ahojte nechcem zakladat nove temu. chcel by som vychadzat z toho co tu bolo napisane. rozhodol som sa nieco zo sebou robit lebo uz to bolo neunosne a pri vyske 174 cm som siel zo 132kg na momentalnych 103kg za rok ale uz zacinam stagnovat a chcem pridat bajk aby to slo na cielovych 85. jazdil som naposledy pred 15 rokmi odvtedy gauč a cipsy... potreboval by som nejaky bajk s rozumnym rozpoctom primerany mojej vyske a vahe s tym ze vaha sa bude casom dufam ! znizovat. cesta/teren 50/50. kedze mam doma insportline bajk trenazer je pre mna podstatne dobre sedlo alebo prilis tenke sa mi bude zarezavat az prilis hadajte kam/:-))...
Neporadili by ste aj mnie nieco pre svokra (bicykloval naposledy pred 15rokmi). Chce na tom chodit do roboty a sem tam vylet do 50km. Ma vsak tak 125kg. Idealne keby to bolo do 700e, najlepsie z nejakej BF zlavy . Je to realne ci ani nie?
Ten z decathlonu má iba desať prevodov. Hľadal by som aspoň 11 prevodový. Si z LM a okolia takže na horských zvazniciach vyuzijes. Vidlica vzduchová. Výbava aspoň deore. Ak to chces na asfalte tak šírku plášťov by som volil 2,25. Otázne je aký si odhodlaný bicyklovať. Ak moc a veríš tomu že budeš na biku často tak zvýš rozpočet na 1200 a na jar v akcii kúpiš niečo poriadne. Ak kúpiš bike za 700 euro tak je otázka času kedy to začneš ľutovať. Nebudeš ľutovať jediné vtedy keď biku bude viac v pivnici ako na jazde.
Ale ono je to takto asi pri každej cenovej hladine, či? Ja som kupoval pred 2 rokmi, stanovený rozpočet cca 1400, jazdenie ma chytilo a teraz tak premýšľam, že škoda, že som to vtedy neposunul vyššie a mohol byť trebárs karbón namiesto hliníka.
Chlapi, tu riesime svokra co bude mat 60r
a pojde na tom do roboty ked nebude velka zima alebo prsat
pretoze v prvom prispevku mi chalan pisal, ze ci je to pre mna a vysverlil mi ze byvam v LM, co nie je pravda a v dalsom aby som kupil aspon za 1200.. Ani jeden prispevok k veci, nevadi. Dik teda
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.