Trate:
- Maratón........78,5 km (2 červené okruhy), prevýšenie 2.360 m
- Polmaratón....40 km (červený okruh), prevýšenie 1.260 m
- Hobby............16 km (modrý okruh), prevýšenie 421 m
informacie z http://www.merida.sk/clanek/70
EDIT:ON-LINE PRIHLASKA
posledný komentár: 8. 9. 2021 o 15:14
Nakoniec som sice nesutazil ale na riecanske sedlo a Holy vrsok som siel s peletonom. Na Kordikoch som sa odpojil.
o rok
no jooo, je to bieda.
najvysi cas, aby sa konecne priznal ten, kto bol zodpovedny za nezdvihnutu rampu , ked sa v BB vazne zranil pretekar
su vsetci v BB mrtvi chrobaci?
najvysi cas, aby sa konecne priznal ten, kto bol zodpovedny za nezdvihnutu rampu , ked sa v BB vazne zranil pretekar
su vsetci v BB mrtvi chrobaci?
pani nezlahcujem co sa stalo v minulosti..ale dnesny maraton ma inu strukturu aj vedenie!!! dnesna trat bola zabezpecena a urobena dobre, napriek necakanemu vysypaniu strku lesakmi... mozno len takticke rozmiestnenie obcertvovacike ale to je detailik..bolo to pekne aten singletrack na suchom nadherny. a to nejazdim bajky! organizatori dakujeme. organizovat podujatoia je narocna vec... kazdy si moze vyskusat aby vedel! na rok kazdemu odporucam. vcieli vsetko co ma byt vdaka vzialenostiam kofoly a jedalne clovek vychodil aj kyselinu:-) velmi bohata a hodnotna tombola pre vsetkych..pekna propagacia nielen istej znacky ale MTB vobec (ps cakam ze ma napadnete ze Meridak ale meridu nemam ani som nemal:-) )
P.s. Quidoo umiestnenie: 12 v skupine 21 celkovo na to leffe sa tesim
mrzima, ze do BB neprislo tolko ludi kolko by si tento maraton zasluzil...skoda...jedine co mozem k tomu povedat, ze ak sa nic vazne nestane tak ma uvidite na starte aj o rok
ps: ak by mal nikto foto s cislom 104 tak prosim poslat
čo sa stalo v minulosti, sa bohužiaľ nikdy nedá vrátiť späť, no zatracovať pre to budúcnosť