Jazdil som s Peugeot RCZ R, čo má od 1900 rpm 330Nm, pri 1500rpm má 250Nm, skúšal som aj Hyundai i30N, čo má pri 1500rpm tiež 230Nm, pri 2000rpm má 350Nm. Zase, je tam nejaký motor vpredu, ale zase tie autá nemajú vyváženie 60:40 na predok a výkonovo sú niekde úplne inde ako to Citigo. Problém je ten, že veľa ľudí jazdí štýlom hodím tehlu na
pedál a potom nastáva problém s trakciou. Na Malorke som jazdil chvíľu so Seatom Mii s 1.0 MPi, čo má 60kW a 95Nm a je to spaľovacia verzia elektrického Citigo. Tam tiež, keď napriek tomu že to bol len 1.0 atmosferický motor, keď som ho zadupol pri rozbehu, tak tiež bol schopný zahrabať.
Napríklad s Oplom Omega 2 som vyšiel v zime na Skalku bez snehových reťazí a to tam bol na ceste len ujazdený sneh. A to je v tomto ten Opel dosť nešťastný, ozaj nemá dobrú trakciu. Samozrejme, v momente, kedy by som bol nútený zastaviť, tak končím a nerozbehnem sa. Ale to sa nerozbehol ani kamoš na Oktavii 3 4x4 (lebo proste zabrzdil a už to nedal) a za ním bol nútený zastavil aj Discovery 3, ktorý to tiež nerozbehol a ani Tuareg 1. A to bola jediná vec čo som sa tam desil, lebo kamoš povedal, že
reťaze nemá, tak sme sa vymenili, že ja jeho Opel, on Octacia 4x4, našťastie sa zasekol na mieste, kde som ho vedel predbehnúť a nešlo auto v protismere.