Zatial som absolvoval len 2 kratke vyjazdy, nakolko som sa pred 2 tyzdnami roztrieskal na treningu a rameno nieje stale ok. Zatial moje postrehy - asi najlepsia geometria, na akej som sedel. Vsetko je akoby robene na mna. Mozno to bude aj tym, ze Cube mal reach 450 -kratky a Mondraker 490- dlhý. 470 je pri 179cm ako rit na serbel.
Povodne som planoval mullet, no ten bajk to absolutne nepotrebuje, je pocitovo kratky, zabavny a velmi dobre maskuje hmotnost. pride mi akoby som sa vozil na SL bajku.
Kvalitativne mi pride prevedenie ramu a komponentov od Treku este o level vyssie, ako je tomu u mondrakera.
Aby som len nechvalil, 1 prekazka pri upgradoch bola tubeless vlozka v rafikoch - nepouzitelne na prezutie aj makkeho plasta, prichadzal som pri nich o nervy a tak to aj dopadlo. Dalsia system knock block, pri ktorom sa neda tak lahko pouzit klasicky predstavec a bolo nutne pouzit 1 staru bondraker podlozku a obetovat ju-aspon docasne kym nepride origo riesenie. inak super, cez vikend skusim testnut trosku viac a uvidime,
Pomalicky menime setup, tak hadam do jari dobehne AXS GX,lepsie brzdy aj ked tieto zakladne code R kusu vynikajuco, hope
kluky a moje oblubene Eddy current
plaste na kolesach crankbrother enduro alloy z capry. Vidlica funguje lepsie ako moja zebb ultimate a asi si ju necham a upgradnem len charger.