chodil som teraz dva mesiace do prace na bicykli novu trasu, v BB mame take super kruhace, kazdodenne si 2-4 krat uzit Medeny Hamor a potom maly a velky pri Europe SC, tolko pofidernych situacii co som tam ja zazil, sa cudujem ze som to prezil bez ujmy, velakrat ma vidia, ale proste nebrzdia, vytlacaju ma, trubia po mne, katastrofa
Kruháče sú veru ošemetné... Sám som mal zatiaľ najbližšie k dopravnej nehode na bajku práve v kruhovom objazde a odvtedy si v nich dávam extra pozor, či už na bajku, alebo za volantom.
Na mňa sa táto smola chcela nalepiť počas roku 2023. To som mal skoro vždy kolíziu v kruháči medzi hranicou Berg a dedinou Wolfstahl. Slovenský a český vodiči ako keby trpeli cyklistoslepotou.
S kruhacmi mam tiez dost zle skusenosti ale ovela castejsie mam problem s tym ze ma tesne pred krizovatkou predbehne auto a hned zatoci doprava. A hned myslim to ze sa mi az moc casto stane ze mi tukne do predneho kolesa az mi to skruti rajdy, hlavne ked je cesta do kopca tak si myslia ze to stihnu. V kruhacoch je to vlastne to iste, predbehne ma auto a zaboci aj ked ja idem dalej, tam s tym uz ale pocitam tak sa predbehnut uz nenechavam.
Hm, takže sa to stalo ako som si myslel a bola diskusia v druhom vlákne k tejto jeho nehode. Osobne sa nespolieham na to, že si vodič alebo jeho spolujazdec uvedomí, že treba myslieť na to, že otvorenie dverí môže niekoho ohroziť a to veľmi vážne. Je jedno či to je cyklista alebo e-kolobežkár a podobne.
Na toto funguje jediné riešenie a to mať dostatočný odstup od zaparkovaných áut po strane ulice. Ja osobne si dávam 1 m, nech mám ešte priestor aj na malé vybočenie. V meste je to nevyhnutné. Auto čo ide za mnou ma vždy môže predísť v ľavom jazdnom pruhu aj s rezervnou min. 1 m odo mňa. Inak jedine akceptovať cyklistu a jeho rýchlosť, kým sa zase nestiahne viac k obrubníku/okraju cesty. Nič lepšie v tomto smere pre seba cyklista nemôže urobiť ako predvídať za iných a tomu prispôsobiť aj štýl jazdy.
Už som chcela písať, že je jedno, či je rampa ľavá alebo pravá, mal to preraziť a potom som pochopila, že myslíš, že rampa je "láva" Radšej zomrie ako keby mal ťukanec na aute.
A okrem toho, že tam vošiel, potom to neprerazil je do tretice úplne nepochopiteľné je, že keď už začal cúvať tak to nevycúval úplne, ale sa začal otáčať.
Z komentarov som sa dopracoval k tomu, ze sa to stalo v roku 2019. Svojim konanim ten vodic zabil doktora a medika co s nim boli v aute, ale on prezil. Dostal 5 rokov, takze uz je asi aj na slobode a moze ohrozovat dalsich...
Netreba ani prerážať, tie závory majú typicky protizávažie a idú dosť ľahko otvoriť aj rukami. Stačí, že sa niekto z ostatných čakajúcich (prípadne spolujazdec) zachová duchaprítomne a závoru otvorí.
ta Q8 vedla kamiona je moj sef, v nespravnom case na nespravnom mieste, ale nastastie len cela prava strana auta suchnuta, ta vodicka nemala ani pas a mala riadny kolotoc
Ja som raz dávnejšie nemohla odbočiť z diaľnice doprava na smer do BA lebo bola dlho kolóna (ale fakt že dlho a nahusto) a vravím si reku nejdem sa pchať medzi kamióny a autá, ešte keď ten odbočovací pruh je dvojpruh kde sa aj pripájajú zo smeru z Ba do Trnavy, tak som sa zviezla do Trnavy, tam som sa otočila a šla naspäť 😁😁 ani 10 minút zdržanie to nebolo.
Vždy sa dá, len treba pozerať dopredu, kde sa to začína hýbať, byť pripravený brzdiť a miestečko sa nájde. 😀 Najhoršie je snažiť sa zapojiť do kolóny štýlom, že zastavis v pravom jazdnom pruhu, zapnes smerovku a čakáš, či ťa niekto pustí.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Na mňa sa táto smola chcela nalepiť počas roku 2023. To som mal skoro vždy kolíziu v kruháči medzi hranicou Berg a dedinou Wolfstahl. Slovenský a český vodiči ako keby trpeli cyklistoslepotou.
https://en.brujulabike.com/this-simple-gesture-can-prevent-accidents-like-the-one-of-evenepoel/
Na toto funguje jediné riešenie a to mať dostatočný odstup od zaparkovaných áut po strane ulice. Ja osobne si dávam 1 m, nech mám ešte priestor aj na malé vybočenie. V meste je to nevyhnutné. Auto čo ide za mnou ma vždy môže predísť v ľavom jazdnom pruhu aj s rezervnou min. 1 m odo mňa. Inak jedine akceptovať cyklistu a jeho rýchlosť, kým sa zase nestiahne viac k obrubníku/okraju cesty. Nič lepšie v tomto smere pre seba cyklista nemôže urobiť ako predvídať za iných a tomu prispôsobiť aj štýl jazdy.
https://www.facebook.com/reel/1780772136009131
https://www.dailymail.co.uk/news/article-6889649/High-speed-passenger-train-smashes-ambulance-killing-doctor-paramedic-instantly.html
https://www.facebook.com/reel/541448645372029
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down