chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
Nemyslim ze je to o znacke. Mal som hafo maxxxis plastov. Ikony sa nahadzovali s prstom v nose a na tych istych kolesach napr forekaster s ardentom som musel nahadzovat bombickami ? vittorie zas isli lahko
Nahodit jedna vec, ale aby patka zaskocila na celkom obvode, je niekedy velky boj. Na jednej kombinacii mi na prednom patka zaskocila az pri zjazde v tazsom enduro traile Plast som sa este zatial nepokusal dat dole Ale tak, UST rafik, tam to byva horsie.
Nahodit jedna vec, ale aby patka zaskocila na celkom obvode, je niekedy velky boj. Na jednej kombinacii mi na prednom patka zaskocila az pri zjazde v tazsom enduro traile Plast som sa este zatial nepokusal dat dole Ale tak, UST rafik, tam to byva horsie.
Presne. Moje stare Mavic UST kolieska. Ale zas som neriesil nejake problemy s paskami a lepenim ?
Porovnanie s Cross Kingom. Severe vyzera ako tak nejak, ze to ani neviem popisat a hlavne mi tam vadia tie hole miesta bez stuplov. To by som nechcel ani do sucha, duplom na zimu.
Jazdim tak 2 sezony aj tazsie teren a v pohode, ked nejdes ako blazon. Prechadzal som z CrossKing a paradoxne sa mi tie zdali, ze viac smykali. Ale mozno som len menej opatrnejsie vtedy jazdil.
Teraz dokonca zvazujem, ze dam dopredu DoubleFighter 🙃 (ktory uz mam vzadu)
PeterK2: uplne v pohode, jazdim to tiez. Pokial je to pevny podklad, drzi. Sypkejsi (ked sa zacina drolit hlina ked je moc sucho, listie, blatko, to uz treba opatrnejsie).
Inak kdesi sa ktosi pytal, ako dat prec tmel z oblecenia, ak je to latexovy,tak mi mohlo toto fungovat https://www.bike24.com/p2133703.html
Inak je priemyselne cistidlo na latex, ale nenasiel som nejake vhodne male balenie, mensie ako 5kg.
Ja mám v predu Disector a vzadu Pirelli Scorpion trail. Včera som šlapal na Chatu pod Chlebom Na snehu, ľade a na tej ulizanej vrstve snehu som stratil trakciu asi 3x. Chalanom čo boli so mnou sa kolesá točili na prázdno jedna radosť. Jeden mal obuté Hutchinson a druhú Schvalbe
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Keď sedia vždy ako riť na šerbel, tak škoda meniť značku plášťov
Presne. Moje stare Mavic UST kolieska. Ale zas som neriesil nejake problemy s paskami a lepenim ?
Vidim dve fotky... A?
Ahoj, RaceKingy si jazdil aj na prednom, alebo je lepšie dať dopredu CrossKing?
Teraz dokonca zvazujem, ze dam dopredu DoubleFighter 🙃 (ktory uz mam vzadu)
Inak kdesi sa ktosi pytal, ako dat prec tmel z oblecenia, ak je to latexovy,tak mi mohlo toto fungovat https://www.bike24.com/p2133703.html
Inak je priemyselne cistidlo na latex, ale nenasiel som nejake vhodne male balenie, mensie ako 5kg.