Lokalizácia
Formulár sa odosiela
https://x.com/theory_skba/status/1856938064041365973
🔸utajená autonehoda funkcionára
🔸zlyhania ochranky pri atentáte
🔸sexuálne mučenie pri výsluchu
🔸dobitie zadržaného na smrť
🔸"zmier" s agentom Babišom
🔸masívne odchody z polície
🔸šikana elitných vyšetrovateľov
🔸šikana detí
🔸podozrivé nákupy pre hasičov
🔸diskusie u trestne stíhaného extrémistu
🔸porušenie zákona pri volebnej kampani prezidenta
🔸porušenie zákona pri prepúšťaní nepohodlných
🔸papaláši s majákmi na každom rohu

nemiesaj politiku do sportu, asi takto : pbs.twimg.com
pbs.twimg.com
pbs.twimg.com
pbs.twimg.com pbs.twimg.com
img.projektn.sk
Po tom, ako košický policajt dobil na smrť muža, prišiel do Kauflandu v civile a snažil sa dostať k záznamu SBSky, kde bol nasnímaný.
Zároveň, do spisu napísal, že muž sa pošmykol a zranenia si spôsobil sám.
Toto už má úroveň vraha, ktorý po sebe zahladzuje stopy.
https://x.com/Pessimist4Sure/status/1857064423279489071

Naposledy upravil peter120 dňa 14.11.2024 - 20:44:49, celkovo upravené 6 krát.

Zobraziť komentár 14.11.2024 - 18:32:15
05
Ked niekto narieka nad neschopnou opozíciou, tak ja tvrdím, ze vždy lepšie ako 'pozícia' (vláda, vedenie) schopná všetkého
Zobraziť komentár 14.11.2024 - 18:33:23
00
Chlapi, čítajte s porozumením, nikde na opozíciu nenadávam.

Nikdy sme v rodine nemali komunistu, môjmu dedovi znárodnili prevádzku, moji 80roční rodičia chodia voliť napriek tomu, že ledva chodia /otec o jednej nohe/ a nikdy NEVOLILI smerohlas, pretože zažili roky 50te, 68., a 13ty dôchodok rozdávajú svojim vnúčatám.

Som smutný z toho, že opozícia .... hľadá raketu v šatni. /Shooty/

A chodím na všetky protesty...
Zobraziť komentár 14.11.2024 - 18:48:40
47
Kua...v nedeľu (17.11.) znovu na námestie.

Hovorí sa, že pri deťoch človek vníma ako rýchlo ten život beží. Veď len nedávno boli také malé....

Kua ...a len nedávno som tiež bol na námestiach pred 35 rokmi !!!
A zase znova.

Tak rýchlo ten život beží...
Zobraziť komentár 14.11.2024 - 18:53:52
022
arrow_left66peter napísal:
Chlapi, čítajte s porozumením, nikde na opozíciu nenadávam.
...

K tomu porozumeniu ;) asi nebolo na mna,
spolu s Jaroh sme pouzili 'nariekanie' ako reakciu na 'je mi do plaču'
Zobraziť komentár 14.11.2024 - 19:57:40
00
arrow_leftmichalz napísal:
Kua ...a len nedávno som tiež bol na námestiach pred 35 rokmi !!!
A zase znova....

a beriem povinne so sebou deti, aby pochopili, ze boj za slobodu nikdy nekonci...
Zobraziť komentár 14.11.2024 - 21:11:08
017
ten Miroslav Šatan je teda jedna obycajna spinava kur.va
Zobraziť komentár 14.11.2024 - 21:27:36
028
arrow_leftcanopus napísal:
66peter a mozno je to aj dobre,ze nevladne,Je to jej obraz,neschopna

Práveže teraz pekne vynikne neschopnosť smerákov a spol. Za ten rok sú totálne na smiech. Sú takí neschopní, že sa nad tým človek musí len smiať... Bohužiaľ si to ale odnesieme všetci...
Zobraziť komentár 14.11.2024 - 21:35:06
02
arrow_leftHazard napísal:
Práveže teraz pekne vynikne neschopnosť smerákov a spol. Za ten rok sú totálne na smiech. Sú takí neschopní, že sa nad tým človek musí len smiať... Bohužiaľ si to ale odnesieme všetci...

Len ci tu neschopnost vnima aj ich volicska zakladna. Aby im nestacilo, ze odvolali Simecku, stopli dotacie pre LGBTI mimovladne organizacie, obvinuju Curilovcov atd a volici su spokojni. Ale pevne verim, ze sa aj medzi nimi najdu ludia, ktori si uvedomia co je to za hajzlikov.
Zobraziť komentár 15.11.2024 - 08:02:54
01
Nezabudni na ďalšiu vec,ktorá nakŕmi ich voličov-Kiskovi stopli plat prezidenta,ktorý mal dostávať doživotne,to si ich tupovoliči určite budú pochvaľovať.
Ale je tu problém,už na začiatku budúceho roka to začne-kopírujem:

Konsolidácia sa nepáči veľkej časti voličov koalície, a to sa ešte ani nezačala, píše Miro Kern. „Prieskum ukázal výsledky dva mesiace pred tým, než zvýšená DPH vôbec začne platiť a konsolidáciu budú vidieť na bločkoch pri väčšine svojich nákupov, zatiaľ čo ich premiér každý mesiac dostane 11-tisíc v hrubom, kancelárii ich prezidenta pribudne takmer päť miliónov a ich vláda bude zo zvýšených daní platiť projekty ako napr. národná ‚olympijská‘ hala v Šamoríne.“

https://dennikn.sk/minuta/4306660/
Zobraziť komentár 15.11.2024 - 08:10:16
02
arrow_leftdislukas napísal:
Len ci tu neschopnost vnima aj ich volicska zakladna.

Iste je medzi voličmi Fica veľa podnikateľov a najmä živnostníkov. Podľa mňa nejakú časť táto ekonimická konsolidácia prinajmenšom nahlodá. Veci ako vyššia DPH sa ešte ako tak dajú akceptovať, ale transakčná daň zrejme aspoň časti z nich bude významnejšie vadiť. Tu by som sa trochu pridal k hlasom, ktoré nariekajú nad opozíciou, že transkačná daň by mohla byť vhodnou "chlebovou" témou pre opozičníkov a zatiaľ nie je...
Zobraziť komentár 15.11.2024 - 08:20:45
00
Myslíš že to nespadá do Ficovej drahoty?
Zobraziť komentár 15.11.2024 - 08:23:10
00
Neviem, o pojme Ficova drahota síce viem, ale ide to nejako mimo mňa, zase až tak to nesledujem. Spadá to tam? A je to vôbec niečo, čo dolieha k ušiam ficoidov?
Zobraziť komentár 15.11.2024 - 09:11:27
00
ale ked to nesledujes, a nemas o to zaujem, preco sa ti nepaci ze opozicia to neberie ako temu? Lebo ja mam pocit, ze prave transakcna dat je dost preberana a komentovana tak PS, tak SAS a tak aj demokratmi. Jediny kto je ticho je v tomto Matovic.

Ci to dolieha k usiam Ficovolica to uz je ine, to neviem, tak min tych co maju Firmy a zivnosti ako si pisal, tiych by to malo zaujat. Otazka je ake je to percento.
Zobraziť komentár 15.11.2024 - 09:20:15
00
To je OK. Nie "nepáči sa mi", naopak - ja som ten, kto sleduje výsledky a nie reči a výsledky opozície za posledný rok považujem za celkom slušné. Len skrátka pojem Ficova chudoba síce poznám, ale ide nejako mimo moje bubliny. Ale je pravda, že nie som zavesený na všetých médiách a sociálnych sieťach... Možno niekde v Novom čase a na JOJke je toho plno (a to by bolo skvelé!), neviem, nesledujem to

Čo sa týka percent, tak stačilo by, keby koaličné strany plus Republiku volilo o 5-7% menej voličov ako naposledy a to predbežne nepovažujem za tak nereálne (i keď teda rast Republiky je veľmi varujúci).
Zobraziť komentár 15.11.2024 - 09:40:06
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up