Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chla***** mi tam premrzli a chceli ist spat.
Tento mostik na Vydrickom uz pre istotu na bajku nedavam. Cakam, ze to za chvilu dzigne dole.
Pretoze je to vlastne v 5. ochrannom stupni, oficialne to nikto riesit nebude.
Jedine, ze by to chcel niekto iniciativne poriesit.
Tu si sa tesil, ze povodny kriz zmizol (a este Ti aj dalo 5 ludi pacik), teraz si smutny, ze ho nahradil novy. Co konkretne Ti vadi na tom, ze tam je kriz?
Tu si sa tesil, ze povodny kriz zmizol (a este Ti aj dalo 5 ludi pacik), teraz si smutny, ze ho nahradil novy. Co konkretne Ti vadi na tom, ze tam je kriz?
Vadi je silne slovo. Nechybal mi tam. Je ich vsade kopa, niekedy sa hodia inokedy menej..ja by som preferoval radsej lavicku tak ako je na starom plasti.
Mne sa ten povodny kriz na Klokoci pacil najviac zo vsetkych co poznam prave kvoli tomu, aky bol specificky vdaka tym klincom. Proste patril k tomu miestu a bol tam "odjakziva". Ked uz, tak radsej mohli zlikvidovat ten megalomansky gyc na Vysokej...
Celkom dobry vecerny pojazd po Driverovi, TBKckach , kusku sv.vrchu Cerovke. Fakt neni tolko blata, nohy len zlahka ofrkane a zadok len jemne osr..blatovy. Teren pevny, korienky ale sem tam podsmykli.
prekvapivo aj cez pracovne dni sa chodi do lesa...
v kazdom pripade v zjazde z Kacinu smer 2 kamenolom pozor. tahali tam po ceste drevo. blato ktore tam je bolo aj na obed primrznute a luxusne sa smykalo.
cerovka od asfaltky primrznuto rozmrznuto smyklava. korene / prejazd cez stromy na biku len pre mierne pokrocilych
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ná krásňanskom traile sa zase lesáci vybláznili. Na niektorých miestach ho krížovali.
Pretoze je to vlastne v 5. ochrannom stupni, oficialne to nikto riesit nebude.
Jedine, ze by to chcel niekto iniciativne poriesit.
48.2166539N, 17.0916031E
Som zvedavy ako to dopadne.
Toto nie je v tom podivnom 5. stupni, cize by to malo poriesit. Ebikera som tam nikdy nestretol, je tam par usekov kde sa vascina ludi boji...
ano , bohuzial
Vadi je silne slovo. Nechybal mi tam. Je ich vsade kopa, niekedy sa hodia inokedy menej..ja by som preferoval radsej lavicku tak ako je na starom plasti.
Padnuty strom tu
https://mapy.cz/s/barazetahe
v kazdom pripade v zjazde z Kacinu smer 2 kamenolom pozor. tahali tam po ceste drevo. blato ktore tam je bolo aj na obed primrznute a luxusne sa smykalo.
cerovka od asfaltky primrznuto rozmrznuto smyklava. korene / prejazd cez stromy na biku len pre mierne pokrocilych