúfajme,že si to budú vedieť spočítať,inak je to v prdeli ...
edit 2:
samozrejme zdražovanie uberie hlasy nielen Smeru,ale aj Smeru 2 a SNS,keďže vládnu,ponesú zodpovednosť (bolo by fajn,keby SNS padla pod 3% a nedostala peniaze za výsledok vo volbách)
Tiež si dlhodobo myslím, že na tú svoju "neomylnosť" v konečnom dôsledku doplatia a zvrhnúť ich môžu iba ich vlastní voliči. Nebude to len konsolidácia ale celkovo skladačka všetkého ako rozpadajúca sa infraštruktúra, zdravotníctvo, zničená príroda a z toho plynúce enviromentálne problémy, zničené cesty, ohrozené príjmy z cestovného ruchu (napr. aktuálna ťažba v Čiernom Balogu), zvýšená drobná kriminalita a pod. Na druhej strane prieskumy hovoria, že s tvrdým voličským jadrom Smeru to nejak nehýbe, ale aspoň z Hlaso voličov sa tak môžu stať nevoliči. Síce pred pol rokom som tu za takýto názor dostal nálepku aký som naivný, ale postupne to nejaký efekt bude mať. Možno ešte viac na jar budúceho roku.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nikdy sme v rodine nemali komunistu, môjmu dedovi znárodnili prevádzku, moji 80roční rodičia chodia voliť napriek tomu, že ledva chodia /otec o jednej nohe/ a nikdy NEVOLILI smerohlas, pretože zažili roky 50te, 68., a 13ty dôchodok rozdávajú svojim vnúčatám.
Som smutný z toho, že opozícia .... hľadá raketu v šatni. /Shooty/
A chodím na všetky protesty...
Hovorí sa, že pri deťoch človek vníma ako rýchlo ten život beží. Veď len nedávno boli také malé....
Kua ...a len nedávno som tiež bol na námestiach pred 35 rokmi !!!
A zase znova.
Tak rýchlo ten život beží...
...
K tomu porozumeniu
spolu s Jaroh sme pouzili 'nariekanie' ako reakciu na 'je mi do plaču'
A zase znova....
a beriem povinne so sebou deti, aby pochopili, ze boj za slobodu nikdy nekonci...
Len ci tu neschopnost vnima aj ich volicska zakladna. Aby im nestacilo, ze odvolali Simecku, stopli dotacie pre LGBTI mimovladne organizacie, obvinuju Curilovcov atd a volici su spokojni. Ale pevne verim, ze sa aj medzi nimi najdu ludia, ktori si uvedomia co je to za hajzlikov.
Ale je tu problém,už na začiatku budúceho roka to začne-kopírujem:
Konsolidácia sa nepáči veľkej časti voličov koalície, a to sa ešte ani nezačala, píše Miro Kern. „Prieskum ukázal výsledky dva mesiace pred tým, než zvýšená DPH vôbec začne platiť a konsolidáciu budú vidieť na bločkoch pri väčšine svojich nákupov, zatiaľ čo ich premiér každý mesiac dostane 11-tisíc v hrubom, kancelárii ich prezidenta pribudne takmer päť miliónov a ich vláda bude zo zvýšených daní platiť projekty ako napr. národná ‚olympijská‘ hala v Šamoríne.“
https://dennikn.sk/minuta/4306660/
Iste je medzi voličmi Fica veľa podnikateľov a najmä živnostníkov. Podľa mňa nejakú časť táto ekonimická konsolidácia prinajmenšom nahlodá. Veci ako vyššia DPH sa ešte ako tak dajú akceptovať, ale transakčná daň zrejme aspoň časti z nich bude významnejšie vadiť. Tu by som sa trochu pridal k hlasom, ktoré nariekajú nad opozíciou, že transkačná daň by mohla byť vhodnou "chlebovou" témou pre opozičníkov a zatiaľ nie je...
Ci to dolieha k usiam Ficovolica to uz je ine, to neviem, tak min tych co maju Firmy a zivnosti ako si pisal, tiych by to malo zaujat. Otazka je ake je to percento.
Čo sa týka percent, tak stačilo by, keby koaličné strany plus Republiku volilo o 5-7% menej voličov ako naposledy a to predbežne nepovažujem za tak nereálne (i keď teda rast Republiky je veľmi varujúci).
Väčšinu? A s kým? S KDH?
Ak budú vyžierať eventuálnych koaličných partnerov ako Demokratov, ktorý sa možno ani do parlamentu nedostanú, tak im ostane iba SaS a KDH. To druhé sa môže vylúčiť pokiaľ si v PS neupracú tú frakciu čo pretláča témy, ktoré KDHkov dráždia. A ísť do koalície s Hlasom? Tak to môžu už teraz rovno nahradiť SNS a ísť po rekonštrukcii vlády so SmeroHlasom. Lebo Hlas je rovnaký odpad ako Smer.
za tie 3 roky sa naplno ukáže ich neschopnosť,a drahota otvorí oči aj časti sklaných tupovoličov-samozrejme nie je vôbec isté,že im to ešte 3 roky vydrží-neriadené streli Danko,Huliak a spol. sa postarajú ešte o nejeden prúser ...
edit:
ideálne by bolo,keby SAS a Demokrati šli do ďalších volieb spolu,mohli by vytiahnuť 8 až 10% ,inak hrozí,že hlasy Demokratov zasa prepadnú.
dúfajme,že si to budú vedieť spočítať,inak je to v prdeli ...
edit 2:
samozrejme zdražovanie uberie hlasy nielen Smeru,ale aj Smeru 2 a SNS,keďže vládnu,ponesú zodpovednosť (bolo by fajn,keby SNS padla pod 3% a nedostala peniaze za výsledok vo volbách)