wtf 69€, ale nastatie preplatene ako darcek k narodkam
dobre si kupil ja som v Januari bral za 85 plus posta, tak nech sluzi
Moja by uz potrebovala prebrusit.. uz teda nebere tak dobre ako nova Co som pozeral tak to brusenie ani neni uplne jednoduche vzhladom na profil zubov. Treba s tou 6.5 cepelou idealne len cerstve drevo rezat.
osobne z velosprintu tu v BA
Ambush 2 M vaha nejakych 350g coz je o 70-80g lepsie ako POC Axion v Lku a o 10g tazsia ako Giro Source v Mku a sedi mi zatial uplne ze akurat kedze som na vrchnom limite velkosti.
Ten rok vyroby je podla mna este v pohode. Ale teda nehrozi ze by som za nu dal niekedy plnu sumu. 50€ s Mipsom a takym pokrytim je za mna dobry deal. Pevny silt mi nevadi a dizajn tiez nie..ja sa na seba nebudem pozerat
Fakt sa nájde človek, ktorému niečo takéto nepripadá divné, zažila som to na vlastné oči v predajni, že si pán nasadil helmu a točil kolieskom na čele a to sa pritom kukal do zrkadla ??? Viete si predstaviť mu s vážnou tvárou povedať, že ju má naopak? Toto na foto bolo v rámci demonštrácie, lebo sme s kamošmi tento problém akurát rozoberali ?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Odriezku
Aka je vyhoda voci pocket chainsaw?
https://www.bobvila.com/articles/best-pocket-chainsaw/
Moja by uz potrebovala prebrusit.. uz teda nebere tak dobre ako nova
Moja by uz potrebovala prebrusit.. uz teda nebere tak dobre ako nova
Dik, no ved dost si sa tu toho napilil 👍
Mne to staci ako rezerva do vyssich stupnov ochrany, lebo stihlka dost rozculuje zver a zelenych
Ambush 2 M vaha nejakych 350g coz je o 70-80g lepsie ako POC Axion v Lku a o 10g tazsia ako Giro Source v Mku a sedi mi zatial uplne ze akurat kedze som na vrchnom limite velkosti.
Ten rok vyroby je podla mna este v pohode. Ale teda nehrozi ze by som za nu dal niekedy plnu sumu. 50€ s Mipsom a takym pokrytim je za mna dobry deal. Pevny silt mi nevadi a dizajn tiez nie..ja sa na seba nebudem pozerat
tak asi je to produkt aj pre americky trh 😁
Fakt sa nájde človek, ktorému niečo takéto nepripadá divné, zažila som to na vlastné oči v predajni, že si pán nasadil helmu a točil kolieskom na čele a to sa pritom kukal do zrkadla ??? Viete si predstaviť mu s vážnou tvárou povedať, že ju má naopak? Toto na foto bolo v rámci demonštrácie, lebo sme s kamošmi tento problém akurát rozoberali ?