chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
Mne to príde ako taký univerzál, dám na tom bez problému 2000-3000 vm, ide to slušne hore kopcom a verím si s nimi dolu kopcom, váha 850 gr, vážené už 4-5 kusov zodratých, a šírka na rafikoch vnútro 27,5-26,5 mm/61mm hneď po nahodení. Čiže nemám dôvod jazdiť kilo gumy a zase beriem to tak, trail guma, a to aj ponúka, ak chce niekto mega veľké stuple na Enduro, tak na to je iná kategória plášťa, to platí aj pre XC.
tiez to zvazujem lebo tie Tufo su sice fajn v lete ale po opotrebeni trochu vobec nedrzia a po 2K km mi to ustreluje na vsetkom.
len teda neviem ci cross, trail alebo iny
Sú doma a už nahodené Musela som vymeniť aj pásku na prednom, s tmelom išiel kus pásky dole a rovno aj ventil nový.
Uvidím ráno, či bude niekde fučať a budúci týždeň testovačka
Inak nevien, ci ste si vsimli, ale Piny kupila starsi vzor, ktory je sice lahsi, ale nieje tak agresivny, ako novy vzor. Ten vsak nevien, ci je aj v 27,5".
Predpokladam, ze kazdy vratane mna radil 29" plast.
To som si nejako nevšimla. Vyberala som veľkosť 27,5 a šírku 2,35. Vo veľkosti 27,5 majú malý výber plášťov kdekoľvek, niektoré sa asi ani nevyrábajú. A 29 nechcem, zabila by som sa na tom veľkom kolese už som to tu kedysi písala Ale chalani na výjazde so mnou často ani nevedia, že jazdím 27,5 Hore kopcom som rýchla no a dole by som bola pomalá aj na 29, myslím , že ešte pomalšia
Tak si ostala pri Maxxis, nejako som to aj predpokladal Ja včera s kamarátmi na Martinkách, boli smi Zmiju a paráda, hore už iný svet Plášte držali fajne, až som bol prekvapený, slizké korene, skaly, sneh mokré lístie. Kunerad potom prekvapil, tam bolo leto Rozprávkový, bol ako z rozprávky
Tak si ostala pri Maxxis, nejako som to aj predpokladal Ja včera s kamarátmi na Martinkách, boli smi Zmiju a paráda, hore už iný svet Plášte držali fajne, až som bol prekvapený, slizké korene, skaly, sneh mokré lístie. Kunerad potom prekvapil, tam bolo leto Rozprávkový, bol ako z rozprávky
Mne ten Maxxis vyhovuje, plášte sa ľahko dajú vymeniť, a ešte som nikdy nemala defekt, úplne vážne Nosím knôty, pravidelne raz ročne ich vymením za nové pre istotu, ale defekt som len videla opravovať Ale určite by som ho zvládla opraviť.
Ako toto chápem, no mohla si skúsiť. Ja zase Maxxis som mal dva krát, vždy na bajku ktorý som kúpil. Za mňa nič moc, sú pomalé, ťažké, keď je už len trochu mokro nedržia a sú drahé. Na druhej strane rád skúšam, rôzne značky, zmesi a tak. Za tie prachy si mohla skúsiť. Ináč ten starý model Forekaster, ten ti bude asi stačiť, neviem už váhu a koľko stojí. Full 27,5 som jazdil dlho, jeden mám aj predávam, lebo už dva roky som ho nejazdil, mám teraz dva 29 fully Xc a Trail.
Ja mam teraz nahodeny vpredu novy Forekaster a vzadu Rekon v 2,4" sirke. Tazitka (oba cez 920g), ale mne tie plaste vyhovuju. Maxxisy nahadzujem stale len dielenskou pumpou, bez montpak, tlak drzia obstojne, defekty neriesim.
Mam ich nahodene na novych celkom lahkych karbonovych kolesach, tak tu hmotnost navyse tiez az tak necitit.
Ja mam teraz nahodeny vpredu novy Forekaster a vzadu Rekon v 2,4" sirke. Tazitka (oba cez 920g), ale mne tie plaste vyhovuju. Maxxisy nahadzujem stale len dielenskou pumpou, bez montpak, tlak drzia obstojne, defekty neriesim.
Mam ich nahodene na novych celkom lahkych karbonovych kolesach, tak tu hmotnost navyse tiez az tak necitit.
Presne, úplne stačí obyčajná pumpa a tri prasknutia plášťa to istia Bez montpáky by som to ale nedala.
Kolesá pekne držia, takže včerajšia robota bola poctivá
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://wolfpack-tires.com/produkt/trail-2-6-x-29/
A odkial? Som ich mal tuna z bazaru... Ale budem aj ja brat cross, neviem odkial ci zo suncycle...
len teda neviem ci cross, trail alebo iny
Uvidím ráno, či bude niekde fučať a budúci týždeň testovačka
tak sup dole a znovu... ventil zrovnat s napisom
Predpokladam, ze kazdy vratane mna radil 29" plast.
Vieš asi aký dôležitý je pre mňa
Mne ten Maxxis vyhovuje, plášte sa ľahko dajú vymeniť, a ešte som nikdy nemala defekt, úplne vážne
Som si ho teraz privolala
Presne, úplne stačí obyčajná pumpa a tri prasknutia plášťa to istia
Kolesá pekne držia, takže včerajšia robota bola poctivá