Nájdete v ňom skoro 30 000 produktov s atraktívnymi cenami od vyše 400 značiek, z ktorých vyše 5000 je bežne skladom a môže byť u vás doma do 24 hodín. Každý deň dopĺňame nové produkty a nové značky a budeme zlepšovať nielen našu ponuku, ale aj funkcie e-shopu, aby ste našli to čo hľadáte a našli to za najvýhodnejšiu cenu.
Ak máte hocijaké otázky ohľadom tovaru alebo e-shopu, okrem fóra nás môžete kontaktovať cez [email protected], cez chat v sekcii Shop alebo cez +421 2 330 567 30.
Táto téma slúži na všeobecnú diskusiu o shope, otázky a návrhy. Skúsenosti s MTBIKER shopom nájdete na: https://www.mtbiker.sk/forum/cyklisticke-obchody/mtbiker-shop-t35491.html
no, zistil som ze to nemusim platit rovno, ale mozem prihadzovat, cize OK, snad ma to potom upozorni ze mam doplatit
Tovar s protokolom nám môžeš vrátiť v našich predajniach, v lokálnej pobočke Packeta alebo kuriérom alebo poštou na adresu:
MTBIKER.shop s.r.o.
Hrádok 225
916 33 Hrádok
Odporúčame zásielku poistiť na hodnotu tovaru, ktorý nám posielaš naspäť.
Tovar s protokolom nám môžeš vrátiť v našich predajniach, v lokálnej pobočke Packeta alebo kuriérom alebo poštou na adresu:
MTBIKER.shop s.r.o.
Hrádok 225
916 33 Hrádok
Odporúčame zásielku poistiť na hodnotu tovaru, ktorý nám posielaš naspäť.
sorry, jasne, mam to, vidim to, akurat tie 3 odstavce predtym som cital asi 5 krat, a tu vetu som uz potom necital
idealne by zrejme bolo zrejme supnut to do prveho odstavca, kde vymenuvavate moznosti aj s cenami. to bolo to co zmiatlo mna.
dik
https://www.mtbiker.sk/shop/komponenty/kluky-a-prevodniky/prislusenstvo/race-face-oska-mtb-spindle-kit-cinch-30mm-136mm-p152690.html
https://www.mtbiker.sk/shop/komponenty/kluky-a-prevodniky/prislusenstvo/race-face-oska-mtb-spindle-kit-cinch-30mm-136mm-p152690.html
Ďakujeme, upravené
1, Myslim si, ze to bude hrach na stenu, ale neda mi to "uz dlhsiu dobu spavat"
Predpokladal som, ze vdaka vernostnemu programu budem u Vas nakupovat vyhodnejsie ako u konkurencie.
Zial nie je to tak a vypisovat "Našiel si lepšiu cenu?" ma uz prestalo bavit. (Aj ked cenu ste mi vo vacsine pripadov dorovnali)
2,
3, Rozsirenie sortimentu o znacku Veloforte a Burgh Cycling?
1. Bude to zniet asi blbo ale v zasade skoro vzdy najdes niekde v internetovom priestore lepsiu cenu. Ak nechceme dopadnut ako nasa konkurencia, ktora uz nie je medzi nami nemozme to hrat tak, ze budeme snorit internety a vsade davat najnizsiu moznu cenu aku najdeme - motivacia inych predajcov je rozna z pohladu cenotvorby. Skratka potrebujeme marzu a aj nieco zarobit, nie tovar rozdat. Obchody tu koncia na beziacom pase. Chapem, ze z pohladu zakaznika iduceho po najlepsej cene moze aj nas vernostny system posobit frustrujuco ale robime cenotvorbu tak aby sme boli zdrava firma a podla moznosti konkurencna. Na druhej strane sa viem postavit za nase sluzby a v pripade ak bude problem, vieme ho riesit daleko lepsie a efektivnejsie ako ta lacnejsia konkurencia. Cize ano, je to v zasade hrach na stenu, aj vo svetle nasej skvelej DPH, transakcnej dane atp by som so znizovanim cien neratal.Vyzera to ale aspon v niektorych segmentoch tak, ze sa zdrazovat nebude a budeme vediet nieco absorbovat.
2. Poslal som kolegyni - no asi na to nemam slusny ani vtipny komentar. Poriesime...
3. Z vyzivy aktualne ide do ponuky Amacx, uvidime ako dalej lebo presne skrz tu legislativu a olepovanie je vozenie vyzivy zo zahranicia pain. Ten Amacx si ideme vozit sami. Veloforte teda v blizkej dobe nie. Burgh rovnako nie je na stole ale do sezony by sme mali aj v tomto segmente este cosi nove priniest. Tento rok sme zacali mnoho novych spoluprac a urcite budeme pokracovat aj v buducom, takze nevylucujem ze sa dostaneme aj k spomenutym znackam.
Potom uvidíte tie ceny.
Naopak, vacsi objem objednavok u nas sposobuje ze mame pristup k lepsim nakupnym cenam a sme schopni nakupovat vacsie objemy a tieto uspory nasledne preniest na nasich zakaznikov (dokaz toho ze tie zlavy naozaj prenasame je v nasich vysledkoch na finstate).